i podczas filmu z jakas akcja i poruszajacymi sie obrazami nie dostrzezemy roznicy miedzy 720p a 1080i.
BTW Jak będziesz miał satelitę to oni to Twoje "wolę" to wiesz jak będą traktowali...

heh ale ja mam juz 12" lapka do pracy.... mam tez 14" bo narzeczona musiała mieć swojego w mieszkaniu.. ...a od miesiąca chciałem mieć właśnie małego pcta... ta płytka ma gf9300, 2 rdzenie fizyczne a na każdym z nich masz HT ...wiec system widzi 4 rdzenie ;p ....... 4G ram w dualu dysk 750GB ...... i mam malutkiego pcta w którym slysze tylko dysk ... co do wentyla .... sciągnąłem go całkiem i wywaliłem 3cm nad nim jest zasilacz (w obudowach mini-itx jest naprawde ciasno ;p) ...no ale dzieki temu że ten zasilacz jest tak nisko to z niego wyprułem wentylator fabryczny i do obudowy zasilacza od spodu przykrecilem własnie 12cm który w wiekszej części jest pod zasilaczem a kawałkiem łopatek jest nad radiatorem chipsetu ;p i jest gites...... PS ... ŻADNA z płyt z tym atomem nie ma wentyla na procu ...tylko na chipsecie... tam nie proc sie grzeje tylko chipset np tutaj http://allegro.pl/item839969520_plyt..._mini_itx.html ...w intelowskich plytach na atomie jest tylko radiatorek ;p 3 dni jechałem wogóle bez wentyla na tej płycie z wentylem na radiatorze miałem tem 39st a bez jakiegokolwiek miałem 49st (i to jak go troszke męczyłem, i chodził calutki Boży dzień) a temp krytyczna przy ktorej płyta ma sie wyłączyć to ....90st wiec lajcik jak go nie będziesz katował to ten wntyl można spokojnie zdjąć ![]() co do tych uzywanych asusów....handlowalem roznymi lapami i napewno bym ich nie kupił .... co mi z takiego asusa przy telewizorze ![]() a w moim atomie mam HDMI ! to jest wręcz stworzone pod domowe media center...;p jest cichszy niż ten asus ;p słychac tylko dysk ...zastanawiam się czy nie kupić jakiegos wygłuszajacego pudła na dysk to wogole nie bedzie nic słychac ![]() | ![]() |
Skomentuj