Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marian
    3. Marian + Wojtek - Annopol

widze ze w Annapolu bedzie niezla imprezka
    Może jakieś szczegóły? :lol: :lol: :lol:

Skomentuj

szczegoly? flaszka soplicy a co?

[ Dodano: 2008-11-03, 00:02 ]
      ale i tak Ty nie dostaniesz,mam tylko jedna :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez bociek14
        eckhem, ten "+" to się źle kojarzy :razz:
        bociek14, dla ciebie honorowe miejsce w bagażniku :lol:

Skomentuj

Wojtek,nie wybrzydzaj :lol:

Skomentuj

Uprzejmie informuję:
            1. Wyjeżdżam z Łodzi w sobotę tak by być na 10:00 w Warszawie
            2. Wracam także w sobotę (późnym wieczorem)
            3. Mam 3 miejsca wolne (tylna kanapa Forda Mondeo)
            4. Jestem gotów nadrobić drogi by kogoś zabrać (to jednak za opłatą równą zwrotowi kosztów paliwa nadrobionej drogi i tylko nadrobionej drogi)

Szkoda mi po prostu wolnych miejsc, a skoro ktoś mógłby skorzystać na moim wyjeździe to nie widzę przeszkód. I tak jadę, więc nie oczekuję jakiś podziałów kosztów paliwa za drogę z Łodzi do Wawy i z Wawy do Łodzi - kasa tylko za dodatkowe kilometry, a ta nie będzie wielka bo jeżdżę dieslem ( 5,2l / 100km )
            Ostatecznie pytam: Czy ktoś z Łodzi lub okolic wybiera się na AS i chciałbym skorzystać z darmowego (lub prawie darmowego) transportu :?:

Skomentuj

Skopiowałem wzór Q z poprzedniego roku :razz:

Skomentuj

ŁukaszN, jak juz zaczales to robic to zrob dla wszystkich :mrgreen:

Skomentuj

O jakie lenie, wystarczy wpisać nick lub imie i wydrukowac a Oni jeszcze narzekaja :roll:

:mrgreen:

Skomentuj

[/quote]opiola, i jak, jedziesz tymi TLK? Bo my chyba też nimi śmigniemy, tylko problem jest taki, że w BB sie nie zatrzymują. Podjedziemy do katowic autem i na dworcu sie możemy spotkać i razem jecheć w pociagu. Nie wiesz gdzie moge zostawic auto na 3 dni w katowicach kolo dworca? [/quote]

Ja na 100% jade tym połączeniem http://rozklad-pkp.pl/bin/traininfo....29.1225714689&
                    Dzisiaj rezerwuje bilet przez Internet, żeby nie było żadnych problemów. Bilet normalny w jedną strone kosztuje ok. 55zł ulgowy ok. 35zł Powrotnego jeszcze nie rezeruje, może uda mi się zostać na drógi dzień. Co do samochodu to nie przychodzi mi do głowy gdzie go można zostawić na trzy dni w centrym Katowic. Znaczy się zostawić możesz, ale katowice do najbezpiezczniejszych miast nie należą. Może jakiś parking strzeżony, dogadać się z właścicielem i po problemie.

Skomentuj

opiola, cos dziwny pociag mi podałeś, o 15 wyjezdzasz?

Skomentuj

Sorry, skopiowałem zły link chodziło mi o to http://rozklad-pkp.pl/bin/traininfo....29.1225727606&

Skomentuj

1. Maxi - Annopol
                          2. Dres - Annopol
                          4. Aisha
                          5. Quester
                          6. ŁukaszN (jeśli mIKI pojedzie)
                          7. pan_membran (na pewno:P)
                          8. Grzesio
                          9. Seweryn
                          10. Yoshi
                          11. Errorexe1929 i Przyjaciele (od 2 do 10 osób)
                          12. dolphin123 -Annapol
                          13. Nevon
                          14. Pawel S
                          15. UKA
                          16. mIKI
                          17. melisław
                          18. XYS -Annopol
                          19. Tanner ul. krochmalna (jakis tani 'apartament')
                          20. Bocian - Annopol
                          21. Opiola
                          22. dalex1
                          23. otiz21

Skomentuj

no to mam dylemat
                            uka prawdopodobnie tez nie pojedzie bo ma spore wydatki zwiazane m.in z pozarem samochodu. michal chyba tez nie jedzie.
                            myslalem zeby zabrac sie z maxim itp ale oni jada na 2 dni a tak sie zlozylo ze moja ciotka akurat na ten weekend wyjezdza wiec darmowy nocleg odpada :/
                            chyba jedynie mi PKP zostaje a troche boje sie sam jechac :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                              chyba jedynie mi PKP zostaje a trochę boje sie sam jechac
                              nie raz i nie dwa przejechałem przez cala Polske sam i nigdy mi się nic nie stało... było kilka przygód ale nic strasznego :P

Skomentuj

Pawel tylko zeby nie bylo tak, ze nie przyjedziesz! :)
                                moze chlopaki jakos na 'waleta' wcisna do hotelu?

Skomentuj

Pawel S., nie rob jaj ;d dawaj do hotelu ;d jest jeszcze chyba pare osob chetnych na zostanie na noc to sobie jakis pokoj wezmiecie, tak czy siak i tak pewnie bedziemy wszyscy do pozna w jednym siedziec ;p

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                                    ... i tak pewnie bedziemy wszyscy do pozna w jednym siedziec ;p
                                    Ej,no przeciesz pisalem ze mam tylko jedna flaszke :razz:

Skomentuj

ale niemam kasy na hotel a musze wracac bo w niedziele moja dziewczyna ma urodziny
                                      mam 180zl z czego musze dziewczynie jeszcze cos kupic
                                      mam jeszcze kuzyna w warszawie ale z powodu 3 dzieci (najmlodszy ma miesiac) odpada u nich nocleg :/

jedyne co mi nie pasuje w PKP to powrot. wyjezdzam z koszalina o 3 w nocy a wroce dopiero na 8 rano kolejnego dnia :???:

[ Dodano: 2008-11-03, 23:15 ]
                                      Ej,no przeciesz pisalem ze mam tylko jedna flaszke
                                      ja mam litra weselnej - przywioze jak zasponsorujecie nocleg :mrgreen:

Skomentuj

ja mam litra weselnej - przywioze jak zasponsorujecie nocleg :mrgreen:
                                        Hmmm.. zrzuta ?

Skomentuj

Hej macie jakieś umówione miejsce spotkania ?? Bo ja wpadne napewno na wystawe, mam niedaleko :) A chętnie bym sie z forumowiczami spotkał :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X