Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zamównie PCB do Uniampa ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dio, damiani, sprawa wygląda nastepująco: jutro odbieram pcb i będę wiedział ile chłopakom górką wyszło z formatek (narazie jest to niewiadoma). Potem roześlę te, które już są zapłacone bo nie chcę, żeby mi 33 osoby zrobiły "wjazd na chatę" :lol:
    Wówczas zacznę wyprzedawać nadmiarowe PCB - chętnych już kilku jest, ale do czasu ogłoszenia wyprzedaży reszty płytek trzeba cierpliwie czekać.

Przy okazji dziękuję wszystkim zamawiającym za rzetelność i terminowość wpłat. Ponadto dziękuję z całego serca tym, którzy wpłacili przysłowiowe parę groszy górką - nadpłata zostanie spożytkowana na utrzymanie serwisu (będzie mi o tyle lżej finansowo). Ku mojemy pozytywnemu zaskoczeniu wielu z Was (Zamawiających) uczyniło ten szalenie miły gest w moją stronę !
    Przyznam szczerze, że na przebiegu tego zamówienia powinniśmy się w przyszłości wzorować :)

Skomentuj

Quester jak zostanie jedna wolna płytka do odstaw ja dla mnie biore od tzw. reki:)

Skomentuj

Uprzejmie informuję, że PCB leżą już u mnie na stole.
        W piątek rozpoczynam pakowanie i rozsyłanie do zamawiających o czym będę na bieżąco informował w tym wątku. Po rozsyłce oddam do dyspozycji płytki, które zostaną.
        Jako ciekawostkę dodam, że u wykonawcy znalazły się jeszcze 4 PCB z poprzedniego zamówienia (czarny solder) :mrgreen:

Skomentuj

Jeśli można prosić , to chętnie kupię 1 sztukę.

Skomentuj

Zamieszczone przez Quester
            Jako ciekawostkę dodam, że u wykonawcy znalazły się jeszcze 4 PCB z poprzedniego zamówienia (czarny solder)
            :lol:

Q, mozesz dac fotke?

Skomentuj

Fotę dam wieczorem, bo aparat mam w domu

Skomentuj

Nacieszcie oczy
                Załączone pliki

Skomentuj

Mi jesli można prosze odstawic jedna czarna płytke:)

Skomentuj

I jak tam postępy w rozsyłaniu płytek ?;]

Skomentuj

Dzisiaj wyszło 21 paczek. Wieczorem podam numery nadawcze listów poleconych.
                      Jutro śmiga reszta.

Skomentuj

Dobrze jest :grin:

To może teraz zbiorówka na elementy do Uniampa :?: Co Wy na to :?:

Skomentuj

Zamieszczone przez maryush
                          Dobrze jest :grin:

To może teraz zbiorówka na elementy do Uniampa :?: Co Wy na to :?:
                          Proponowałem wcześniej, nikt nie chciał się podjąć :( Ale sam już prawie wszystko zakupiłem

Skomentuj

Mnie korci żeby się tym zająć ale słabo z czasem :neutral:

Skomentuj

(l_nino) ile Cię kosztował komplet elementów? Ciekawe ilu chętnych byłoby na takie zamówienie.

Skomentuj

maryush ... dokładnie Ci nie powiem, ale w 220zł powinienem się zmieścić.

Skomentuj

Zamieszczone przez (l_nino)
                                  ale w 220zł powinienem się zmieścić.
                                  że co?? Rozumiem że w tym jest też trafo...

Skomentuj

No tak .. chodzi mi o wszystko.
                                    Tranzystory dość są drogie :/ na aprovi wszystkie kosztują +/- 70zł :/
                                    Pisałem z irkiem ... ma trafa za 100zł do sprzedania jak by ktoś był chętny :P

Skomentuj

Zamieszczone przez (l_nino)
                                      No tak .. chodzi mi o wszystko.
                                      jak tak to wtedy spoko

Skomentuj

Tak poza głównym tematem ... opłaca się kupować jakiś padnięty wzmacniacz i montować do niego uni ?

Skomentuj

Tzn chcesz samą obudowę czy jak? Co z tego padniętego wzmaka chcesz wykorzystać?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X