Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Forum wrócilo na diyaudio.pl - zalecam wyczyszczenie cache w przeglądarkach.
    Grzebie nad przywróceniem obrazków w istniejących już tematach.

Skomentuj

Zrobione.

Skomentuj

Upgrade 'chyba' zakonczony, w sensie ten na hostingu. Skrypt kiedy indziej.

Skomentuj

Przepraszam .Może już ktoś poruszał temat. Bardzo mnie to irytuje gdy za każdym razem muszę scrollować do pierwszego nieprzeczytanego postu w każdym temacie. Nie da się tego tak ogarnąć jak na innych forach że samo pozycjonuje? Sorry ale laik komputerowy jestem

Skomentuj

Skomentuj

Dzięki wielkie .Kto głupio pyta jest śmieszny przez chwilę kto nie pyta ten głupi cały czas

Skomentuj

http://testowe.diyaudio.pl/

Kopia forum na nowym silniku, do zabawy póki co.
                Jescze troche roboty jest, eh.

Jak się pojawi okno logowania na froncie to:
                user: portal
                haslo: portal1

Dalej juz swoim userem i hasłem.
                To forum zostanie zaorane, tak więc bez obaw.

W vB5 prywatne wiadomości liniowo ale wątek, albo poprzez vBulletin messanger. Będzie w końcu wygodniej.
                Last edited by tomekk_; 11.02.2021, 00:23.

Skomentuj

Źle to nie wygląda. Na telefonie nawet spoko. Trochę roboty nad poprawą nazw różnych elementów bo dziwnie brzmią, jakby z prostego translatora wzięte, chyba że mi się tylko wydaje

Skomentuj

Wrzucaj przyklady, bedziemy poprawiac gdyz to tlumaczenie jest niekompletne i nieoficjalne.
                    Last edited by tomekk_; 11.02.2021, 08:19.

Skomentuj

Czy nowa wersja będzie współpracować z tapatalk? bo nie mogę się juz zalogować na tapatalku

Skomentuj

Na razie pierdoły, w powiadomieniach jest button "Zwolnij" ?, w skrzynce niektóre komunikaty po angielsku np. w belce obok szukaj. "Skomponuj nową" zamiast np nowa waidomość... takie tam pierdoły, jest kilka miejsc gdzie po prostu po angielsku jest napisane.

Jest jakaś zakładka Zdjecia - do czego ma być?

Zasubskrybuj - to takie dzisiejsze dodaj do ulubionych? czy jak to ma działać.

Skomentuj

Dzieki.
                          Bedziemy łatać w locie.

Zdjęcia do uploader i manager fotek w vb5, my jako ze mamy swój - ten z vb bedzie niedostepny.

Ja obecnie poprawilem uploader zeby dzialal w wersja vb5 tak wiec mysle, ze moze next tydzien bedziemy sie migrowac.

Sporo pracy z artykułami bedzie.

Skomentuj

Sporo pracy to będzie jak już ludzie się dodają. Jakoś nigdy nie przepadałem za vBulletin wolałem IPS.

Szkoda, że nie było aktualizacji mniejszych, a częstszych. Teraz jest taka różnica w skrypcie, że pewnie nie jedno się wysypie "na żywca".
                            Będzie działać, damy radę. Najważniejsze by forum było dostępne i nie wyrzucało błędów, a estetyka to najmniejszy problem.
                            Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Jeszcze będzie sporo poprawek. Ale to w locie już.
                              Są tematy, które się nie ładują.

Będziemy ogarniać.

Skomentuj

Gdzie jest opcja wyświetlania nieprzeczytanych postów? Ogólnie to wygląda to imo sporo gorzej niż wcześniej...

Skomentuj

Nowe posty/tematy u gory - nowe posty to winno byc to samo.
                                  Wyglda inaczej. Upgarde byl konieczny.

Tylko hmm, pisanie tutaj wymaga moderacji - cos musze poprawic.
                                  Last edited by tomekk_; 15.02.2021, 08:45.

Skomentuj

Na kompie spoko ale na tele nie wygląda tak czytelnie jak było. Pod nazwą forum długie podteksty to samo miniaturki zdjęć mimo, że nie jest ustawiony awatar/profil jest pusta tapeta - w wielu miejscach brak nazwy użytkownika tylko widoczne zdjęcie profilu po którym trzeba rozpoznać kto to, gorzej jak zdjęcia jest brak. Powiadomienia, że ktoś się loguje na moje konto i chińskie maile całkowicie nie czytelne hieroglify.

Skomentuj

Zamieszczone przez Flip90 Zobacz posta
                                      Na kompie spoko ale na tele nie wygląda tak czytelnie jak było. Pod nazwą forum długie podteksty to samo miniaturki zdjęć mimo, że nie jest ustawiony awatar/profil jest pusta tapeta - w wielu miejscach brak nazwy użytkownika tylko widoczne zdjęcie profilu po którym trzeba rozpoznać kto to, gorzej jak zdjęcia jest brak. Powiadomienia, że ktoś się loguje na moje konto i chińskie maile całkowicie nie czytelne hieroglify.
                                      Podrzuc to, bo nie wiem co to jest.
                                      Dostajesz jakies maile po zalogowaniu czy cio?
                                      Czy bledne proby?

Skomentuj

U mnie forum wygląda fajnie na telefonie, ale tłumaczenie to dajcie spokój... w ustawieniu profilu praktycznie wszystko po ENG...
                                        Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

A wszystko chodzi? Bo mi wybija co chwila logowanie od nowa, nie mogę dodać zdjęć i co chwila error jakieś okna angielskie. Na maila to znaki zapytania chińskie hieroglify chciałbym to pokazać ale niestety nie mogę dodać obrazków.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X