Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

CTRL + F5 może
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

A mnie dziwi to, że dla darmowych skryptów (mam na myśli phpBB) jest większe wsparcie niż dla takiego superowego, nowoczesnego, zaje*istego i płatnego vBulletin.

Skomentuj

Przeglądarka jest na bieżąco czyszczona. Ale widze że na Chrome czy Operze jest ok - używam starego Firefoxa 3.6.24 bo nie mogę się przesiąść na żadną inną.

Hermes zgadza się - ale sądzę że ta będzie działać, spróbować można.

Też mnie to śmieszy raczej, że na vB nie ma wsparcia praktycznie.

Skomentuj

cudny90 do Vb jest dobry support, jesli tyczy sie skryptu to malina, natomiast wszystkie fajne funkcje tutaj to glownie wtyczki pisane 3 lata temu i jest problem z nimi, dla nich vb nie swiadczy supportu z oczywistych przyczyn,

jestem zwolennikiem uzywania jak najmneijsze ilosci, gdyz teraz ciezko sie odzwyczaic jak ktoras z wtyczek nie dziala

Skomentuj

Aż chce się wracać na forum, kiedy wszystko zaczyna porządnie działać. Jednak mój skromny "grosz", którym się podzieliłem, nie został przepity :)

Mam pytanko techniczne. Nie mogę się zalogować na forum przez mobilny internet (Vodafone). Wpisuje usera + hasło, klikam zaloguj, strona się odświeża, ale nie jestem zalogowany. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?

Skomentuj

wyczysc cache i cookie przegladarki, przeladuj ja i sprawdz ponownie.
              net mobilny w zasadzie nie ma nic do forum jak z innego ci dziala

jesli masz jakis komunikat to napisz tutaj

Skomentuj

cytowania selektywnego nie bedzie, przynajmniej przez ten nasz plugin,
                na vbulletin jest oznaczony jako: not supported

/tomek, to moje testowe konto

Skomentuj

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248504

Skomentuj

O co chodzi teraz z rangami? Widziałem projektanta, konstruktora itp...jaki jest klucz na to? Czym się różni ranga Projektant od rangi Konstruktor?
                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

O, teraz kolorystyka znacznie przyjemniejsza dla oka - choć nadal Łinterstajl :)

Zauważyłem jednak, że strona główna portalu wyświetla się w starej kolorystyce.

Skomentuj

to nie koniec, przysiade jak znajde czas, bo tak to z tableta grzebac sie nie da
                        mam mala liste TODO i bedzie sie poprawiac

Skomentuj

O rany a ja mam tylko użyszkodnik

Słabo widać powiadomienia.

Skomentuj

dan123, zaawansowany wskakuje po 500 postach

Skomentuj

Ufff

Już myślałem że to do mnie

dan124 jestem

Skomentuj

Trzeba powoli powrócić do poprzedniego stylu, ten niestety zbyt kontrastuje kolorystycznie.

Powoli do wszystkiego się dojdzie :P

Skomentuj

Dan 124
                                  Sorki :-), no do Ciebie

Skomentuj

Nie wiem czy było zgłaszane, ale w panelu prywatnych wiadomości po lewej stronie w kolumnie są częściowo polskie i hamerykańskie nazwy - da się to poprawić ?

Skomentuj

Polskie tlumaczenie nie jest oficjalne i troche mu brakuje, jednak przed chwila wgralem najnowszy plik i duze rzeczy sie poprawilo - wciaz sa braki ale to juz tak zostawiamy, jest lepiej niz bylo.

Skomentuj

Zamieszczone przez tom3kk Zobacz posta
                                        Polskie tlumaczenie nie jest oficjalne i troche mu brakuje, jednak przed chwila wgralem najnowszy plik i duze rzeczy sie poprawilo - wciaz sa braki ale to juz tak zostawiamy, jest lepiej niz bylo.
                                        Zamiast miejscowość jest napisane "Przegląda" po lewej stronie a skoro już tak mało brakuje to przecież sam możesz dopisać tłumaczenie w plikach językowych chociażby tych miesięcy.

Skomentuj

tagi offtopic itp itd nie za ladnie wygladaja

Nie na temat...
                                          test

Informacja
                                          test

[note] test [/note]
                                          Wskazówka
                                          test

w nawigacji forum jest blad

ad 1 - nie da sie kliknac
                                          ad 2 - tam nic nie powinno byc a jednak jest
                                          to samo sie pojawia w zaawansowanym edytorze tekstu - nie da sie kliknac w noc bo wyskakuje np "spolecznosc forum" (czyli pasek ktory byl a go nie ma!)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X