Widzę, że zabieracie się za pluginy zamiast poprawić zwalony CSS... Wypadałoby wreszcie wyłączyć bordery w [offtopic]. Wygląda to strasznie. Proszę zrób coś z tym Tomku. :)
z tym mam wiecej roboty i nie mam czasu poki co zeby przysiasc, z pluginami idzie szybciej - zreszta wydaja sie byc bardziej potrzebne, niz jakies tam kolorki
Nadal mam problem z logowaniem. Loguję się, ekran się odświeża i nie jestem zalogowany. Mimo to w zakładce "Portal" i "Co nowego?" jestem zalogowany.
W trakcie pisania tego postu włączył się Auto Save i nagle na stronie głównej forum jestem zalogowany.
Hmmm.... teraz nie mogę się wylogować...
---------- Post dodany o 21:15 ---------- Poprzedni post o 21:11 ----------
Pojawia mi się komunikat:
"Your submission could not be processed because you have logged in since the previous page was loaded.<br />
<br />
Please reload the window."
czasem sesja zostaje jak sie np wywali przegladarka i wtedy jestes na dole, a nie jestes zalogowany - nie wiem jak Ci pomuc gdyz ogolnie twoje problemy z logowaniem nie wystepuja u innych, nie wiem damn
Czy dodawanie załączników mogłbyby być jak na elektrodzie? Pod danym tekstem chciałbym wstawić fotkę i później móc odnieść się do czego innego. Na tą chwilę wszystkie załączniki są na dole posta i nie da się ich wstawić między opis. Chyba, że się mylę, to będę wdzięczny za sprostowanie.
pisze sobie dalej i teraz mam jakis załącznik: logo.rar
I pisze sobie tak dalej i tak dalej, i tak dalej...
O to chodzi? - jesli o to, to na strafie zamknietej pisalem do Luszti zeby zrobil z tego tutorial, gdyz taka funkcjonalnosc jest domyslnie w vB
Skomentuj