?? :blink:Trochę dziwne, że wenge nazywają modyfikowany heban, a orzechem palisander santos modyfikowany, ale co tam..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
?? :blink:Trochę dziwne, że wenge nazywają modyfikowany heban, a orzechem palisander santos modyfikowany, ale co tam..
To fakt, nawet moja dorosła córka nie mogła się powstrzymać... | ![]() |
No bez przesady do większość firmowych paczek nie kupisz głośników z półki ale w serwisie mają i zwykle jeszcze przez jakiś czas po zakończaniu produkcji można dostać .Jak wiadomo kopulki alu sa podatne na uszkodzenia ciekawskich paluchow. Boje sie, ze jak cos sie stanie z nimi, to bedzie problem z kupnem nowych ;/
No mój audax jak by nie "pręciki" zabezpieczające i moja czujność to też by nie przeżył wizyty rodzinki | ![]() |
Im droższe by były tym lepiej by się pewnie sprzedawały, bo teraz widać za tanie są i niektórzy myślą że to nie może grać dobrze skoro jest takie tanieAle kto zapłaci 2200 za STXy??? Będą tacy??? Jak myślicie???
A co powiecie na kolumny z głośnikami STX z serii SCX w cenie 10 tyś zł ? Recenzje znakomite i to na wyspach.
http://www.the-ear.net/review-hardware/russell-k-red-100-loudspeaker
Panowie bez domówień, mamy co robić na wiele miesięcy.
querwa następny klon???
A ja bym chętnie z nim powalczyłMa ktoś do odstąpienia?
a skad pewnosc ze to SCX?A co powiecie na kolumny z głośnikami STX z serii SCX w cenie 10 tyś zł ?
dziwne, ja nie mialem z nim problemowAkurat mam na warsztacie tego midbasa i ma takiego moda przy około 1kHz że nie zamierzam tracić czasu i pieniędzy na ten głośnik.
dziwne, ja nie mialem z nim problemow
Akurat mam na warsztacie tego midbasa i ma takiego moda przy około 1kHz że nie zamierzam tracić czasu i pieniędzy na ten głośnik.
Czyli do kogo? | ![]() |