Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

do mnie jeszcze nie doszła paczka , a ty pilpet nie rób tragedii z tego jednego rezystora,
    nawet jak by ktoś miał za duzo jeden to za koszy wysyłki bys miał 60 szt. minimum.
    wiec jezeli nie zgubiłes go to postarajsie sam o niego, napewno jak poszykasz to znajdziesz w swoich zasobach

Skomentuj

Zamieszczone przez banmar_2005
      do mnie jeszcze nie doszła paczka , a ty pilpet nie rób tragedii z tego jednego rezystora,
      dojdzie dojdzie, wczoraj dopiero wysłałem 3 ostatnie paczki, miedzy innymi do Ciebie
      A co do Ciebie pulpet i Twojego zaginionego rezystora: z góry mówię że jeśli będzie następne zamówienie to Ciebie chyba wykluczę bo szkoda nerwów, 10 razy na forum i pw się wypytujesz jak stoję z zamówieniem, potem robisz tragedię z braku jednego rezystora, normalnie szkoda nerwów na Ciebie....

Skomentuj

Witam

Paczka włśnie dzis doszła ,dziekuje
        Mam pytanie, w miejsce rezystorów o wartości 0om dawać zworke?

Skomentuj

Zamieszczone przez banmar_2005
          Mam pytanie, w miejsce rezystorów o wartości 0om dawać zworke?
          tak

Skomentuj

nie widze gdzie te rezystory 0,22omh powinny byc, moze ktos naprowadzi?

Skomentuj

Ludzie nie zabierajcie sie za lutowanie tego jak nie umiecie po schemacie dojsc do takich rzeczy... :???:
              http://mariuszelektro.elektroda.eu/uni.html

Skomentuj

kazdy byl kiedys poczatkujacy, dziekuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez AIPOWER
                  kazdy byl kiedys poczatkujacy, dziekuje.
                  ... wiec nie zaczynal od Uni jako poczatkujacy nie majac zupelnego pojecia o schemacie...

Skomentuj

nie widze gdzie te rezystory 0,22omh powinny byc, moze ktos naprowadzi?
                    Od spodu pcb. Zerknij na schemat. Wejdź w linka podanego przez dophina i dzialaj.

Skomentuj

Witam. Napisałem do użytkownika csbiczek i zgodził się na skompletowanie kitów, jeśli znajdą się chętni. Lista z zapisami:

1.hakervip-1x elementy + 1x wimy

Skomentuj

ok, paczka doszla dzieki wielkie :) radiator pogiety - ach ta nasza poczta polska :P. Tak mnie to zastanowiło z jednej strony wyglada jakby spadł i sie przygiął natomiast z drugiej strony jest zagiety jakby na nim cos ciezkiego lezalo. Zastanowilo mnie to jak musialo byc to ciezkie, skoro nie jestem w stanie rozgiac tego radiatora w rekach praktycznie o 1mm ;p co oni slonie przewoza? :P (tak wiem to tylko radiator :P)

Skomentuj

Zamieszczone przez zaba
                          radiator pogiety - ach ta nasza poczta polska :P . Tak mnie to zastanowiło z jednej strony wyglada jakby spadł i sie przygiął natomiast z drugiej strony jest zagiety jakby na nim cos ciezkiego lezalo. Zastanowilo mnie to jak musialo byc to ciezkie, skoro nie jestem w stanie rozgiac tego radiatora w rekach praktycznie o 1mm ;p co oni slonie przewoza? :P (tak wiem to tylko radiator :P )
                          jeśli paczka wyglądała na uszkodzoną trzeba było reklamować na poczcie...

Skomentuj

wygiety nawet mi by pasowal, bo prosty nie, zawsze trafia sie w zeberko otworem, ktos juz ma pomysl na dopasowanie tego?

Skomentuj

wygiety nawet mi by pasowal, bo prosty nie, zawsze trafia sie w zeberko otworem, ktos juz ma pomysl na dopasowanie tego?
                              wiertarka + wkręty do metalu...

Skomentuj

Witam,
                                Sorki ze troszke nie ten temat ale swojego zalozyc nie moge...

Jeśli ktoś miałby na zbyciu płytkę do UniAmp'a to prosze pisac na PW.
                                Oczywiście nie za darmo :mrgreen:
                                Kupie jedna/dwie [w "przyzwoitej" cenie oczywiscie]. Kiedys byl temat na forum z takim grupowym zamowieniem ale nie chce go juz odkopywac...

Jesli ktos mialby mozliwosc odsprzedania - PW.
                                Pozdrawiam

Skomentuj

Dopisuję się do ostatniej listy kitów:

1. hakervip - 1x elementy + 1x wimy
                                  2. mdk4 - 1x elementy + 1x wimy + 1x radiator

Skomentuj

Ja wypisuję się z listy, zakupiłem już sam elementy.

1. mdk4 - 1x elementy + 1x wimy + 1x radiator

Skomentuj

csbiczek, powinieneś otworzyć sklep z kitami uniampa i do kosztów elementów dodawać jakiś % i byś miał zarobek

Skomentuj

Panowie odświeżam temat: czy są jakieś osoby chętne na zestaw elementów do uniampa?

Skomentuj

1. by lukas - 1x elementy + 1x wimy

Skomentuj

Czaruję...
                                          X