Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

napewno nie masz?

Skomentuj

Jakby były to bym nie pisał. Ale już mam. Dziwne.

Skomentuj

Dlaczego przed zalogowaniem mogę przeglądać forum normalnie, a po zalogowaniu pojawia się tylko takie coś?

Skomentuj

To jak napisałeś to niezalogowany?
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Odpowiedź typowa dla tego forum. Nie pomyślałeś, że po prostu zalogowałem się z innego komputera?

Skomentuj

Zamieszczone przez Patefil Zobacz posta
              Odpowiedź typowa dla tego forum. Nie pomyślałeś, że po prostu zalogowałem się z innego komputera?
              Typowa odpowiedz - to jak Ci dziala na drugim komputerze to wyglada to chyba na wine po twojej stronie, tak?

Skomentuj

No cóż... :blink:
                Teraz rozumiesz?
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Udało mi się zalogować z mojego komputera. Co mogło być przyczyną poprzedniego błędu, bo w moim komputerze nic nie zmieniałem?

Skomentuj

Wyczyść ciasteczka przeglądarki
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Opcję 'Usuń historię przeglądania" również używałem i nie było rezultatu, więc to nie to.

Skomentuj

podczas wysyłania zaproszenia jest {username} - nie uzupełnia nazwy użytkownika , któremu wysyłamy zaproszenie ( testowano wysyłanie zaproszenia z panelu danego użytkownika)

Skomentuj

Jakies braki w paczcce polonizujacej, nie jest to krytyczne tak wiec przy okazji zobacze.
                          Dzieki za info.

Skomentuj

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
                            podczas wysyłania zaproszenia jest {username} - nie uzupełnia nazwy użytkownika , któremu wysyłamy zaproszenie ( testowano wysyłanie zaproszenia z panelu danego użytkownika)
                            Poprawione.

Skomentuj

Tomku, czy te forum wysyła maile? Jeśli tak to proponowałbym ustawienie u właściciela sieci RevDNS bo maile mogą być odrzucane.

Skomentuj

Witam,

co może być przyczyną, że forumowy uploader odrzuca mi wszystkie załaczniki z plikami graficznymi i to nawet o objętości niecałych 100 kB ?

Pozdrawiam,
                                Jacek Zieliński

Skomentuj

@.3lite
                                  maile wychodza z mail.tomekk.org i ma reva:

[tomekk@tt]:/home# host diyaudio.pl
                                  diyaudio.pl has address 176.56.230.46
                                  diyaudio.pl mail is handled by 0 mail.tomekk.org.

[tomekk@tt]:/home# host 176.56.230.34
                                  34.230.56.176.in-addr.arpa domain name pointer mail.tomekk.org.

@Jacek
                                  Jakis komunikat jest? Pojawia sie trojkat?

Skomentuj

Pisze, że rozmiar pliku jest przekroczony. Ale najciekawsze jest to, że podana wartośc o jaką jest przekroczony to wielkość pliku który chcę przesłać. A potem coś o jednym bicie czy bajcie. Zaraz zprobuję to zrobić i wrzucę Printscreen na fotosik.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b7fa6cad6.html

Tak to wygląda.

Skomentuj

Wrzucasz zdjecie przez mechanizm vB, a nie przez uploader.
                                      Dostosuj sie do czerwonego komunikatu pod oknem odpowiedzi.

Skomentuj

Dobra, ale jak chcę dodać przez "klik" to "+" nie działa a potem mam coś takiego:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...32eac4d0b.html

Windows XP, IE8

Skomentuj

Masz taki ladny komunikat pomiedzy naglowkiem, a przyciskiem "zaladuj obrazki".
                                          Winno dzialac pod JS ale widze ze w IE jest z tym problem.

Zmien przegladarke na cos normalnego, firefox, chrome, opera itp.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X