Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tania frezarka - jaka?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak kupiłem w końcu tą:
    http://www.allegro.pl/item450883317_...tec_1850w.html

ogólnie działa ok tylko blokada wysokości jest do bani (plastik szybko się wyrabia-trzeba dokręcać z wyczuciem). No i do tego masz 12 frezów, fakt są jakie są ale frezować idzie. Także po mojemu warto dorzucić te kilkanaście zł.

Skomentuj

pierwsza wg mnie moze byc za slaba. jej plusem jest to ze mozesz ja rozlaczyc i uzyc np jako szlifierki
      TOYA - mam cos takiego (tzn mialem - czytaj wyzej) i smialo mozesz kupic

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        TOYA - mam cos takiego (tzn mialem - czytaj wyzej) i smialo mozesz kupic
        U mnie tez taka sama widziales

Skomentuj

n_omyzs, no właśnie nie zwróciłem uwagi co to za marka. A ile za nią dałeś, gdzie kupiłeś i czy warto ją brać?

Skomentuj

Na allegro - odbior osobisty w Pierkach. Czy warto brac? To typowa budrzetowka do sporadycznych prac ok, gwara chyba na rok.. za 100zł masz wlasnie cos takiego. Ciezko porownac do lepszych bo nie mialem stycznosci ale na pewno mogloby byc lepiej :P... dla mnie wystarcza.

Skomentuj

A, czy ktoś słyszał o takiej firmie jak KING CRAFT :?: Nie VOICE.. nie nie :razz:

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item455309220_...1050n_wyp.html
                Może taka w zupełności wystarcza.

Skomentuj

No właśnie sam ją wcześniej widziałem i się zastanawiam, czy warto.

Skomentuj

po wczesniejszych wypowiedziach co do jakosci materialow wolalbym TOYE bo juz sprawdzona

Skomentuj

Cześć którą waszym zdaniem lepiej kupić ? Są to używane sprzęty czy może lepiej kupić za tą kasę nowy sprzęt ale gorszej firmy ?

1. Frezarka górnowrzecionowa Skil 1845 850 w
                      http://allegro.pl/item463161068_frez...845_850_w.html

2.Frezarka górnowrzecionowa Skil 1830 1100 w MÓJ TYP !!!
                      http://allegro.pl/item463159027_frez...30_1100_w.html

3.Frezarka BLACK DECKER Nowa 1100wat
                      http://allegro.pl/item464647243_frez...a_1100wat.html
                      Ta była by chyba najlepsza tylko niewiem czy koles ma do tego cyrkiel i reszte pierdół
                      i szkoda ze nie ma frezów w zestawie czy ta nakrętka mocują ca frezy jest jakaś nie typowa czy zwyczajną na kluczyk 13 alb o 17 bo się nie orientuje :/

Skomentuj

W ubiegłym tygodniu widziałem w Praktikerze frezarkę Budget za 99 PLN.Nowa z wieczystą gwarancją wiadomo jak to w marketach nie naprawiają,wymieniają na nową.

Skomentuj

pierwsza odpada np dlatego ze niema blokady polozenia glebokosci frezowania. niby detal ale jak niby chcesz frezowac caly okrag na jednakowa glebokosc?

druga i 3 moze byc. ale problemy mozesz miec z nakretka - ona jest nietypowa :???:
                          ale za ta kase to bym kupil i mozesz szukac nakretki u kogos kto kupil no-name i sie rozsypala :P

Skomentuj

Ostatnia odpada ze względu na to kolo sprzedaje tylko to co n a foto cyli sama frezarka :)

ps.majkipe jaka to była frezarka??

Skomentuj

Zamieszczone przez kozik666
                              to co n a foto cyli sama frezarka
                              no i co z tego? cyrkiel i tak zawsze musisz dorobic swoj a frezy kupisz sobie 3 podstawowe i starczy :P

Skomentuj

Budget

Skomentuj

bylem dzisiaj w castoramie w poszukiwaniu frezarki Budżet (czyli do 100zl) i ku mojemu zdziwieniu znalazlem Firmy Nutool 900W w koplecie prowadnice i 1 frez cena cale 99zl

Skomentuj

czyli ta najtansza frezarka ktorej pelno (o tym samym wygladzie). akurat ten model mnie nie przkonuje. jakby byly to toye takie jak moja to bym bez zastanowienia kupil

Skomentuj

Zamieszczone przez lodowa
                                      bylem dzisiaj w castoramie w poszukiwaniu frezarki Budżet (czyli do 100zl) i ku mojemu zdziwieniu znalazlem Firmy Nutool 900W w koplecie prowadnice i 1 frez cena cale 99zl
                                      Pisałem że w Praktikerze BUDGET

Skomentuj

Wiem ale ja szukalem nie Budget tylko nisko budżetowej frezarki

Skomentuj

Zamieszczone przez lodowa
                                          Wiem ale ja szukalem nie Budget tylko nisko budżetowej frezarki
                                          :shock: przeciez to jest niskobudzetowa frezarka..

Skomentuj

Czaruję...