Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Manstaff11
    ale nie o 6 lub 13 dB jak np. układ regulacji barwy Irka.
    Ale nie pisałem o takim dużym wzmocnieniu. Różnica taka jak między Unim a przykładowo Yamahą A-520 gdzie już opisałem co i jak gra.

Skomentuj

Nie na temat...
      Zamieszczone przez dolphin123
      Jak w jaki sposób ? :shock: Musisz mieć regulacje barwy żeby Ci podbiło na basie? Każdy OPA ma swój charakter, tak jak byś porównywał Uni z Symem czy dał też lampowy stopień na wejściu który zmieni Ci brzmienie... Ten OPA ma bardzo dobre niskie rejestry... Stosowany jest w wielu bardzo dobrych słuchawkowcach.
      :shock: dolphin123 ciebie o takie stwierdzenia bym nie posądził.
      Jeszcze nie słyszałem żeby dodanie opa-ampa poprawiło bas, takie rzeczy to tylko na AS gdzie im wszystko jedno co i gdzie wkładają przez co mogą być różnice w "brzmieniu".
      Jak się zamienia zwykły wzmacniacz na CFA lub poleca opa637 zamiast 627 to nie dziwota.
      Ten ad827 to szybki wzmacniacz video jeśli nie umie się go użyć to można więcej zepsuć niż poprawić, po za tym wersja na DIP kosztuje ponad 50PLN a więc prawie tyle co części do UNIAMP-a jeszcze ktoś weźmie na serio twoją wypowiedź i straci tylko kasę.

Skomentuj

Na chwilę obecną mam zaksięgowane wpłaty od(osoby na czerwono):

1. scythe1123
        2. maxxx222
        3.jaromas
        4.freedi
        5.Black
        6.Noga
        7.kaman777
        8.dolphin123
        9. 1grzecho
        10. krasz1
        11. DeKeR
        12. Ciemny80
        13. japycz1
        14. IoNcs

Skomentuj

nie mam sily juz ciagle tego samego pisac... :wink: Jeden czlowiek ktory teoretycznie mniejsza wiedze ma o elektronice a wie o co chodzi..

Skomentuj

Na chwilę obecną mam zaksięgowane wpłaty od(osoby na czerwono):

1. scythe1123
            2. maxxx222
            3.jaromas
            4.freedi
            5.Black
            6.Noga
            7.kaman777
            8.dolphin123
            9. 1grzecho
            10. krasz1
            11. DeKeR
            12. Ciemny80
            13. japycz1
            14. IoNcs

Skomentuj

Byłem dzisiaj u Questera i udało się znaleźć dodatkowe płytki z uniampa z nadprodukcji:
              -7 czerwonych
              -3 zielone

Wcześniej nie miałem z nim kontaktu, więc proszę się nie denerwować, że ktoś zrobił przelew nie zamawiając płytki.

Niektóre mają lekko porysowany lakier, ale technicznie są sprawne.

Są to naprawdę ostatnie sztuki.

-6 czerwonych, jedna zaklepana

[ Dodano: 2010-04-08, 16:48 ]
              Na chwilę obecną:
              -5 czerwonych
              -4 zielone (zamiana z niewykorzystanej zielonej na czerwoną)

Biorąc pod uwagę popyt mniejszy od podaży muszę wprowadzić zasadę: "kto pierwszy ten lepszy".

Skomentuj

luke666
                Piszę się na 1 sztukę czerwonej
                Już wcześniej potrzebowałem, ale wypadł mi projekt na mikro :|
                Przelew wykonam najpóźniej jutro popołudniu.

Skomentuj

Wcześniej o płytki dopytywali się:

-dolphin123
                  -IoNcs
                  -marcin__23

Tak więc Oni powinni mieć pierwszeństwo.
                  -4 czerwone
                  -4 zielone

Myślę, że kwestia koloru ma znaczenie tylko podczas lutowania, jak końcówka siedzi w obudowie to i tak tego nie widać.

Skomentuj

Dla mnie proszę dwie czerwone.

Skomentuj

Osoby które brały udział w zamówieniu kitów a nie starczyło dla nich pcb, proszone są o dopłatę 10zł na to samo konto na które wpłacały za kity...

Skomentuj

csbiczek a osoby z pierwszego zamówienia maja płytkę czerwona czy zielona?? Jeśli można to ja prosiłbym o czerwona.

Skomentuj

Kurcze, bałaganu zrobiłem tymi nowymi płytkami. Po kolei:

Zamieszczone przez csbiczek
                          Osoby które brały udział w zamówieniu kitów a nie starczyło dla nich pcb, proszone są o dopłatę 10zł na to samo konto na które wpłacały za kity...
                          Chodzi o użytkowników:
                          -DeKeR
                          -IoNcs
                          -dolphin123
                          ?

Jeżeli zabraknie czerwonych (właściwie to już w tej chwili są poprzydzielane) to zostają 4 zielone, czy naprawdę tak Wam zależy na kolorze PCB?

[ Dodano: 2010-04-08, 18:00 ]
                          Zamieszczone przez maxxx222
                          csbiczek a osoby z pierwszego zamówienia maja płytkę czerwona czy zielona?? Jeśli można to ja prosiłbym o czerwona.
                          Z zamówienia z zamkniętej listy (wspomniane 15szt) wszyscy dostaną czerwone.

Skomentuj

Zamieszczone przez maxxx222
                            csbiczek a osoby z pierwszego zamówienia maja płytkę czerwona czy zielona?? Jeśli można to ja prosiłbym o czerwona
                            nie wiem, czerwoną chyba... Nic nie będę zmieniał, wszyscy mają takie same... I tak mam zamieszanie z częściami bo sprzedawcy w kulki zaczynają sobie lecieć i jeszcze nie mogę złożyć zamówienia a kontakt z nimi jest tragiczny...

Skomentuj

No to został↕y 3 zielone płytki do wzięcia.

(czerwona płytka zarezerwowana dla IoNcs, dolphin123 i DeKeR - proszę potwierdzić czy chcecie brać płytki)

Skomentuj

Witam oczywiście czekam z niecierpliwością :)

Skomentuj

Mnie to zupełnie obojętne jakiego koloru jest płytka, tak więc wezmę jaka będzie :)

Skomentuj

po proszę dwie wszystko jedno czy to zielona czy czerwona będzie :)

Skomentuj

Ale się syf robi w zamówieniu:/ 100nf jak patrzylem ostatnio byly po 15gr sztuka teraz sa po 40gr:/ cos czuje ze bede musial domawiac jeszcze z innych miejsc :???:

Skomentuj

luke666 jesli byla by taka mozliwosc poprosil bym o dwie :)

Skomentuj

oczywiscie dalej jetem chetny. Csbiczek uaktualnij ten bajzez bo chyba jedyny wiesz o co chodzi

Skomentuj

Czaruję...
                                          X