maxxx222, bo wchodząc na diyaudio.eu wchodzisz na stronę główną .... Wejdż sobie na diyaudio.eu/forum.php to po zalogowaniu będziesz normalnie na forum.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaQ chodzi mi o to, ze jak klikniesz "co nowego" to po prawej stronie przy tematach nie ma napisane kiedy byl napisany ostatni post
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maxxx222 Zobacz postaNie wiem czy wy tez tak macie ale po klinieciu w temat w którym są nowe posty (Nieprzeczytane przeze mnie) to przenosi mnie na początek tematu zamiast bezpośrednio do tych postówmarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaaktualnie opera mobile 10
Wygasające posty będą, lub coś w zamian?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postanie no Q u mnie jest inaczej
temat, kiedy i kto napisal pierwszy post, ilosc stron
odpowiedzi i ilosc odwiedzin
...
mam pokazane kto napisal ostatni post w temacie ale nie mam kiedy
moze moja przegladarka cos nie ogarnia?
- pierwsza kolumna: temat, rozpoczęty przez, data/czas
- druga kolumna: odpowiedzi, odwiedzin
- trzecia kolumna: Ostatni post / autor i tu po dwukropku mam data/czas ostatniego postu, a pod spodem nick autora ostatniego postu
- czwarta kolumna: dział forum
Daj w wolnej chwili screena, bo sam jestem ciekaw co jest pięć, ok ? :)
Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta:)
Wygasające posty będą, lub coś w zamian?
Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz postaTragedia z wyszukiwarką, trzeba wpisywać jakieś kody z obrazka...
Mam nadzieję ze nie będzie w koncu jaj z usuwaniem nieprzeczytanych postów po przekroczeniu 500...
A te jaja, proszę nieuprzejmego kolegi, może będą, a może nie - wszystko zależy od stopnia obciążenia serwera.
Skomentuj
Skomentuj