Zamieszczone przez Quester
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
O ostrzeżenia się nie martwcie, bo vBulletin ma zupełnie inny system ostrzeżeń, który moim zdaniem jest zdecydowanie lepiej przemyślany niż ten w phpBB... Ci, którzy będą mieli okazję się przekonać jak działa system warnów w vBulletinie pewnie zauważą, że warny będą nieco "bardziej boleć" niż te tutaj ale krócej... poza tym też jest nad nimi większa kontrola ze strony obsługi forum, a zatem mam nadzieję, że nie będą się już pojawiać dyskusyjne warny.
Wracając do tematu czasu przeniesienia (poprzedni post napisałem bardzo emocjonalnie ale nie bez powodu - nie lubię gdy podważa się mój autorytet bez rozsądnego powodu) to spieszę z wyjaśnieniami, by nie urazić niesprawiedliwie nikogo moimi słowami: aby wyrokować o czasie przeniesienia trzeba wiedzieć, co poza translacją bazy i konfiguracją mechanizmu jest do zrobienia, a tego wypowiadający się tutaj nie wiedzą (bo niby skąd mają wiedzieć jakie są moje plany ?). Tyle wyjaśnienia, by złagodzić nieco sprawę i nie podnosić niepotrzebnie innym ciśnienia
A zainteresowanym rozwiewam wątpliwości: TAK - Moder może także dostać warna... nawet 6/6 za jednym razem :mrgreen:
Skomentuj
-
http://img585.imageshack.us/f/vb2.jpg/
hm tak mniejwiecej bedzie wygladało "nowe" forum??, znalazłem to u yoshiego wchodzac w jego zdjecie z peguotem z ramka Diyaudio :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Quester...a przy okazji: mógłby mi ktoś przesłać na @ logo w dużej rozdzielczości ? (w roztargnieniu gdzieś posiałęm CDka z logo, a szkoda mi czasu na szukanie) Z góry uprzejmie dziękuję za pomocną dłońAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez El_lierocholipka, mój "donator" mi zniknie?
Zamieszczone przez lklukaszQ a w jaki sposob zmieli sie forum dla ludzi korzystajacych z niego w przegladarce w komorce?
System symbian.
Zamieszczone przez wompermBędzie BBCode w podpisach?
Skomentuj
-
A co z poindeksowanymi linkami w google? (V4 pewnie będzie mieć nowe - przyjazne) rozumiem że stare linki zostaną, że tak brzydko powiem olane? (no bo trudno by było przekierować wszystkie) ale może warto chociaż żeby ktoś przygotował w htaccesie przekierowania do powiedzmy 50 najważniejszych. (główne artykuły, główne działy forum, topiki poprzyklejane) itp ?
Skomentuj
-
Mam nadzieję że w nowej wersji forum system kar będzie bardziej sprawiedliwy i znajdzie się jakiś sposób na takiego jak pegelmesser .
Przyzwoity forumowicz zostaje po raz drugi zbanowany a ten konfident, zasraniec nadal tu jest, żenada.
http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=1...=asc&start=200
Skomentuj
Skomentuj