Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pod shot boxem są zdjęcia z różnymi konstrukcjami,głośnikami itp. po kliknięciu w jedno ze zdjęć wyświetla mi się takie coś:
    Załączone pliki

Skomentuj

Pięknie to teraz chodzi

Skomentuj

@marian, mozesz sprawdzic teraz? - dziwna sytuacja, sprawdzalem z normalnego usera i po kliknieciu we fote na glownej ona sie otwiera - ew. podeslij mi link do tego w co klikasz, pogrzebiemy dalej

Skomentuj

Już jest ok. Wcześniej miałem to co marian
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Dostalismy ponad 300Mbit/s na skrypt z forum, bylem zmuszony powiadomic DC - hosta zostal przerutowany, zrobilem upgrade co widac - nie bylo wyjscia, styl poprawimy w locie.
            Zglaszajcie bledy.

Skomentuj

Białe napisy na jasnym tle:

Link "Co nowego?". Ten pasek ogólnie jest przesunięty na dół : )

Skomentuj

Jeżeli mogę zasugerować - od razu przy modyfikacji stylu wywal do dziadostwo z góry (integracja z facebookiem)

Skomentuj

Jak chcę zacytować selektywnie, to wywala mnie na stronę główną...
                  Brakuje też opcji typu "oznacz jako przeczytane" po wejściu w nowe posty.
                  Last edited by dolphin123; 28.01.2013, 08:22.

Skomentuj

Uciekł przycisk "oznacz wszystkie posty jako przeczytane" gdy się wybierze nowe wątki :)

Skomentuj

- "oznacz wszystkie posty jako przeczytane"
                      - Powiadomienia (skrzynka odbiorcza ? coś nie trybi)

Skomentuj

wiem wiem, skrypt byl dwa lata nie aktualizowany i style sie zmienily, musze robic go na nowo, ikonki etc etc.
                        musze przejsc przez wszystkie "pisane na kolanie" pluginy

bede to sukcesywnie poprawiac

Skomentuj

-wyglad trzeba przywrocic do poprzedniego
                          -cytowanie selektywne wywala blad
                          -biale napisy
                          -facebook to chwilowa moda a diy bedzie wieczne :p

szukam dalej

Skomentuj

marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

bedziem robic, mysle ze lepiej dzialac na ty co jest i poprawiac w locie nie wylaczac forum, triche roboty mamy ale pozniej bedzie spokoj

Skomentuj

powiadomienia o prywatnych wiadomosciach - maja wyskakiwac tak samo denerwujace okienka jak wczesniej!
                                bo tego na gorze mozna nie zauwazyc

---------- Post dodany o 09:52 ---------- Poprzedni post o 09:34 ----------

nie moge edytowac nazwy tematu bo na okienko z tytulem nachodza inne przyciski :/

Skomentuj

tak, to styl - jeszcze go nie odswiezylem bo musze z tym pogrzebac, najwyzej kolorki sie na nowo ustawi - walcze

---------- Post dodany o 10:00 ---------- Poprzedni post o 09:54 ----------

to $bbuserinfo[username] przy logowaniu czy w innych miejscach to brak nowego polskiego pliku jezykowego, niestety na vbhelp rejestracja jest zwalona i czekam na akt. konta

Skomentuj

a gdzie prawy pasek w forum? ten co byly nowe tematy i nowe posty?

Skomentuj

- navbar wrocil na gore, zakladanie nowego topicu / odpowiedz juz bedzie ok - "zaznacz jako przeczytane rowniez"
                                      - musialem wyegenerowac nowy styl gdyz w starym bylo naje#$$% jak na stole u duroczoka, postaram sie kolorki przywrocic (ten zolty)
                                      - boczny side bar masz juz Pawel

najblizsze TODO:
                                      - quote seelektywne
                                      - aktualzacja jezyka zeby nie bylo brakow w postaci $bbuserinfo[username]

Skomentuj

"Zuku nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:"
                                        http://www.diyaudio.pl/album.php?alb...achmentid=5417

Skomentuj

Ee, mnie się podoba jak jest teraz :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X