Różnica jest zasadnicza, przez znajdź pokazuje tylko swoje posty, a poprze z pokaż pokazuje tematy w których braliśmy udział w kolejności od najnowszego dopisanego postu do tematu…
Witam.
Czy teraz na nowym forum mogę tak klikać na temat aby się otwierał w tym miejscu od którego są nowe dopisane posty, bo nie wiem nawet które to są - nowe dopisane posty bo nie ma nawet oznaczeń "nowy post".
pegelmesser czy ty zawsze musisz wszystko krytykować?? jak ci się nie podoba to nie wchodź na forum albo napisz co byś chciał żeby było zmienione, a tak to ciągle narzekasz.
Poczekaj, niedługo z pewnością forum stanie na nogi, poza tym na razie jest to tylko tymczasowa wersja forum
Witam.
Czy teraz na nowym forum mogę tak klikać na temat aby się otwierał w tym miejscu od którego są nowe dopisane posty, bo nie wiem nawet które to są - nowe dopisane posty bo nie ma nawet oznaczeń "nowy post".
Jest taka ikonka mała obok tematu (strzałeczki w dół)
pegelmesser, jesteś monotematyczny i nudny już jak diabli z tym narzekaniem i marudzeniem. Zawsze możesz zmienić forum.
Jest taka ikonka mała obok tematu (strzałeczki w dół)
pegelmesser, jesteś monotematyczny i nudny już jak diabli z tym narzekaniem i marudzeniem. Zawsze możesz zmienić forum.
Ja tylko stwierdzam fakty. Temat jest o nowym mechanizmie forum i sek w tym ze tu nalezy zgłąszac niedorbki itp. To wiec czynie, to oczywista oczywistosc.
Ja tylko stwierdzam fakty. Temat jest o nowym mechanizmie forum i sek w tym ze tu nalezy zgłąszac niedorbki itp. To wiec czynie, to oczywista oczywistosc.
Dlaczego jesteś taki negujący wszystko i zawsze? Rozumiem, że odmienne zdanie jest przydatne dla całokształtu. Problem w tym, że w tym narzekaniu przesadzasz, a do tego Twój post nie zawierał nic konkretnego, bo nic nie zgłosiłeś.
Tyle z mojej strony.
EOT
Wygasające pliz... :)
Last edited by RpLand; 08.12.2010, 22:19.
Powód: Skleroza :)
Z dumą stwierdzam, że rozpracowałem ikonki na stronach z tematami i wszystko wydaje się być już przejrzyste i generalnie tip-top
Ale taka jedna mała uwaga - ikonka główna jest duża - jak na nią klikamy to wchodzi na pierwszą stronę tematu; ta "od nieczytanych postów" jest taka pyci-pyci - nie można by tego zamienić miejscami? Dla forumowych nowicjuszy to oczywiście nie ma znaczenia ale stałym forumowiczom pewnie ułatwiło by to codzienną "logistykę".
PS: design i natłok opcji i informacji już mnie nie denerwuje, jeszcze z tydzień i zacznie mi się podobać
Ogólnie masakra, wypuszczono niedopracowaną hydrę i jest jazda. Nie warto było zrobic to na spokojnie?
A ktoś tu nie jest spokojny ? Jaki sobie wyobrażasz lepszy test mechanizmu forum od udostępnienia go Userom ? Miałem sam sobie "biegać" po forum i zgadywać czego Użytkownicy będą chcieli ? Litości ! Jak założysz swoje własne forum, to sobie będziesz sam robił wszystko "na spokojnie", a tymczasem nie chcesz pomóc to przynajmniej nie przeszkadzaj, bo póki co to jesteś jak drzazga w małym palcu - nic nie wnosisz do życia, a drażnisz i przeszkadzasz. Nie podoba Ci się mój sposób prowadzenia serwisu, to po prostu tu nie wchodź i nie "mąć wody", a jeśli masz zamiar krytykować to rób to na choćby elementarnym poziomie merytorycznym, tak jak to czynią inni (nie wiem czy zauważyłeś, że inni pomagają mi cierpliwie wskazując niedomagania serwisu i tłumacząc czego oczekują - za taką krytykę Ich cenię)... no chyba, że nie pojmujesz pojęcia "konstruktywnej" krytyki. Ponieważ masz skłonności do skrajności, to przestrzegam: nie bujaj w obłokach
P.S. I popracuj nad tonem wypowiedzi - dotychczasowy nie świadczy o Tobie dobrze.
dabyl widzę, że jesteśmy na podobnym etapie :)
RpLand udało się w końcu wysłać PW ?
lklukasz ograniczenie ilości załączników w poście to akurat norma na każdym forum. Większe ilości grafik można wstawiać korzystając z zewnętrznych serwerów grafiki, np. imageshack.us, fotosik.pl i temu podobne.
Q no i wlasnie o to chodzi
wrzucilem miniaturki do tematu o frontach do missionow z imagesgach-a w liczbie 7szt i dostalem ostrzezenie, ze max to 4. Musialem napisac nastepny post z reszta zdjec.
Q no i wlasnie o to chodzi
wrzucilem miniaturki do tematu o frontach do missionow z imagesgach-a w liczbie 7szt i dostalem ostrzezenie, ze max to 4. Musialem napisac nastepny post z reszta zdjec.
Hm... muszę znowu przekopać się w takim razie przez wszystkie opcje załączników :-/
Skomentuj