Zamieszczone przez pegelmesser
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez pegelmesserZamieszczone przez freediPanowie, gdziekolwiek chcielibyscie kupić taniej owy zestaw...nie uda wam się to !!!
A jeśli kupiłeś wszystko nowe(bo o tym pisałem),gdziekolwiek to z przyzwoitości powinieneś chyba pomóc kolegom swoimi wskazówkami?
Skomentuj
-
csbiczek, ale rezystorki to 1% rozumiem? :) to jest kwestia groszowa
Zamieszczone przez freedicsbiczek a może warto by zapytać luke666 czy faktycznie posiada jeszcze te 15 PCB :smile: ...chyba,że jesteś pewien,bo nie uśmiecha mi się (większości chyba również) wytrawianie tej "pajęczynki"(jestem leniem).
No niestety zostanie 4 userów, od jednego będę brał tylko MPSA42 ale wysyłka pójdzie listem więc majątku nie stracimy
Skomentuj
-
Ok sprawa na chwilę obecną wygląda tak:
Koszt jednego zestawu elementów elektronicznych(bez śrubek,tulejek i podkładek mikkowych) to 61zł + wysyłka(przy minimum 10zestawach)
Cena ta może się zmienić na mniejszą-jutro muszę zadzwonić do osób od których będę brał elementy i zobaczę czy da się coś utargować(niech bym utargował od nich wysyłki gratis to już cena spada o 5zł na kicie)
teraz pytanie czy chcecie żeby załatwiać śrubki, tuleje i podkładki mikkowe?
druga sprawa to pcb- obecnie są 4 osoby chętne więc biorąc pcb od luke666 wyjdzie 10zł za pcb plus powiedzmy 2zł na głowę za wysyłkę do mnie.
jakiś zarys macie, teraz tylko pozostaje czekać na chętnych.
Z góry zaznaczam że ja praktycznie z tego nie mam nic, a nawet część elementów mi zostanie za które zapłacę ze swojej kieszeni(np diody 1N4148-na 10kitów potrzeba 130szt-na allegro są komplety po 100szt więc 70sztuk mi zostanie, ale spoko prędzej czy później się przydadzą) :wink:
listę zamykam 4.04.2010(w niedzielę) o godz 20:00
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczekdziś pytałem ile ich ma to dostałem odpowiedź że 15szt.
Skomentuj
-
Dostanę wycenę od kolegi luszti to się dowiecie ile wyjdzie zestaw śrubek itp, ale myślę że to groszowe sprawy będą... Więc jak są chętne osoby na to to się dorzuci do kitu te śrubki i tyle, nie będziemy się rozdrabniali...
[ Dodano: 2010-03-29, 00:39 ]
Dostałem odpowiedź od kolegi luszti, koszt takiego zestawu srubek itp to ok 40gr... Więc dorzucamy to do kitu, a co do ostatecznej ceny to napiszę jutro jak się dowiem czy będą jakieś upusty
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kaman777pcb 8,5 czy 10 zl ?? :>
[ Dodano: 2010-03-29, 09:36 ]
Stwierdziłem że wezmę 1 kit nad to bo się na pewno parę dni po zamówieniu znajdzie jakaś dusza zabłąkana która będzie chciała kit... Tak więc:
1. scythe1123 elementy
2. maxxx222 elementy+PCB
3.jaromas elementy + PCB
4.freedi 3xelementy+3xPCB
5.Black elementy+PCB
6.Noga 2xelementy + 1xPCB
7.kaman777+ 2xPCB jesli sa po 8,5
8.csbiczek elementy + 2xPCB
Skomentuj
Skomentuj