Czy ja wiem,w nocy nie będzie można na to patrzeć...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Problem jest z wtyczkami (quote selektywne), wtyczki nie sa oficjlane i jest problem ze wsparciem, albo lepiej strona autora nie istnieje. Niestety moze sie stac tak ze czesci funkcjonalnosci bedzie trzeba zrezygnowac.
Zuku a w co to klikasz, z fotke z albumu czy chcesz wyswietlic liste albumow?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tom3kk Zobacz postaZuku a w co to klikasz, z fotke z albumu czy chcesz wyswietlic liste albumow?
Np.: http://www.diyaudio.pl/album.php?alb...achmentid=5535Załączone pliki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sunny Zobacz postaO ten kolor jest świetny :)
Skomentuj
-
Nowy styl ładny, ale faktycznie w nocy się nie będzie dało przeglądać.
Dałbym jednak jaśniejsze kolory deko.
Co jeszcze nie działa jak powinno:
- Po kliknięciu w "Twój Profil u góry wywala pasek na samej górze z kodem [code]'); } else { document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); } document.write(''); //--> [/code]
- cytowanie selektywne - znalazłbym jakąś alternatywę, bo tamto źle działało, tzn po zaznaczeniu tekstu nie dało się go przenieść myszą (czyli np. zaznaczam model głośnika i próbuje go przeciągnąć do paska adresu żeby znalazło o nim dane, to przewija mi strone do góry i mnie to irytowało)
- myślę że kalendarz można wyrzucić, bo i tak z niego nikt nie korzysta, nie ma w nim żadnych eventów ani nic...
Skomentuj
-
Eeee, moim zdaniem poprzednie kolorki były lepsze. Łagodne, momentami wręcz pastelowe, nienatarczywe, nie męczące oczu, stonowane... Teraz jest stanowczo zbyt duży kontrast, a całość wygląda jak negatyw na kliszy fotograficznej. Do tego odcienie granatu są zimne w odbiorze - ja tam wolę jak jest ciepło
Skomentuj
-
@Zuku - trafiles na prywatny album czy tez tylko dla znajomych, prawdopodobnie stad masz odmowe dostepu na niekotrych fotach
Z kolorkami jest lipa ogolnie, ciezko bedzie to ustawic tak jak wczesniej gdyz jest czysty template ktory dziala, a zmiana kolorow jest masakryczna - nie obiecuje ze to zrobie.
W zasadzie ustawilem 'Jakis' zeby wszystkio dzialalo, ciezko bedzie kazdemu przypasowac.
Ikonke GG obadam, to jest defaultowa dla IM z vB.
Z cytowanie slektywnym jest lipa (juz nie wiem czy pisalem), musze to przeinstalowac i moze zadziala - kolejna wtyczka niestety, bez komercyjnego wsparcia.
---------- Post dodany o 15:58 ---------- Poprzedni post o 15:57 ----------
@lightsound, zawsze to widzisz?
Skomentuj
-
Z cytowanie slektywnym jest lipa (juz nie wiem czy pisalem), musze to przeinstalowac i moze zadziala - kolejna wtyczka niestety, bez komercyjnego wsparcia.
A co teraz jest za wtyczka? ta: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=195266
Tak, za każdym razem ten widzę.
I nie mogę edytować swojego profilu o mnie - czyli tam gdzie się ustawiało kolorki a chce je zmienić :P
Po kliknięciu w edytuj wraca mi do strony o mnie.
Skomentuj
-
Teraz mamy "Powered by vBulletin™ Version 4.1.12" a ta wtyczka co podałeś działa dla "Mod works on vB 3.7 and vB 3.8"marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
Skomentuj