Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzięki. Na nowo dodany działa jak trzeba
    Pozdrawiam

Skomentuj

dostalem PUSHa, oke hehe
      ciesze sie

Skomentuj

Ładując pliki po przez [ img ] [ /img ] system wstawia pełny rozmiar. Da się to automatycznie pomniejszyć do 500-600pxl ?

Skomentuj

rozumiem ze to pliczek z zewnatrz tak?
          jest plugin ktory robi resize jesli wieksze niz 640x480 (z wczesniejszego forum)

ustawilem na 500x375 - sprawdz

Skomentuj

Widzę, że zabieracie się za pluginy zamiast poprawić zwalony CSS... Wypadałoby wreszcie wyłączyć bordery w [offtopic]. Wygląda to strasznie. Proszę zrób coś z tym Tomku. :)

Skomentuj

z tym mam wiecej roboty i nie mam czasu poki co zeby przysiasc, z pluginami idzie szybciej - zreszta wydaja sie byc bardziej potrzebne, niz jakies tam kolorki

Skomentuj

Nadal mam problem z logowaniem. Loguję się, ekran się odświeża i nie jestem zalogowany. Mimo to w zakładce "Portal" i "Co nowego?" jestem zalogowany.

W trakcie pisania tego postu włączył się Auto Save i nagle na stronie głównej forum jestem zalogowany.
                Hmmm.... teraz nie mogę się wylogować...

---------- Post dodany o 21:15 ---------- Poprzedni post o 21:11 ----------

Pojawia mi się komunikat:
                "Your submission could not be processed because you have logged in since the previous page was loaded.<br />
                <br />
                Please reload the window."

Skomentuj

czasem sesja zostaje jak sie np wywali przegladarka i wtedy jestes na dole, a nie jestes zalogowany - nie wiem jak Ci pomuc gdyz ogolnie twoje problemy z logowaniem nie wystepuja u innych, nie wiem damn

Skomentuj

aha, jakiś czas temu ktoś napisał, że nie mógł się zarejestrować, obrazek weryfikujący nie działał czy jakoś tak.
                    Nic więcej nie wiem.

Skomentuj

jak zaczne normalnie myslec to trzeba bedzie zamiast taiego obrazka dac 3 pytania z FAQa czy cos podobnego

Skomentuj

juz dawno nie ma captchy w rejestracji, chyba ze dwa tygodnie

Skomentuj

Czy dodawanie załączników mogłbyby być jak na elektrodzie? Pod danym tekstem chciałbym wstawić fotkę i później móc odnieść się do czego innego. Na tą chwilę wszystkie załączniki są na dole posta i nie da się ich wstawić między opis. Chyba, że się mylę, to będę wdzięczny za sprostowanie.

Skomentuj

tez bym tak chcial

Skomentuj

opisuje ten obrazek i jest to logo:
                              diylogo.png

pisze sobie dalej i teraz mam jakis załącznik:
                              logo.rar

I pisze sobie tak dalej i tak dalej, i tak dalej...
                              O to chodzi? - jesli o to, to na strafie zamknietej pisalem do Luszti zeby zrobil z tego tutorial, gdyz taka funkcjonalnosc jest domyslnie w vB

Skomentuj

O to właśnie chodzi. Poczekamy na tutka.
                                Dzięki tom3ekk.

Skomentuj

tomcio, cos nie tak jest z tymi zalacznikami

przyklad http://diyaudio.pl/showthread.php/21...iana-%29/page3 post #25
                                  wczoraj ten zalacznik dzialal, dzisiaj nie

Skomentuj

szczerze to nie wiem czemu go nie ma, w bazie brak sladu po tym zalaczniku...

napisalem do autora, potrzebuje informacji - obadam to

Skomentuj

Takie dostaję na ekranie przy próbie odpowiedzi w jednym z wątków:

Comandante W nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

Wyloguj się Strona główna
                                      Za co? Dlaczego?

Skomentuj

Link do watku please.

Skomentuj

Było to w wątku dabyla o chęci kupna EMU 0204, http://diyaudio.pl/showthread.php/21...l=1#post335204.
                                          I tam mnie tak znienacka kopnęło.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X