No to będziesz musiał z 50 lat wygrzewaćciekawe kiedy zmieknie i osiagnie te blisko 740hz?

Dużo to znaczy ile ?Fs awx dużo wyższe od katalogowego.
Jak mieści się 20% tolerancji to nie ma co płakać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to będziesz musiał z 50 lat wygrzewaćciekawe kiedy zmieknie i osiagnie te blisko 740hz?
Dużo to znaczy ile ?Fs awx dużo wyższe od katalogowego.
Dużo to znaczy ile ?
Jak mieści się 20% tolerancji to nie ma co płakać.
Niestety Panowie ale tak to wygląda. Wygrzewanie nic nie da, może parę herców w dół. Zaraz pojawi się dyskusja o warunkach pomiaru, podanym napięciu itp. Chętnie dowiem się coś ciekawego, jak również w jaki sposób stx osiąga w katalogach takie niskie fs w większości głośników.niezly sztywniak mi sie trafil, ciekawe kiedy zmieknie i osiagnie te blisko 740hz?
A skąd te referencyjne 20%?Jak mieści się 20% tolerancji to nie ma co płakać.
Może tu zadam te pytanie, w odpowiednim dziale:
-czy oba głośniki, niskotonowy i średniotonowy 15 AWX wyglądają tak samo?
-czy mają takie same konektorki do przylutowania kabla?
Niestety Panowie ale tak to wygląda. Wygrzewanie nic nie da, może parę herców w dół. Zaraz pojawi się dyskusja o warunkach pomiaru, podanym napięciu itp. Chętnie dowiem się coś ciekawego, jak również w jaki sposób stx osiąga w katalogach takie niskie fs w większości głośników.
w sumie masz racje - warto o tym wspomnieca w innym wątku Sound Wave twierdził że jest niedopuszczalne by jakaś firma buble sprzedawała
tak, kosz jest ten samMoże tu zadam te pytanie, w odpowiednim dziale:
-czy oba głośniki, niskotonowy i średniotonowy 15 AWX wyglądają tak samo?
-czy mają takie same konektorki do przylutowania kabla?
tak, kosz jest ten sam
pamietam ze GDM mial piankowe wytlumienie od spodu membranyA reszta?
pamietam ze GDM mial piankowe wytlumienie od spodu membrany
Mówiąc w prost zastanawiamy się z Marianem czy przypadkiem nie dostaliśmy średniotonówki zamiast wofera bo po opiniach bardzo pozytywnych ta 15 szczerze mówiąc dupy nie urywa.
Tak jak 14 scx i awx na górze dla mnie jest rewelacją - do dziś nie mogę wyjść z podziwu jak gra ten mały głośnik za 40 pare złotych to 15 awx to jest niestety rozczarowanieOwszem całość gra poprawnie i z lekkim podbiciem nabiera rumieńców jednak to samo już słyszałem za 40 zł a nie 140... stąd te całe podchody i pytania o wygląd koszy etc.
Jak chcesz to ci wyśle to sobie porownasz i obejrzysz
ja mialem pierwsze sztuki... mozliwe ze cos juz zmienili od tego czasuNie trzeba, skoro średniotonowy ma od spodu piankę na membranie to już wszystko jasne.
ja jestem bardzo zachwycony tymi glosnikamiJestem ciekaw tego SCX-a, cena 3x niższa.