Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Teraz niby jest informacja gdy próbuje się zalogować na telefonie, że błędna nazwa użytkownika lub hasło i zostałem "zbanowany" na kolejne 15min do logowania.

Chrome na telefonie.
    Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Leci przebudowa indeksu wyszukiwania i troche zamula.
      Co do tlumaczen, bledow - bede sukcesywnie przy tym grzebal.

Jest dosc sporo roboty jeszcze.

Skomentuj

Może warto byłoby założyć temat, tylko dla zalogowanych podać "wzór" i niech ludzie zgłaszają błędy forum- taki mały feedback.

Skomentuj

Nie na temat...
          Testuję czy mogę coś napisać .... nie widać u mnie przycisku z offtopem

Skomentuj

Przyciski są po prawej stronie, ale nie ma opisu jest "TIP, INFO, OFFTOPIC" jest tylko czysta ramka.
            Wskazówka
            test

Informacja
            test

Nie na temat...
            test

Skomentuj

Witam, nie mogę się zalogować na moje stare konto Łukasz.kos . Używałem opcji przypomnienia hasła, procedura zakończona pozytywnie , ale niestety nowe hasło nie działa.
              Musiałem założy drugie konto na tymczasowym emailu

Skomentuj

Na Tapatalku pisze "błąd sieci", ale jak mniemam dostępem przez Tapatalk będziecie sie zajmować na końcu pewnie?

Skomentuj

Zamieszczone przez lukasz.kos Zobacz posta
                  Witam, nie mogę się zalogować na moje stare konto Łukasz.kos . Używałem opcji przypomnienia hasła, procedura zakończona pozytywnie , ale niestety nowe hasło nie działa.
                  Musiałem założy drugie konto na tymczasowym emailu
                  Napisz to zmienimy haslo. Aczkolwiek mail dziala. Sprawdz spam.

kapelli TT nie jest poki co zainstalowany.

Skomentuj

I jak będzie to chodzić czy już nie?

Skomentuj

Dorzuce TT lecz poki co mam górke innych rzeczy koledzy.

Skomentuj

TapaTalk pownien juz byc.

Skomentuj

Hej. Dałoby radę wbić przycisk "uploader obrazków" w, lub pod okna odpowiedzi? Wpadłem na forum po zmianie i zauważyłem,że znikło. Próbowałem poprzez okienko "image/upload" kilka minut az znalazłem je na górze strony. Chyba znikła też ta opcja "nieprzeczytane posty". Było pod okienkiem szukaj, oraz po otwarciu pokazywało tematy z przyciskiem link do ostaniej nieprzeczytanej strony (czy jakoś tak) / jest ostatnia odpowiedź ale fajne było otwieranie początku strony.
                          Last edited by ruffpl; 17.02.2021, 08:59.

Skomentuj

"Nowe Posty" teraz to sie nazywa.
                            Klikniecie w dowolny temat z wyniku wyszukiwania "Nowe Posty" prowadzi do pierwszego nieprzeczytanego posta w temacie.

Uploader, tak cos wymysle.
                            Bo ludzie na sile dodaja zalaczniki, a my mamy uploader.
                            Mam dodane tysiace zdjec tym sposobem i nie chce tego zmieniac.

Dzieki
                            Last edited by tomekk_; 17.02.2021, 11:26.

Skomentuj

Emotikonki nie działają...
                              "Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
                              JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170

Skomentuj

Pewnie nie widzę, ale gdzie oznaczyć forum jako przeczytane? Żebym podczas kolejnej wizyty zobaczył w "Co nowego" tylko to co nowe...?

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                                  TapaTalk pownien juz byc.
                                  Działa, potwierdzam

Skomentuj

Zamieszczone przez Ariel616 Zobacz posta
                                    Pewnie nie widzę, ale gdzie oznaczyć forum jako przeczytane? Żebym podczas kolejnej wizyty zobaczył w "Co nowego" tylko to co nowe...?
                                    Poki co na froncie forum, na dole po srodku.

Skomentuj

Zamieszczone przez pawel_luk1 Zobacz posta
                                      Emotikonki nie działają...
                                      Dodałem to co było z vB.

Skomentuj

Jeśli to możliwe - proponuję wyłączyć wyświetlanie ilości tematów i postów, tak żeby kolumna "ostatni post" zrobiła się szersza.
                                        Informacje o ilościach i tak są bezużyteczne.
                                        Na kompie jest ok, ale na smartfonie wygląda to tak:

Z tematu widać jedną literę i weź tu się domyślaj....

Skomentuj

Wyglada na to jakby na telefonie otwierala Ci sie wersja z PC.
                                          To nie powinno tak wygladac.
                                          Mozesz sprawdzic to jakos u siebie?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X