CTRL + F5 może
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Przeglądarka jest na bieżąco czyszczona. Ale widze że na Chrome czy Operze jest ok - używam starego Firefoxa 3.6.24 bo nie mogę się przesiąść na żadną inną.
Hermes zgadza się - ale sądzę że ta będzie działać, spróbować można.
Też mnie to śmieszy raczej, że na vB nie ma wsparcia praktycznie.
Skomentuj
-
cudny90 do Vb jest dobry support, jesli tyczy sie skryptu to malina, natomiast wszystkie fajne funkcje tutaj to glownie wtyczki pisane 3 lata temu i jest problem z nimi, dla nich vb nie swiadczy supportu z oczywistych przyczyn,
jestem zwolennikiem uzywania jak najmneijsze ilosci, gdyz teraz ciezko sie odzwyczaic jak ktoras z wtyczek nie dziala
Skomentuj
-
Aż chce się wracać na forum, kiedy wszystko zaczyna porządnie działać. Jednak mój skromny "grosz", którym się podzieliłem, nie został przepity :)
Mam pytanko techniczne. Nie mogę się zalogować na forum przez mobilny internet (Vodafone). Wpisuje usera + hasło, klikam zaloguj, strona się odświeża, ale nie jestem zalogowany. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?
Skomentuj
-
O co chodzi teraz z rangami? Widziałem projektanta, konstruktora itp...jaki jest klucz na to? Czym się różni ranga Projektant od rangi Konstruktor?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tom3kk Zobacz postaPolskie tlumaczenie nie jest oficjalne i troche mu brakuje, jednak przed chwila wgralem najnowszy plik i duze rzeczy sie poprawilo - wciaz sa braki ale to juz tak zostawiamy, jest lepiej niz bylo.
Skomentuj
-
tagi offtopic itp itd nie za ladnie wygladaja
Nie na temat...test
Informacjatest
[note] test [/note]
Wskazówkatest
w nawigacji forum jest blad
ad 1 - nie da sie kliknac
ad 2 - tam nic nie powinno byc a jednak jest
to samo sie pojawia w zaawansowanym edytorze tekstu - nie da sie kliknac w noc bo wyskakuje np "spolecznosc forum" (czyli pasek ktory byl a go nie ma!)
Skomentuj
Skomentuj