Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Quester
    W prezencie to zostaną anulowane wszystkie ostrzeżenia i pojawią się avatary :P
    Uuuu rozpieszczasz nas... :mrgreen:

Skomentuj

"Gdzie Polaków trzech, tam cztery opinie"
      a także "Kazdy na swój strój" :roll:

Skomentuj

O ostrzeżenia się nie martwcie, bo vBulletin ma zupełnie inny system ostrzeżeń, który moim zdaniem jest zdecydowanie lepiej przemyślany niż ten w phpBB... Ci, którzy będą mieli okazję się przekonać jak działa system warnów w vBulletinie pewnie zauważą, że warny będą nieco "bardziej boleć" niż te tutaj ale krócej ... poza tym też jest nad nimi większa kontrola ze strony obsługi forum, a zatem mam nadzieję, że nie będą się już pojawiać dyskusyjne warny.

Wracając do tematu czasu przeniesienia (poprzedni post napisałem bardzo emocjonalnie ale nie bez powodu - nie lubię gdy podważa się mój autorytet bez rozsądnego powodu) to spieszę z wyjaśnieniami, by nie urazić niesprawiedliwie nikogo moimi słowami: aby wyrokować o czasie przeniesienia trzeba wiedzieć, co poza translacją bazy i konfiguracją mechanizmu jest do zrobienia, a tego wypowiadający się tutaj nie wiedzą (bo niby skąd mają wiedzieć jakie są moje plany ?). Tyle wyjaśnienia, by złagodzić nieco sprawę i nie podnosić niepotrzebnie innym ciśnienia

A zainteresowanym rozwiewam wątpliwości: TAK - Moder może także dostać warna... nawet 6/6 za jednym razem :mrgreen:

Skomentuj

A zainteresowanym rozwiewam wątpliwości: TAK - Moder może także dostać warna... nawet 6/6 za jednym razem
          normalnie same prezenty :P jakas mała rekompensata widze ze strony Questera nie tylko na moje postulaty odnosnie pracy co niektorych moderów :P

Skomentuj

Zamieszczone przez misiek88
            normalnie same prezenty :P jakas mała rekompensata widze ze strony Questera nie tylko na moje postulaty odnosnie pracy co niektorych moderów :P
            To już nawet teraz można zrealizować, a nie po przesiadce na nowy mechanizm:P

Skomentuj

Quester, czy w nowym forum ( że tak to nazwę ) będzie gdzieś umieszczone logo diyaudio? :) Np u góry tak jak i teraz.

Skomentuj

Oczywiście będzie.

...a przy okazji: mógłby mi ktoś przesłać na @ logo w dużej rozdzielczości ? (w roztargnieniu gdzieś posiałęm CDka z logo, a szkoda mi czasu na szukanie) Z góry uprzejmie dziękuję za pomocną dłoń :)

Skomentuj

Niezły prezent ; ]

P.S.
                  W ogłoszeniu jest "bierzące" a powinno być "bieżące" :twisted:

Skomentuj

cholipka, mój "donator" mi zniknie? :cry:

Skomentuj

Q a w jaki sposob zmieli sie forum dla ludzi korzystajacych z niego w przegladarce w komorce?
                      System symbian.
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Będzie BBCode w podpisach?

Skomentuj

http://img585.imageshack.us/f/vb2.jpg/

hm tak mniejwiecej bedzie wygladało "nowe" forum??, znalazłem to u yoshiego wchodzac w jego zdjecie z peguotem z ramka Diyaudio :)

Skomentuj

misiek88, preciez yoshi juz pokazywal te zdjecia
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

byc moze ja je pierwszy raz widze :)

Skomentuj

misiek88, przejrzyj dwie ostatnie strony
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

...a przy okazji: mógłby mi ktoś przesłać na @ logo w dużej rozdzielczości ? (w roztargnieniu gdzieś posiałęm CDka z logo, a szkoda mi czasu na szukanie) Z góry uprzejmie dziękuję za pomocną dłoń
                                  wysłane....
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nawet dwie fotki są :) strony glownej i to co ja umiescilem,ale nie sledziłem calego tematu od poczatku :) moze jest wiecej takich osob jak ja,i nikt nie bedzie sie musial cofac zeby miec podglad na nowy wyglad forum:)

Skomentuj

Zamieszczone przez El_liero
                                      cholipka, mój "donator" mi zniknie?
                                      Nie zniknie. Byłoby to nieuczciwe, gdyby Donatorzy nie zostali wyróżnieni.

Zamieszczone przez lklukasz
                                      Q a w jaki sposob zmieli sie forum dla ludzi korzystajacych z niego w przegladarce w komorce?
                                      System symbian.
                                      Trudno mi jest powiedzieć, bo nie mam mobila na symbianie, ani nie znam aplikacji współpracującej z symbianem na zasadzie Tapatalk'a dla iOS i Androida (nawet nie wiem czy takowa istnieje). Obsługa Tapatalk zostanie z pewnością uruchomiona.

Zamieszczone przez womperm
                                      Będzie BBCode w podpisach?
                                      Tu sprawa nie jest do końca rozstrzygnięta. Być może niektóre BBcody będą działać w podpisach. Pewne jest natomiast, że podpis nie będzie mógł zawierać grafik. Trzeba mieć na uwadze, że wielu Userów mając dostęp do BBcode w podpisie tworzy ogromne kolorowe podpisy odciągające uwagę od treści postu i zajmujące 3 razy tyle miejsca co sama treść postu - na coś takiego na pewno na diyaudio.pl nie będzie miejsca.

Skomentuj

A co z poindeksowanymi linkami w google? (V4 pewnie będzie mieć nowe - przyjazne) rozumiem że stare linki zostaną, że tak brzydko powiem olane? (no bo trudno by było przekierować wszystkie) ale może warto chociaż żeby ktoś przygotował w htaccesie przekierowania do powiedzmy 50 najważniejszych. (główne artykuły, główne działy forum, topiki poprzyklejane) itp ?

Skomentuj

Mam nadzieję że w nowej wersji forum system kar będzie bardziej sprawiedliwy i znajdzie się jakiś sposób na takiego jak pegelmesser .
                                          Przyzwoity forumowicz zostaje po raz drugi zbanowany a ten konfident, zasraniec nadal tu jest, żenada.
                                          http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=1...=asc&start=200

Skomentuj

Czaruję...
                                          X