Niedługo wejdę na forum i się dowiem, że ja nie jadę, bo miejsca zabrakło...
hehehe dobre
UKA, to jedziecie na jeden dzien czy zostajecie na noc? Bo w sumie nie wiem teraz czy pokoju szukac czy nie... Jakbyscie na noc jechali to wezmiecie nas podedroga co ?
Ja, Marian, Dres
Kucze też bym się przejechał:) Pogadam z kumplem, zajmuje się DIY to z może coś się uda. Chyba że z krakowa, BB by jechała jakaś ekipa i mnie zabrała ;p bądź innego miejsca w Małopolsce
Witam kolegow a jedzie ktos moze ze szczecina lub okolic zabral bym sie z kims oczywiscie dolozenie sie do paliwa i eksploatacji auta i na jakies wieczorne trunki pozdrawiam Krzysztof
panowie a moze wynajac wspolnie kolo wawy jakis pesjonacik (tu usmiech do kolegow z wawy) a ze wiekszosc z nas jedzie samochodami to zabrac nieco sprzetu i zrobic AS wersje DIY
[ Dodano: 2008-09-19, 14:49 ] Pawel S., za rok to ja napewno cos ciekawego bede mogl pokazac :P
macie juz jakis motelik upatrzony w ktorym sa jeszcze wolne miejsca? bo ten o ktorym myslalem odpada,wszystko pozajmowane :/
[ Dodano: 2008-10-06, 16:25 ]
Ludzie,nie ma juz wolnych miejsc w wawie na nocke (oczywiscie tych w miare cenowo). Czy ktorys z was tez ma z tym problem? moze sa wolne te wieksze pokoje bo ja pytalem tylko o 4 osobowe. Jesli ktos wie cos na ten temat to niech da znac,to wspolnie wbijemy sie na wiekszy pokoj.
co do najmlodszej osoby to pewno będe ja - 16 lat :p wiec moze uda mi sie wejsć tak jak w tamtym roku za darmo
a tak to na pewno pojwię się , raczej z kimś - ale nei wiem kim. To sie okażę :P
mam nadzieje ze skład będzie większy i bardziej ogarnięty niż w tamtym roku..
a że mieszkam pod warszawą i do sobieskiego mam max godzine drogi to będe pewno i w sobote i w niedziele :)
Witam, mam tanie miejsca hotelowe, cena ok 54,00 za nocleg. W zasadzie może być dowolna ilość miejsc ale proszę o zrobienie listy na zasadzie zamówienia w AC - w terminie powiedzmy 7 dni od dzisiaj, (nocleg w ośrodku MF ;-) )
:shock: to w warszawie jest drozej niz w mielnie w szczycie sezonu? czy to jakis lepszy standard?
hehehehe z tego co wiem, to nie ma specjalnie w ogóle miejsc w hotelach w Warszawie a jak są to drogie. Wydawało mi się, że 54 zeta to tanio jak na w-wę ale może się myliłem.
Ja mam już zarezerwowane a jak ktoś się przyłączy to nie będzie problemu, byle najpóźniej do 4 listopada dał mi znać......a co do standardu to akurat za 54 zeta nie oczekiwałbym, że to będzie marriot ;-)
Skomentuj