Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Już nie ale na allegro masz je po 20zł więc możesz sobie sam kupić
    http://allegro.pl/profil-radiator-al...219201131.html

[ Dodano: 2010-09-20, 19:40 ]
    Panowie zła wiadomość - wysyłka się opóźni, dziś zabrałem się za dzielenie elementów i się okazało że w paczce zabrakło jednego rodzaju kondów, jutro pewnie zostaną wysłane więc myślę, że może pod koniec tygodnia zacznę jeszcze to wszystko wysyłać.

Skomentuj

Spoko i tak wiekszosc by nic nie zrobila bo na plytki czekamy Wiec sie nie spiesz dziel spokojnie hehe
      pozdro milej pracy

[ Dodano: 2010-09-23, 20:35 ]
      csbiczek, I jak sie tam sprawy maja?? :)

Skomentuj

Melduję że po ok 15h dzielenia, opisywania i pakowania wszystko jest przygotowane do wysyłki...

Skomentuj

Szkoda,że się spóźniłem -wziąłbym z 5 kompletów...bo Uni to jednak wiarygodnie zajebista konstrukcja-zrobiłem 5 szt i się nie zawiodłem...I gdyby nazywał się np McCintosh,to kit byłby wart 10000 euro !
          Panowie - życzę powodzenia i skruszenia ścian :twisted:
          __pozdrawiam freedi__

Skomentuj

freedi
            Pisz do csbiczka mówił że i tak więcej zamówi więc może mu zostało..

Skomentuj

Zamieszczone przez misiek88
              jak na tyle kitow to cos malo Ci wyszło tych przesylek:P
              25kopert i 2 paczki to nie tak mało:P
              Zamieszczone przez freedi
              Szkoda,że się spóźniłem -wziąłbym z 5 kompletów...
              Jak chcesz 2 pełne jeszcze są i może kilka wybrakowanych
              Zamieszczone przez lklukasz
              i ty masz jeszcze siłę pisać posty
              tak jednym okiem patrząc napisałem posta, wrzuciłem fote i zasnęłem :wink:

Skomentuj

na prośbę csbiczka odświeżam stronę
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie mam 2 wiadomości, dobrą i złą:
                  Dobra to taka, że paczki do Was już są w drodze, a zła to taka, że kilka osób prosił bym o dopłatę ponieważ liczyłem że koszt wysyłki kitu z radiatorem zmieści się w przedziale 500-1000g =8,5zł lecz niestety mieliście pecha(tylko tak to można nazwać) i paczki ważyły średnio 1010-1030g:/

Następujące osoby prosił bym o dopłatę kwoty 2,5zł(koszt wysyłki wyniósł 11zł):

pulka
                  syrus
                  cezarc
                  Ciemny80
                  bartelemy
                  La'mefenzo
                  Żółwik
                  arsen
                  Manikulus
                  Michas66

Oraz:

damiani
                  Macias_PL

Tu prosił bym o dopłatę 1,5zł(paczkę liczyłem 1-2kg a wyszło 2,2kg)

Gdyby to było 5zł to machnął bym ręką ale z racji, że jest to 12 osób co daje w sumie 28zł a to już troszkę jest :wink:

Jeśli to dla Was nie problem to będę wdzięczny za wpłaty i przepraszam za zamieszanie.

Proszę też meldować(na pw) kto otrzymał paczkę, lub jeśli czegoś zabrakło to też proszę pisać -doślę.

Skomentuj

Witam
                    Paczuszka doszła przed chwila do mnie :) Nie sadziłem ze aż tyle tego będzie :P Na wydaje się ze jest wszystko i pewnie tak jest :) To co najważniejsze widzę ze jest, a nawet jeśli braknie paru rezystorów to się nic nie stanie i tak cena za kit była dobra.

csbiczek Dzieki wielkie za trud w pakowanie i ogarnianie tego wszystkiego :)

pozdrawiam

Skomentuj

Paczka doszła :) . Wielkie podziękowania dla csbiczka :!: .

