Zamieszczone przez Manstaff11
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?
Collapse
X
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dolphin123Jak w jaki sposób ? :shock: Musisz mieć regulacje barwy żeby Ci podbiło na basie? Każdy OPA ma swój charakter, tak jak byś porównywał Uni z Symem czy dał też lampowy stopień na wejściu który zmieni Ci brzmienie... Ten OPA ma bardzo dobre niskie rejestry... Stosowany jest w wielu bardzo dobrych słuchawkowcach.
Jeszcze nie słyszałem żeby dodanie opa-ampa poprawiło bas, takie rzeczy to tylko na AS gdzie im wszystko jedno co i gdzie wkładają przez co mogą być różnice w "brzmieniu".
Jak się zamienia zwykły wzmacniacz na CFA lub poleca opa637 zamiast 627 to nie dziwota.
Ten ad827 to szybki wzmacniacz video jeśli nie umie się go użyć to można więcej zepsuć niż poprawić, po za tym wersja na DIP kosztuje ponad 50PLN a więc prawie tyle co części do UNIAMP-a jeszcze ktoś weźmie na serio twoją wypowiedź i straci tylko kasę.
Skomentuj
-
Byłem dzisiaj u Questera i udało się znaleźć dodatkowe płytki z uniampa z nadprodukcji:
-7 czerwonych
-3 zielone
Wcześniej nie miałem z nim kontaktu, więc proszę się nie denerwować, że ktoś zrobił przelew nie zamawiając płytki.
Niektóre mają lekko porysowany lakier, ale technicznie są sprawne.
Są to naprawdę ostatnie sztuki.
-6 czerwonych, jedna zaklepana
[ Dodano: 2010-04-08, 16:48 ]
Na chwilę obecną:
-5 czerwonych
-4 zielone (zamiana z niewykorzystanej zielonej na czerwoną)
Biorąc pod uwagę popyt mniejszy od podaży muszę wprowadzić zasadę: "kto pierwszy ten lepszy".
Skomentuj
-
Kurcze, bałaganu zrobiłem tymi nowymi płytkami. Po kolei:
Zamieszczone przez csbiczekOsoby które brały udział w zamówieniu kitów a nie starczyło dla nich pcb, proszone są o dopłatę 10zł na to samo konto na które wpłacały za kity...
-DeKeR
-IoNcs
-dolphin123
?
Jeżeli zabraknie czerwonych (właściwie to już w tej chwili są poprzydzielane) to zostają 4 zielone, czy naprawdę tak Wam zależy na kolorze PCB?
[ Dodano: 2010-04-08, 18:00 ]
Zamieszczone przez maxxx222csbiczek a osoby z pierwszego zamówienia maja płytkę czerwona czy zielona?? Jeśli można to ja prosiłbym o czerwona.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maxxx222csbiczek a osoby z pierwszego zamówienia maja płytkę czerwona czy zielona?? Jeśli można to ja prosiłbym o czerwona
Skomentuj
Skomentuj