Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez UKA
    Niedługo wejdę na forum i się dowiem, że ja nie jadę, bo miejsca zabrakło...
    hehehe dobre

UKA, to jedziecie na jeden dzien czy zostajecie na noc? Bo w sumie nie wiem teraz czy pokoju szukac czy nie... Jakbyscie na noc jechali to wezmiecie nas podedroga co ?
    Ja, Marian, Dres

Skomentuj

chciałbym jechać na dwa dni, ale wiem że to jest mało realne więc nastawiam się raczej na jeden dzień.

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
        Jeśli chcesz sam podejmować takie decyzje, to jedź może samochodem mamy
        taaa - i znowu rozbije :mrgreen:

tak wiec postanowione - jedziemy tylko na cala sobote

Skomentuj

Kucze też bym się przejechał:) Pogadam z kumplem, zajmuje się DIY to z może coś się uda. Chyba że z krakowa, BB by jechała jakaś ekipa i mnie zabrała ;p bądź innego miejsca w Małopolsce

Skomentuj

vicher, jak nie pojedzie moja dziewczyna to jest miejsce i dla Ciebie

Skomentuj

Witam kolegow a jedzie ktos moze ze szczecina lub okolic zabral bym sie z kims oczywiscie dolozenie sie do paliwa i eksploatacji auta i na jakies wieczorne trunki pozdrawiam Krzysztof

Skomentuj

Tanner, no to spoko by było :] Ale kupa czasu do tego dnia jeszcze, może mi wtedy szkła wypaść :/

Skomentuj

Czego się nie robi dla pasji

Skomentuj

panowie a moze wynajac wspolnie kolo wawy jakis pesjonacik (tu usmiech do kolegow z wawy) a ze wiekszosc z nas jedzie samochodami to zabrac nieco sprzetu i zrobic AS wersje DIY

[ Dodano: 2008-09-19, 14:49 ]
                    Pawel S., za rok to ja napewno cos ciekawego bede mogl pokazac :P

Skomentuj

XYS, za rok to moznaby u nas zrobic. michal k. bedzie mial osrodek wczasowy nad jeziorem (2km do morza) wiec za grosze moznaby spota zrobic

Skomentuj

w wakacje to co innego, teraz raczej ciezko bedzie wygospodarowac sobie 2 dni wolnego. (przynajmiej w moim przypadku)

Skomentuj

Pawel S., czyzby jamno

Skomentuj

nie, kawalek dalej na wschod. o szczegoly pytaj michala

Skomentuj

Ja będę jechał z Ostrowa Wielkopolskiego przez łódź...jakby kto chciał ;-)

Skomentuj

macie juz jakis motelik upatrzony w ktorym sa jeszcze wolne miejsca? bo ten o ktorym myslalem odpada,wszystko pozajmowane :/

[ Dodano: 2008-10-06, 16:25 ]
                                Ludzie,nie ma juz wolnych miejsc w wawie na nocke (oczywiscie tych w miare cenowo). Czy ktorys z was tez ma z tym problem? moze sa wolne te wieksze pokoje bo ja pytalem tylko o 4 osobowe. Jesli ktos wie cos na ten temat to niech da znac,to wspolnie wbijemy sie na wiekszy pokoj.

Skomentuj

co do najmlodszej osoby to pewno będe ja - 16 lat :p wiec moze uda mi sie wejsć tak jak w tamtym roku za darmo

a tak to na pewno pojwię się , raczej z kimś - ale nei wiem kim. To sie okażę :P
                                  mam nadzieje ze skład będzie większy i bardziej ogarnięty niż w tamtym roku..

a że mieszkam pod warszawą i do sobieskiego mam max godzine drogi to będe pewno i w sobote i w niedziele :)

Skomentuj

Panowie również chcialbym zapytac o noclegi, czy ktos ma wyczajone dostepne tanie miejsce ?

Skomentuj

Witam, mam tanie miejsca hotelowe, cena ok 54,00 za nocleg. W zasadzie może być dowolna ilość miejsc ale proszę o zrobienie listy na zasadzie zamówienia w AC - w terminie powiedzmy 7 dni od dzisiaj, (nocleg w ośrodku MF ;-) )

[ Dodano: 2008-10-13, 14:57 ]
                                      olin-72...............2 (miejsca)

Skomentuj

Zamieszczone przez olin-72
                                        cena ok 54,00 za nocleg
                                        :shock: to w warszawie jest drozej niz w mielnie w szczycie sezonu? czy to jakis lepszy standard?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                          Zamieszczone przez olin-72
                                          cena ok 54,00 za nocleg
                                          :shock: to w warszawie jest drozej niz w mielnie w szczycie sezonu? czy to jakis lepszy standard?
                                          hehehehe z tego co wiem, to nie ma specjalnie w ogóle miejsc w hotelach w Warszawie a jak są to drogie. Wydawało mi się, że 54 zeta to tanio jak na w-wę ale może się myliłem.
                                          Ja mam już zarezerwowane a jak ktoś się przyłączy to nie będzie problemu, byle najpóźniej do 4 listopada dał mi znać......a co do standardu to akurat za 54 zeta nie oczekiwałbym, że to będzie marriot ;-)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X