Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaEdycja psuje ciało posta. Jest to bug w vb5 zgłoszony przez co najmniej dwie osoby.
Czekamy na fix.
Zmiany są koniecznie chociażby ze względu na bezpieczeństwo oprogramowania.
ampli nie wiem czy wróci...
Reputacja była w vb4 tylko wyłączona przeze mnie od lat. Jeśli Wam to bardzo przeszkadza, to jakoś to 'wytnę'
Niestety nie jestem w stanie z vb5 zrobić vb4.
Tam część funkcji była realizowana przed wtyczki osób z community.
Swoją drogą w cytowanym tekście podczas edycji postu jest wysypany charset (Chrome na PC).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaPisalem, jest blad w skrypcie.
Edycja posta psuje strukture i min. miniatury przestaja dzialac, nie powiekszaja sie.
Jobla można dostać przy edycji postów w obrazkami..."Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pawel_luk1 Zobacz posta
Coś się dzieje w temacie tych miniaturek?
Jobla można dostać przy edycji postów w obrazkami...
Skomentuj
-
Co sądzicie żeby zmienić link który jest na logo tak aby kierował na forum a nie na 'portal'?
Ludzie głównie korzystają z forum. Portal, w moim rozumieniu, jest tylko dodatkiem. W obecnej sytuacji jest to trochę frustrujące - próbujesz wrócić na główną stronę a tu zamiast forum (jak w większości przypadków) trafiasz na 'portal'.
- 2 polubień
Skomentuj
-
Zamieszczone przez fforc9e Zobacz postaCo sądzicie żeby zmienić link który jest na logo tak aby kierował na forum a nie na 'portal'?
Ludzie głównie korzystają z forum. Portal, w moim rozumieniu, jest tylko dodatkiem. W obecnej sytuacji jest to trochę frustrujące - próbujesz wrócić na główną stronę a tu zamiast forum (jak w większości przypadków) trafiasz na 'portal'.
- 3 polubień
Skomentuj
-
Można już napisać.
Po nowym roku, bliższej daty nie znam - zrobimy test migracji na nowy silnik xenforo.
vB w wersji 5 to jedna wielka porażka, support to jakiś cyrk.
W zasadzie tak im pocisnąłem że oddali mi pieniądze za licencje, tak więc - kupie inny silnik i z migrujemy forum.
Na pewno będzie dużo zmian. To nowy silnik, innego producenta itd.
Bedę informował - pewnie odpalimy jakieś demo na boku.
- 9 polubień
Skomentuj
-
Szybkie pytanie. Według regulaminu oferty sprzedaży mogą znajdować się w zasadzie wyłącznie w dziale ogłoszenia. Ale wolę spytać:
czy jeśli dawno temu wystawiałem a gotowych konstrukcjach jakiś zestaw to mogę w nim umieścić link do no olx jeśli obecnie postanowiłem ten zestaw już sprzedać? Na olx chciałem zrobić to samo. Podać link do tematu, tam potencjalny kupiec znajdzie dużo informacji.
Skomentuj
-
Powiedziałbym - link na OLX do opisu na forum - OK. Link w wątku z opisem do OLX - NIE OK. Link do OLX i wątku z opisem w wątku "Wypromuj swoją aukcję" - OKAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
- 2 polubień
Skomentuj
Skomentuj