Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

maxxx222, bo wchodząc na diyaudio.eu wchodzisz na stronę główną .... Wejdż sobie na diyaudio.eu/forum.php to po zalogowaniu będziesz normalnie na forum.

Skomentuj

Dokładnie tak jak pisze cudny90 - strona główna nie została jeszcze udostępniona publicznie (obecnie mają do niej dostęp tylko Admini - taki stan rzeczy będzie trwał jeszcze kilka dni).

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Q chodzi mi o to, ze jak klikniesz "co nowego" to po prawej stronie przy tematach nie ma napisane kiedy byl napisany ostatni post
        Czy my na pewno oglądamy to samo forum ? U mnie jest autor i czas ostatniego postu jak byk...

Skomentuj

Zamieszczone przez maxxx222 Zobacz posta
          Nie wiem czy wy tez tak macie ale po klinieciu w temat w którym są nowe posty (Nieprzeczytane przeze mnie) to przenosi mnie na początek tematu zamiast bezpośrednio do tych postów
          Kliknij w takie niebieskie kółeczko z dwoma białymi trójkącikami skierowanymi w dół - przed nazwą tematu.
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

A powróci powiadomienie na @ o odpowiedzi w danym temacie??

Skomentuj

A nie działają powiadomienia (tu się to nazywa subskrypcja) ?

Skomentuj

Q taka błahostka. Wejdź na swój profil i po lewej stronie masz "Zarejestrowany" a po prawej datę. Jeden napis zakrywa drugi.
                Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                Grado SR125i

Skomentuj

thx za info - faktycznie. Trzeba będzie pogrzebać we frazach i skrócić jedno słówko

Skomentuj

Gdzie sie klika zeby pokazalo wszystkie tematy z nowymi postami od ostatniej wizyty?

Skomentuj

Co nowego?
                      lub
                      Nowe posty pod Home
                      marcinsywala.pl
                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

chwile minie zanim wszystko powróci do normy i zanim wszyscy wszystko ogarna :) podobnie było z AS

Skomentuj

i buski są fajne bleee :p ,a jak sie usuwa posty ?? :>

Skomentuj

nie no Q u mnie jest inaczej
                            temat, kiedy i kto napisal pierwszy post, ilosc stron
                            odpowiedzi i ilosc odwiedzin
                            ...
                            mam pokazane kto napisal ostatni post w temacie ale nie mam kiedy
                            moze moja przegladarka cos nie ogarnia?
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz, czego używasz
                              marcinsywala.pl

Skomentuj

aktualnie opera mobile 10
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

aktualnie opera mobile 10
                                  :)

Wygasające posty będą, lub coś w zamian?

Skomentuj

Tragedia z wyszukiwarką, trzeba wpisywać jakieś kody z obrazka...
                                    Mam nadzieję ze nie będzie w koncu jaj z usuwaniem nieprzeczytanych postów po przekroczeniu 500...

Skomentuj

nie no Q u mnie jest inaczej
                                      temat, kiedy i kto napisal pierwszy post, ilosc stron
                                      odpowiedzi i ilosc odwiedzin
                                      ...
                                      mam pokazane kto napisal ostatni post w temacie ale nie mam kiedy
                                      moze moja przegladarka cos nie ogarnia?
                                      Hm... trudno mi powiedzieć... u mnie jest tak (jak kliknę "nowe posty"):
                                      - pierwsza kolumna: temat, rozpoczęty przez, data/czas
                                      - druga kolumna: odpowiedzi, odwiedzin
                                      - trzecia kolumna: Ostatni post / autor i tu po dwukropku mam data/czas ostatniego postu, a pod spodem nick autora ostatniego postu
                                      - czwarta kolumna: dział forum
                                      Daj w wolnej chwili screena, bo sam jestem ciekaw co jest pięć, ok ? :)

Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
                                      :)

Wygasające posty będą, lub coś w zamian?
                                      Sprawa w toku.

Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz posta
                                      Tragedia z wyszukiwarką, trzeba wpisywać jakieś kody z obrazka...
                                      Mam nadzieję ze nie będzie w koncu jaj z usuwaniem nieprzeczytanych postów po przekroczeniu 500...
                                      Kody przy wyszukiwarce zostały wyłączone - faktycznie to było bez sensu, ale po prostu przeoczyłem fakt w czasie ustawiania opcji.
                                      A te jaja, proszę nieuprzejmego kolegi, może będą, a może nie - wszystko zależy od stopnia obciążenia serwera.

Skomentuj

A gdzie jest (jeżeli w ogóle jest) cos takie go jak w phpbb "Zobacz swoje posty"?

Skomentuj

Zajrzyj do profilu

Skomentuj

Czaruję...
                                          X