Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy macie inne hobby oprócz DIYAudio?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez tom3kk
    fajny set
    Zamieszczone przez pegelmesser
    Niezły.
    Dzięki :) może czas zrobić Dj Ploter - Sunset Tears 002 ?? :P

[ Dodano: 2009-12-19, 21:09 ]
    Aaaa byłbym zapomniał o jeszcze jednym Hobby :)

http://petruss.blog.onet.pl

Zapraszam do czytania i komentowania :)

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant
      Zamieszczone przez csbiczek
      raffal81, a co on taki smutny? :razz:
      mam nadzieję, że raffal81 nie powidział mu, że na święta będzie pasztet z królika :)

Krolik sie wabi TAJFUN i jest istnym tajfunem )) kabelki w domu wszystkie pozarte i czesto strasze go ze bedzie z niego pasztet

Ale on tylko tak smutno wyglada, bo tak naprawde to widac ze zle mu z oczy patrzy, na tym zdjeciu smutny nie jest tylko juz cos kombinuje

Skomentuj

raffal81 czym robiłeś zdjęcie Tajfuna?

Skomentuj

Super ten królik. Chyba sobie takiego kupię :grin:

Skomentuj

Co do rybek, to miałem kiedyś (chociaż mozna powiedzieć że to mój ojciec je hodował) takie najbardziej pospolite gatunki jak mieczyki, gurami skalary, więcej nie pamiętam W końcu akwarium zaczęło przeciekać a rybki oddałem dla kolegi i tak skończyła sie moja przygoda z akwarystyką.

Skomentuj

bingant pobrałem fote i sie dowiedziałem że 1000D ale nie wiem jakie szkło :)

Skomentuj

O dziwo robione CANONEM 450D jezeli chodzi o krolika ) to nie wiem jakim sposobem wyswietlilo sie 1000D ))

Ps. Dzisiaj mi gnojek zjadl kabel od ladowarki

))

Skomentuj

we wlasciwosicach foty bylo 100D:) a jakie szklo ?

Skomentuj

Denko od musztardy :wink:

Skomentuj

Canon 450D to na pewno ) nie wiem jakim cudem pokazuje sie 1000D

Szklo ? hmm nie pamietam ale chyba CANON 50/1.8 a jak nie to zwyklym kitowym tym co dodaja go do 450 :) Niedawno zakupiony zostal TAMRON 28-75/2.8 bardzo fajny ladnie ostrzy i w ogole :)

Skomentuj

jeżeli to jest 50/1.8, to trafiłeś na bardzo dobrą sztukę

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant
                          jeżeli to jest 50/1.8, to trafiłeś na bardzo dobrą sztukę
                          Sztuka sztuka ale obiektyw tez musi byc zgrany z aparatem niektore obiektywy wspopracuja z danym modelem lepiej lub gorzej, mi sie trafilo tak ze lepiej :)

Skomentuj

widac ze napewno to kitowiec nie jest. ja na tamrona zbieram bo nic w yej cenie nie dostane, a kitowym srednio to wszystko wyglada

Skomentuj

Dolphin Powiem Ci ze tym kitowym IS co jest dodawany do 450, to mozna naprawde ladne zdjecia trzaskac :))))

Ale masz racje ceny obiektywow to istna masakra :) dlatego zostal zakupiony TAMRON, musialem troche sie nameczyc zeby dostac wersje ktora ostrzy przy 2.8, trafia sie wiele ktore mydla, no ale mi sie udalo :)))

tak na marginesie zaraz wychodze do pracy a tu -18 na dworzu ;/ dzizes

Skomentuj

jednak obstawiam, że te zdjęcia mogą być raczej z Tamiego

chociaż mogę się mylić, bo Ty masz cropa

Skomentuj

Nie nie Tamiego jeszcze nie mialem wtedy, wiec bedzie to CANONOWSKA 50 tka ))

Skomentuj

Czaruję...
                                  X