Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

test

edycja
    Last edited by Pawel S.; 14.03.2021, 11:03.

Skomentuj

dziala mi jedno i drugie

Skomentuj

Mi też działa uploader.

Skomentuj

Jak się już zdjęcie wrzuci i edytuje post nie mogę skasować ani zdjęć ani emotikonów.
          W edycji postu zazwyczaj pokazywał się kod zdjęcia a go nie ma tylko jest widoczne zdjęcie nie do skasowania.
          Last edited by Flip90; 13.03.2021, 23:44.

Skomentuj

faktycznie po edycji nie dziala juz miniaturka

podczas edytowania widzimy miniaturke a nie kod
            stad moze ten problem

Skomentuj

Pisalem, jest blad w skrypcie.
              Edycja posta psuje strukture i min. miniatury przestaja dzialac, nie powiekszaja sie.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                Edycja psuje ciało posta. Jest to bug w vb5 zgłoszony przez co najmniej dwie osoby.
                Czekamy na fix.

Zmiany są koniecznie chociażby ze względu na bezpieczeństwo oprogramowania.

ampli nie wiem czy wróci...

Reputacja była w vb4 tylko wyłączona przeze mnie od lat. Jeśli Wam to bardzo przeszkadza, to jakoś to 'wytnę'

Niestety nie jestem w stanie z vb5 zrobić vb4.
                Tam część funkcji była realizowana przed wtyczki osób z community.
                Wiadomo że to już nie jest to samo i pewnych rzeczy nie ma sensu na silę wdrażać.
                Swoją drogą w cytowanym tekście podczas edycji postu jest wysypany charset (Chrome na PC).

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                  Pisalem, jest blad w skrypcie.
                  Edycja posta psuje strukture i min. miniatury przestaja dzialac, nie powiekszaja sie.
                  Coś się dzieje w temacie tych miniaturek?
                  Jobla można dostać przy edycji postów w obrazkami...
                  "Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
                  JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170

Skomentuj

Zamieszczone przez pawel_luk1 Zobacz posta

Coś się dzieje w temacie tych miniaturek?
                    Jobla można dostać przy edycji postów w obrazkami...
                    support ma czas, jedyne rozwiązanie to po edycji postu wrzucenie ponownie linków do miniaturek.
                    http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Opcja raportowania postów do obsługi forum:

Skomentuj

Czy istnieje możliwość zmiany nicka?

Skomentuj

tak, mozemy to zmienic
                          nie, nie zmienimy. jak ktos bedzie szukal z pamieci to moze wtedy czegos nie odnalezc
                          wiec bezpieczniej nie zmieniac

Skomentuj

Na ten moment nie wniosłem jest nic twórczego na forum, więc myślę, że w moim przypadku tragedia się nie stanie

Skomentuj

Co sądzicie żeby zmienić link który jest na logo tak aby kierował na forum a nie na 'portal'?
                              Ludzie głównie korzystają z forum. Portal, w moim rozumieniu, jest tylko dodatkiem. W obecnej sytuacji jest to trochę frustrujące - próbujesz wrócić na główną stronę a tu zamiast forum (jak w większości przypadków) trafiasz na 'portal'.

Skomentuj

Panie i Panowie... cieszcie się, że nie są dopuszczeni do Portalu spamerzy rosyjscy.
                                Taki robią śmietnik na stronie związanej z Car Audio, że krew zalewa.
                                Pozdr.

Skomentuj

Zamieszczone przez fforc9e Zobacz posta
                                  Co sądzicie żeby zmienić link który jest na logo tak aby kierował na forum a nie na 'portal'?
                                  Ludzie głównie korzystają z forum. Portal, w moim rozumieniu, jest tylko dodatkiem. W obecnej sytuacji jest to trochę frustrujące - próbujesz wrócić na główną stronę a tu zamiast forum (jak w większości przypadków) trafiasz na 'portal'.
                                  Popieram wniosek kolegi - kiedyś chyba tak z resztą było...

Skomentuj

Można już napisać.
                                    Po nowym roku, bliższej daty nie znam - zrobimy test migracji na nowy silnik xenforo.

vB w wersji 5 to jedna wielka porażka, support to jakiś cyrk.
                                    W zasadzie tak im pocisnąłem że oddali mi pieniądze za licencje, tak więc - kupie inny silnik i z migrujemy forum.

Na pewno będzie dużo zmian. To nowy silnik, innego producenta itd.
                                    Bedę informował - pewnie odpalimy jakieś demo na boku.

Skomentuj

Coś się wzięło i zepsuło - przy cytowaniu błędami potrafi walić, nie jestem jedyny z tym problemem

Skomentuj

Szybkie pytanie. Według regulaminu oferty sprzedaży mogą znajdować się w zasadzie wyłącznie w dziale ogłoszenia. Ale wolę spytać:
                                        czy jeśli dawno temu wystawiałem a gotowych konstrukcjach jakiś zestaw to mogę w nim umieścić link do no olx jeśli obecnie postanowiłem ten zestaw już sprzedać? Na olx chciałem zrobić to samo. Podać link do tematu, tam potencjalny kupiec znajdzie dużo informacji.

Skomentuj

Powiedziałbym - link na OLX do opisu na forum - OK. Link w wątku z opisem do OLX - NIE OK. Link do OLX i wątku z opisem w wątku "Wypromuj swoją aukcję" - OK
                                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
                                          X