Zamieszczone przez pascal
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ile wypijacie tygodniowo?
Collapse
X
-
Pawel S. - to znaczy, ze jak otwarcie i bez klopotow mowie, ze jestem alkotego to nie jestem??Heheh - UFFFFF....
No jest pare chlopakow, dzieki ktorym nie czuje sie tak zle, w sensie az taki herbatnik.
Najblizej to jestem poki co wyniku Coolombo w polaczeniu z Pascalem (dobra bimbrozja to jest ambrozja, Pascalu doskonale Cie rozumiem!!!). W sensie jakby ich razem polaczyc.
Ale sie ciekawa przekrojowka zrobila no, nie spodziewalem sie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez funiax1Ja popijam sobie swojskie winko które sam robię, 2 czasem 3 lampki wieczorem.
A dzisiaj imieniny ojca... :lol:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomaszoPawel S. - to znaczy, ze jak otwarcie i bez klopotow mowie, ze jestem alkotego to nie jestem?? Heheh - UFFFFF....
jestes w swiadomosci tego ile pijesz i pewnie panujesz nad wydawaniem pieniedzy
a co powiesz na przepicie 16tys zl w ciagu 3 miesiecy? znam debila ktory to zrobil i nadal twierdzi ze nie jest alkoholikiem (mimo ze widzi problem)Zamieszczone przez maryushCzasem rodzina płaci za wykonane usługi właśnie takimi trunkami, najczęściej piwem
Skomentuj
-
pascal ..jak lubisz przeniczne to zapraszam do wroclawskiego SPIŻA ... :
"żywe" (niepasteryzowane) przeniczne piwko na rynku z pajdą chelba ze smalcem ;p
po psorlu browar ktory jest pod rynkiem i nie sprzedaje tego dużo po prostu na bierzące potrzeby...ale mozna tez kupic w plastiku 0.9l na wynos ;p jak cos to ci kupie i wysle
kurde wlasnie sobie uswiadomilem ze nie owzglednilem przynajmniej 1 na tydzien wypadu do spiza ;p ...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DIGIPROCOMPMoże kolejny temat "ile pieluch miesięcznie schodzi?" :lol:
Zamieszczone przez Pawel S.pascal napisał/a
Mam na imię Pascal i jestem alkoholikiem .
pascal, teraz to jest zabawne - ale zapewniam ze tak nie jest gdy ktos naprawde jest alkoholikiem... :evil:
Zamieszczone przez Pawel S.a co powiesz na przepicie 16tys zl w ciagu 3 miesiecy? znam debila ktory to zrobil i nadal twierdzi ze nie jest alkoholikiem (mimo ze widzi problem)
Zamieszczone przez Pawel S.u mnie w lozku mam schowane pare litrow weselnych :lol:
Zamieszczone przez bawolekpascal ..jak lubisz przeniczne to zapraszam do wroclawskiego SPIŻA ... :
"żywe" (niepasteryzowane) przeniczne piwko na rynku z pajdą chelba ze smalcem ;p
po psorlu browar ktory jest pod rynkiem i nie sprzedaje tego dużo po prostu na bierzące potrzeby...ale mozna tez kupic w plastiku 0.9l na wynos ;p jak cos to ci kupie i wysle
Zamieszczone przez ploterJa grajac po weselach również mam kilka litrów :P To co zwozimy razem na AS i chlejemyżeby podnieść statystyki ??
mi pasuje...Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploterTo co zwozimy razem na AS i chlejemy żeby podnieść statystyki ??
Zamieszczone przez lklukaszPawel S. napisał/a
u mnie w lozku mam schowane pare litrow weselnych
a ja mam w zamrażalniku...
Skomentuj
-
przyznam,ze jestem zaskoczony popularnoscia tematu :grin: ze mna jest tak,ze od chwili porzucenia palenia piję za dużo.Norma to 200mL żołądkowej +1-2 warki strong to taka dawka usypijaca.Narąbać się wolę jednak księżycówa(bimber).ps.:ta dawka usypiajaca w moim przypadku gwaramnuje następnego poranka perfekcyjne wypróznienie. :roll:
Skomentuj
-
Witam
W sumie to nie ma sie czym chwalic ale mieszkam w Polsce a tu sie pije :))
Piwka ostatnio unikam bo jakos mi sie jesc po nim chce gorzaly tez bo prawie kazda jest robiona i zamarza po paru godzinach wiec postanowilem cos z tym zrobic mianowicie sam sobie robie bimberek to moje mozna powiedziec hobby. Obecnie mam na stanie malinowe i z aronii. Kazdy weekend po ciezkiej pracy w tygodniu siadamy sobie w piatek wieczorem z bratem i drugiego brata synem ( ma 22 lata :) i zaczynamy weekend od 0.5 na glowe sprzetu 55%. W sobote piwko z rana i zero kaca bo to wkoncu nie chrzczona voda. Jak bylo cieplo to szlismy na rybki i tam pekaly kolejno buteleczki. Wieczorem destylacja zacieru no i oczywiscie jego degustacja czy dobre wyszlo hehe. Troche sie spija tego bo jak pisalem wczesniej to jest POLSKA I TU SIE PIJE !!
Szczerze polecam swojaka bo naprawde kac jest o wiele mniejszy a czasami go nie ma, tylko trzeba kogos poznac kto umie to robic i nauczy. Mi sie udalo i od kilku lat robimy sami z bratem pozdro Tomek :))
pozdrawiam
Łukasz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez palibrzuchSzczerze polecam swojaka bo naprawde kac jest o wiele mniejszy a czasami go nie ma, tylko trzeba kogos poznac kto umie to robicMalinówka mmmmm ;] ostatnio mam ochotę na wiśnie w spirytusie (bimberek) lub nalewkę malinową
ale mam autko i sporo jeźdżę więc tylko smak mi narazie zostaje :P
Zamieszczone przez palibrzuchpozdro Tomek )
pozdrawiam
Łukasz
Skomentuj
-
palibrzuch napisał/a
pozdro Tomek )
pozdrawiam
Łukasz
Łukasz pisał posta
Ostatnimi czasy wróciłem do spirytusu, bo skoro wóda w sklepie "chrzczona" to już wolę wiedzieć co pije.
Za 10zł mam 0,5l spirolu do tego napój energetyczny Tiger (z biedronki :wink: ) - smakuje i wchodzi wybornie :grin: Wychodzi z tego litr mocnej wódy za niecałe 15zł, składam się z kumplem na połowe i za ok. 7zł mam chlania na wieczór[/quote]
Skomentuj
Skomentuj