Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No trudno byłoby się niezgodzić.. Fajna mała manufaktura.Dosc skromna stolarnia, ale jest wszystko co potrzeba.Normalnie az mi slinka pociekla :|
Zróbmy taką mała forumową ? ![]() | ![]() |
a kto wylozy min 500k PLN na sprzet? no dobra, to forum DIY wiec moze sie zmiescimy w 100 000zl ![]() | ![]() |
Na pierwszym planie to waveguide Visatona?
fakt, ceny ida w gore... ale to nie tylko ich "widzimisie"sam osobiście posiadam zestaw na AWX i ceramiku ale kupowałem przetworniki gdy były dostępne a ceny nie były z kosmosu.
udalo mi sie wywalczyc pakowanie glosnikow w styropiany, co niestety tez podnioslo ceny (ktos juz kupil tak pakowane glosniki?)
zawsze mozesz zrobic sobie DIY!Sam kiedyś zastanawiałem się nad zakupem modelu FX-300, ze względu na całkiem dobre recenzje. Sprawdziłem ceny wstecz z 2-3 lat i okazuje się że kolumny są droższe obecnie o 400-500 zł. Skoro jakość wykonania się nie zmieniła to czemu cena podskoczyła aż tyle? Jestem w stanie zrozumieć że materiały mogą drożeć ale nie aż 500 zł na komplecie stereo :-O. Parę pozytywnych recenzji i jazda . . .
ta samochodowka juz wczesniej byla pakowana w styropianZnajomy będzie kupował 8" samochodowy, to się okaże.
Panowie, zauważyłem że im więcej ludzi zaczyna interesować się STX'ami to ceny zaczynają bardziej wariować. Nie ma sensu kupować na siłę, jest sporo innych przetworników fajnie brzmiących. Nie warto na siłę wspierać rodzimego przemysłu bo poza drenażem waszych kieszeni nic dobrego to nie przyniesie. Sam osobiście posiadam zestaw na AWX i ceramiku ale kupowałem przetworniki gdy były dostępne a ceny nie były z kosmosu.
fakt, ceny ida w gore... ale to nie tylko ich "widzimisie"
narzekalismy na sposob pakowania - udalo mi sie wywalczyc pakowanie glosnikow w styropiany, co niestety tez podnioslo ceny (ktos juz kupil tak pakowane glosniki?)
zawsze mozesz zrobic sobie DIY!![]()
zlecanie komus podnosi cene.
ale chodzilo tu raczej o jakosc wykonania
jak liczysz sie z kasa i chcesz miec ladnie wykonane skrzynki to kup neutrino.
tam juz sie nie bylo do czego przyczepic(poza proporcjami obudowy
)