Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dolphin123
    Csbiczek uaktualnij ten bajzez bo chyba jedyny wiesz o co chodzi
    sam powoli się zaczynam gubić...

Wygląda to tak:
    wpłaty zaksięgowane na czerwono:

1. scythe1123
    2. maxxx222
    3.jaromas
    4.freedi mam potwierdzenie wpłaty
    5.Black
    6.Noga
    7.kaman777
    8.dolphin123 proszę dopłacić 10zł za pcb
    9. 1grzecho
    10. krasz1
    11. DeKeR mam potwierdzenie wpłaty
    12. Ciemny80
    13. japycz1
    14. IoNcs proszę dopłacić 10zł za pcb

Reszta bez zmian tylko ja mam cholernie pod górkę... Miałem zamawiać od 3 osób a zamawiam od 5:/ Syf mi się zrobił w tym zamówieniu i pewnie jeszcze dopłacę do interesu ale powoli ogarniam, część rzeczy mam zamówioną, część jeszcze muszę domówić ale nie martwcie się, jakoś to wszystko poskładam do kupy :wink: Chyba :lol:

Skomentuj

Została jedna zielona, ktoś chętny?

Skomentuj

Zamieszczone przez luke666
        (czerwona płytka zarezerwowana dla IoNcs, dolphin123 i DeKeR - proszę potwierdzić czy chcecie brać płytki)
        Ja potwierdzam tutaj i potwierdziłem PW do Csbiczek.
        Kasa już przelana teraz czekam na zaksięgowanie u koordynatora całego zamówienia...

swoją drogą życzę mu byczej cierpliwości przy zamawianiu i kompletacji części.
        Pozdrawiam !

Skomentuj

Faktycznie , cierpliwości przy takich akcjach nigdy za dużo,dlatego też dołączam się do życzeń.
          I poza tym myślę,że byłoby bezsensem i porażką , że po zainicjowaniu tego przedsięwzięcia,całym zaangażowaniu,poświęceniu własnego czasu itp. csbiczek musiał dokładać do "tego interesu"

Syf mi się zrobił w tym zamówieniu i pewnie jeszcze dopłacę do interesu ...
          Dlatego też chciałbym wszystkim zainteresowanym w delikatny sposób zwrócić na to uwagę i uświadomić fakt,że jest nas kilkunastu i parę dodatkowych złotówek na dobrego browara :wink: pomogłoby csbiczkowi dotrwać do końca tej wycieczki...

---Pozdrawiam wszystkich szczodrych---

Skomentuj

Panowie spokojna głowa :!: Csbiczek poradzi sobie z zamówieniem. Proszę tylko o nie pisanie niepotrzebnego offtopicu na temat zamówienia.

Skomentuj

Zamieszczone przez freedi
              Dlatego też chciałbym wszystkim zainteresowanym w delikatny sposób zwrócić na to uwagę i uświadomić fakt,że jest nas kilkunastu i parę dodatkowych złotówek na dobrego browara :wink: pomogłoby csbiczkowi dotrwać do końca tej wycieczki...
              spokojnie, na razie zamawiam i jeszcze negocjuję, wszystko da się załatwić, tylko troszkę więcej czasu potrzeba ale do końca tygodnia wszystko będzie zamówione i mam nadzieję że obędzie się bez większych dodatkowych kosztów :wink:

Skomentuj

Ok ok, trzymam rękę na pulsie, nic nie trzeba mi dopłacać, wstępnie sobie wszystko przeliczyłem i moja dopłata może wynieść kilka zł ale jeszcze może dostanę wysyłkę gratis od jednego gostka więc wyjdę mniej więcej na zero... Przy następnym zamówieniu będę miał na uwadze jakieś małe zabezpieczenie finansowe Udało mi się prawie wszystko dziś zamówić, jedna paczka jest już w drodze do mnie, 3 mam do zapłaty(jutro wpłacę bo czekam na dane i podliczenie), no i od jednego allegrowicza jutro domówię tylko 2 rodzaje kondów i finito jeśli chodzi o zamówienia

Skomentuj

Jestem chętny na tę ostatnią zieloną :lol:

Skomentuj

W takim razie koniec płytek.

Skomentuj

Aktualizuję:
                      wpłaty zaksięgowane na czerwono:

1. scythe1123
                      2. maxxx222
                      3.jaromas
                      4.freedi
                      5.Black
                      6.Noga
                      7.kaman777
                      8.dolphin123 proszę dopłacić 10zł za pcb
                      9. 1grzecho
                      10. krasz1
                      11. DeKeR
                      12. Ciemny80
                      13. japycz1
                      14. IoNcs

Mamy praktycznie komplet.
                      Wszystko mam już zamówione i prawie wszystko zapłacone, teraz pozostaje czekać na paczki...

Skomentuj

No i cacy :razz:
                        Teraz się zastanawiam który selektor wejść wybrać oraz jak wykonać sterowanie jednym potkiem Uniampa i wzm. słuchawkowego przy czym działał będzie tylko jeden podczas sluchania...macie pomysł ? :>

Skomentuj

np czterokanałowy potencjometr
                          ale proszę nie offtopować to jest temat o zamówieniu części

Skomentuj

Nie znalazła by się jeszcze jedna płytka ? Albo cały kit ? Bo widzę że się trochę spóźniłem a byłem chętny na to.

Skomentuj

Bardziej zależy mi na PCB. Do Tasiora napisałem ale może ktoś z forumowiczów ma jeszcze na sprzedaż ?

Skomentuj

csbiczek wiadomo moze cos nowego :?:

Skomentuj

maxxx222, coś nowego tzn?:P Dziś doszła do mnie paczka od Luszti i luke666 z pcb i pierdołkami, oraz jedna z elementami, jeszcze 4 i mogę dzielić części

[ Dodano: 2010-04-14, 19:56 ]
                                  Jeszcze tylko 1 mała paczuszka i mam wszystko:)

W weekend będę wszystko dzielił i pakował a w poniedziałek zacznę rozsyłać :wink:

Skomentuj

ja mam 2 pcb na sprzedaz jesli jest chetny lub na wymiane

Skomentuj

Ja byłbym chętny na te dwie płytki.

Skomentuj

za tydz w sob bede w wawie nawet

Skomentuj

Udało mi się dziś trochę posortować części i jutro pierwsza partia rusza do swoich właścicieli a konkretnie do:
                                          scythe1123
                                          kaman777
                                          krasz1
                                          maxxx222
                                          jaromas
                                          black
                                          dolphin123
                                          1grzecho

Tyle mi się udało dziś zdziałać i jutro rano do tych osób wyślę paczki, do reszty osób wyślę paczki w poniedziałek.

[ Dodano: 2010-04-18, 13:53 ]
                                          Jutro wysyłam ostatnią partię kitów(brakuje mi adresów Ciemny80 i DeKeR-proszę podać na PW).

Proszę mi meldować jak dojdą paczki i czy niczego nie brakuje

Skomentuj

Czaruję...
                                          X