https://www.facebook.com/AudioVideo...891758169200/1924614590896899/?type=3&theater
pojawil sie test nowych STXow
ma ktos prenumerate?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Od 3 lat nabiegunnik wygląda tak jak w tym na zdjęciu z wystawy (czyli jest rozszerzany na dole) co pozwoliło na powiększenie otworu dekompresyjnego bez nadmiernego przesycenia rdzenia.
pisz do nich na maila ![]() | ![]() |
jak by tak jeszcze udostępnili kilka nowych przetworników to było by super
Jak by to powiedział Skiper z pingwinów ... Lodzio miodzio panowie lodzio miodzio :biggrin:Chodza sluchy, ze ponoc beda sprzedawane glosniki dla diyowcow![]()
wystarczylo odwiedzic ich na audio show i pogadacZ kąd te słuchy ? Sound Wave coś wypaplał przez przypadek
W.22.200 też będzie OK.
Co do TDA to ja bym w 4 ohmach go nie używał przy subie... no chyba że to ja miałem problem ze wzmacniaczem, bo z głośnikami 4 ohmowymi było kiepsko, gdy się podgłośniło to "strzelał prądem"z głośnikami 8 ohmowymi już tego efektu nie było.
W.22.200 też będzie OK.
Co do TDA to ja bym w 4 ohmach go nie używał przy subie... no chyba że to ja miałem problem ze wzmacniaczem, bo z głośnikami 4 ohmowymi było kiepsko, gdy się podgłośniło to "strzelał prądem"z głośnikami 8 ohmowymi już tego efektu nie było.
a pytales czy sprzedadza swoje glosniki z subwooferow? tam przeciez tez zasila je jedna kostka tda![]()
Bo tego W.27.400.8.MC to już chyba ten wzmak nie rozbuja za bardzo?