niektórzy lepiej śpią wiedząc, że jedyny kondensator, który jest wprost w torze audio jest jednak lepszej jakości, ma lepsze parametry itd, itp..kwestia czy ktoś to usłyszy czy nie to już sprawa indywidualna...słucha się nie tylko uszami, liczy się tez sugestia...
Generalnie temat na audio-voodoo więc nie ma co zaczynać dyskusji :razz:
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
bardziej chodziło mi o fakt, że komuś może Uni źle grać bo ma elektrolita na wejściu...ktoś może to sobie sam zasugerować...taka psychoakustyka :razz:
z mojego zamówienia i tym razem będzie lektrolit na wejściu, jak ktoś będzie chciał coś lepszego to już we własnym zakresie bo jeden wstawi wime a inny jantzena(moje kondki na wejściu będą kosztowały grosze więc nawet w śmietnik będzie można je wrzucić jak komuś nie będą pasowały)
mogę zrobić tak jak z radiatorami tj kto chce wimy ten dopłaca 5,6zł i tyle(5szt kosztuje 14 zł lub jak chcecie(tu nie wiem czy jest sens już oszczędzać) 2,2uF po 12zł za 8szt czyli 3zł parka- plus do tego ewentualna wysyłka do podziału. Do soboty macie czas na uzupełnianie listy kto chce z wimami i radiatorem(radiatorów i wimek na zapas raczej nie będę brał)...
1. pol888 - 1x elementy
2. pan_membran 1x elementy
3. alex09875 1x elementy
4. damiani - 2xelementy + 2xradiator
5. pulka 1x elementy
6. syrus 1x elementy(w zależności kiedy będzie realizowane zamówienie )
7. Matys1990 1x elementy
8. scythe1123 1x elementy
9.cezarc 1xelementy + radiator
10. Zajca 1x elementy
11.Ciemny80 - 1xelementy + radiator
12.bartelemy 2xelementy + radiator
13. La'mefenzo 1xelementy + radiator
Przepraszam wszystkich ale niestety muszę zrezygnować z zamówienia elementów jak i płytki pcb czekałem aż lista będzie powyżej 10 osób, gdyby do tego nie doszło byłbym tą 10 osobą aby doszło do zamówienia, natomiast w obecnej sytuacji rezygnuje.
Skomentuj