Zamieszczone przez marian
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)
Collapse
X
-
Uprzejmie informuję:
1. Wyjeżdżam z Łodzi w sobotę tak by być na 10:00 w Warszawie
2. Wracam także w sobotę (późnym wieczorem)
3. Mam 3 miejsca wolne (tylna kanapa Forda Mondeo)
4. Jestem gotów nadrobić drogi by kogoś zabrać (to jednak za opłatą równą zwrotowi kosztów paliwa nadrobionej drogi i tylko nadrobionej drogi)
Szkoda mi po prostu wolnych miejsc, a skoro ktoś mógłby skorzystać na moim wyjeździe to nie widzę przeszkód. I tak jadę, więc nie oczekuję jakiś podziałów kosztów paliwa za drogę z Łodzi do Wawy i z Wawy do Łodzi - kasa tylko za dodatkowe kilometry, a ta nie będzie wielka bo jeżdżę dieslem ( 5,2l / 100km )
Ostatecznie pytam: Czy ktoś z Łodzi lub okolic wybiera się na AS i chciałbym skorzystać z darmowego (lub prawie darmowego) transportu :?:
Skomentuj
-
[/quote]opiola, i jak, jedziesz tymi TLK? Bo my chyba też nimi śmigniemy, tylko problem jest taki, że w BB sie nie zatrzymują. Podjedziemy do katowic autem i na dworcu sie możemy spotkać i razem jecheć w pociagu. Nie wiesz gdzie moge zostawic auto na 3 dni w katowicach kolo dworca?[/quote]
Ja na 100% jade tym połączeniem http://rozklad-pkp.pl/bin/traininfo....29.1225714689&
Dzisiaj rezerwuje bilet przez Internet, żeby nie było żadnych problemów. Bilet normalny w jedną strone kosztuje ok. 55zł ulgowy ok. 35zł Powrotnego jeszcze nie rezeruje, może uda mi się zostać na drógi dzień. Co do samochodu to nie przychodzi mi do głowy gdzie go można zostawić na trzy dni w centrym Katowic. Znaczy się zostawić możesz, ale katowice do najbezpiezczniejszych miast nie należą. Może jakiś parking strzeżony, dogadać się z właścicielem i po problemie.
Skomentuj
-
Sorry, skopiowałem zły link chodziło mi o to http://rozklad-pkp.pl/bin/traininfo....29.1225727606&
Skomentuj
-
1. Maxi - Annopol
2. Dres - Annopol
3. Marian + Wojtek - Annopol
4. Aisha
5. Quester
6. ŁukaszN (jeśli mIKI pojedzie)
7. pan_membran (na pewno:P)
8. Grzesio
9. Seweryn
10. Yoshi
11. Errorexe1929 i Przyjaciele (od 2 do 10 osób)
12. dolphin123 -Annapol
13. Nevon
14. Pawel S
15. UKA
16. mIKI
17. melisław
18. XYS -Annopol
19. Tanner ul. krochmalna (jakis tani 'apartament')
20. Bocian - Annopol
21. Opiola
22. dalex1
23. otiz21
Skomentuj
-
no to mam dylemat
uka prawdopodobnie tez nie pojedzie bo ma spore wydatki zwiazane m.in z pozarem samochodu. michal chyba tez nie jedzie.
myslalem zeby zabrac sie z maxim itp ale oni jada na 2 dni a tak sie zlozylo ze moja ciotka akurat na ten weekend wyjezdza wiec darmowy nocleg odpada :/
chyba jedynie mi PKP zostaje a troche boje sie sam jechac :???:
Skomentuj
-
ale niemam kasy na hotel a musze wracac bo w niedziele moja dziewczyna ma urodziny
mam 180zl z czego musze dziewczynie jeszcze cos kupic
mam jeszcze kuzyna w warszawie ale z powodu 3 dzieci (najmlodszy ma miesiac) odpada u nich nocleg :/
jedyne co mi nie pasuje w PKP to powrot. wyjezdzam z koszalina o 3 w nocy a wroce dopiero na 8 rano kolejnego dnia :???:
[ Dodano: 2008-11-03, 23:15 ]
Zamieszczone przez marianEj,no przeciesz pisalem ze mam tylko jedna flaszke
Skomentuj
Skomentuj