Mam płytkę więc już dzisiaj zadomowiłem wszystkie rezystory i diody (zgadzają się co do sztuki :mrgreen: ).

Jedna informacja - obudowy bezpieczników minimalnie nie pasują rozstawem i szerokością. Jeśli ktoś nie chce nic giąć na siłę trzeba założyć inne.

Skomentuj

Paczka już przyszła, teraz wyczekiwanie na płytkę i będzie można zabrać się za lutowanie drugiego uniampa.
                        Wiedziałem że coś będzie nie tak z kasa:) więc wcześniej dołożyłem 1,50 ale teraz niech będzie na lepsze piwo to jeszcze 5 poleciał
                        Pozdrawiam i dzięki za trud skompletowania tego.

Skomentuj

Zamieszczone przez alex09875
                          Jedna informacja - obudowy bezpieczników minimalnie nie pasują rozstawem i szerokością. Jeśli ktoś nie chce nic giąć na siłę trzeba założyć inne.
                          Tego nie byłem właśnie pewien, ale niby wymiarem są te same... Te z poprzedniego zamówienia też trzeba było doginać, następnym razem chyba zamówi się takie same metalowe łapki bez plastiku

Skomentuj

csbiczek nie zostal Ci moze jaki jeden komplet? Spoznilem sie na zapisy a niewiem kiedy bedzie nastepna tura :(

Skomentuj

Zamieszczone przez zaba
                              csbiczek nie zostal Ci moze jaki jeden komplet? Spoznilem sie na zapisy a niewiem kiedy bedzie nastepna tura :(
                              Niestety nie mam... Możecie robić kolejną listę(na pw już 2 osoby się pytały) Będzie z 10osób znów chętnych to znów mogę Wam zamówić wszystko i podzielić :wink: zaba, chcesz to zacznij tu nową listę i czekaj aż się inni będą dopisywali

Skomentuj

no dobra, to csbiczek przypomnij cennik i jedziemy. Plytki tez tutaj czy znow osobny temat? Wydaje mi sie ze komplet to brzmi jak z plytkami ;p

Skomentuj

Zamieszczone przez zaba
                                  no dobra, to csbiczek przypomnij cennik i jedziemy
                                  cena ok 65zł(uzależniona od tego ile ostatecznie będzie chętnych i czy ceny się nie zmienią przy zakupie)
                                  Zamieszczone przez zaba
                                  Plytki tez tutaj czy znow osobny temat?
                                  jest od tego osobny...

Skomentuj

Ale o ile pamiętam jest wziętych dużo więcej sztuk wiec na PCB byś sie jeszcze załapał napisz w temacie z płytkami pewnie coś będzie :)

Skomentuj

wczoraj dotarła do mnie paczka:) i muszę napisać że jestem w ogromnym-pozytywnym szoku:) to że będzie komplet elementów to się spodziewałem ale że będą także podkładki mikowe śruby itp.. normalnie szok:) jeszcze raz wielkie dzięki autorowi zamówienia:) teraz już tylko płytka i lutowanie czas zacząć:)

Skomentuj

pulpet248,
                                        1. pulpet248 - 1x elementy

Skomentuj

Brawo :)

1.pulpet248-1xelementy
                                          2.marcin-86-2x elementy + 1x wimy(strzelam że ma być tu jeden zestaw wim)
                                          UWAGI MODERATORA
                                          proszę robić listę tak jak była poprzednio! Twój wpis wimy mało mówi bo nie wiem teraz czy będziesz chciał 1komplet wim czy 2... Każdą pozycję proszę określać 1x 2x itd...
                                          Listę proszę tworzyć w ten sposób:
                                          1. csbiczek 1x elementy + 1x wimy + 1x radiator
                                          Jeśli czegoś nie ma być proszę pomijać ten wpis, np bez radiatora:
                                          1. csbiczek 1x elementy + 1x wimy

Skomentuj

Czaruję...
                                          X