Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pawel.S to jedna z najbardziej bezinteresownych osób jakie kiedykolwiek poznałem.

Nie rozumiem skąd pomysł, że trzyma się on kurczowo tonącego statku, bo ma z tego zyski. Jeżeli już ma to są one na granicy opłacalności. Przecież wszystko jest jawne, widać na forum ile Paweł bierze za zrobienie obudów - sam bym za tyle dupy nawet nie ruszył. Niejednokrotnie Paweł rozdawał rzeczy za darmo.

Nie ogarniam jak można być takim zawistnym... jest to niestety problem naszego narodu i dość często spotykam się z podobnym zachowaniem :c

Skomentuj

Też mi się śmiać chce jak widzę tą całą sytuację - no żenada ze strony pewnych użytkowników :/
      Wiem że każdy by chciał dostać admina czy moderkę , żeby być wyżej - ale co jak co, ale za prawdziwe DIY to nikomu innemu jak Pawłowi się należało. Zna się z Q osobiście, siedzi przy tym już bardzo długo, uczył się tu, wychował się tu... dużą część życia poświęcił tej dziedzinie i u niego to teraz owocuje nie bez powodu.

Osobiście też mam obawy czy Paweł sobie poradzi w nowej roli, a także czy dotrzyma forum bo to nie takie proste - do póki nie będzie miał dostępu do serwera i panelu forum to nie widzę nic nowego, Yoshi miał admina i nie mógł nic zrobić... a jak będzie miał dostęp, to co mu po tym jak i tak sądzę że bez kogoś pomocy nie umie tego wykorzystać? :)

Obsługa forum, VPSa, serwera nie jest taka prosta i sądzę że tym Paweł się nie zajmie, i teraz tylko liczyć na to że osoba która się tym zajmie, wie co robi i nie trafimy na kogoś przez kogo to forum upadnie, i to już nie będzie wina Pawła, który przecież chciał dobrze...

Tak więc apeluje do userów - modlić się, modlić się i jeszcze raz tworzyć nowe konstrukcje DIY

ehh a Pawle, kiedy planujecie wyłączyć forum i kopiować bazę?

Skomentuj

Myślę, że Paweł jeżeli nie będzie czegoś wiedział, to się zwróci o pomoc.
        A są na forum ludzie którzy znają się np .3lite

Skomentuj

Mam juz wszystko co trzeba. Teraz potrzebuje troche czasu na uzgodnienie detali

Skomentuj

Przestańcie juz pieprzyc bo juz nie mogę tego czytać!
            Nie działa zle, działa jeszcze gorzej.
            Paweł juz wszystko ma i czekamy na efekty.
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez El_liero Zobacz posta
              Wrócę kiedy ktoś poprawi szybkość i niezawodność forum.
              Pawle, tomekk pomóżcie mi/nam. :)

Skomentuj

W zasadzie teraz blokuje nas domena, cesja zalezy ponownie od Q.
                Jak nie bedzie cesji ASAP to trzeba zrobic backup plikow i sie wynosic, gdyz usuna VPSa.

Forum zapewne wstanie jak domena wroci, nie widze sensu odpalac tego na boku pod innym adresem.

Skomentuj

Czyli jeżeli Q nie zgodzi się na cesję domeny, forum będzie dostępne pod nowym adresem?

To może warto pomyśleć przed i poinformować userów jakim.

Skomentuj

Pawel juz to dogadal, domena bedzie Pawla - chodzi tylko o formalnosci zw. ze zmiana wlasciciela, spokojna glowa, adres bedzie bez zmian.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                      Czyli jeżeli Q nie zgodzi się na cesję domeny, forum będzie dostępne pod nowym adresem?
                      sam mi to zaproponowal. ustalamy tylko kiedy

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        sam mi to zaproponowal.
                        Na filmie z przekazania danych zrobionym z ukrytej kamery tak to nie wygląda: http://www.grapheine.com/bombaytv/co...7fd236a11.html

Przyznaj się Pawle,z kim tam byłeś?

Skomentuj

hahahah mega:))

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                            Przyznaj się Pawle,z kim tam byłeś?
                            no wiec... dlatego nie ma yoshiego :blushing:

Skomentuj

Nie ma ? A gdzie jest jak go nie ma ?

Skomentuj

- do poprawki jest poczta jak "domena" dojdzie, gdyz obecnie zostala przepieta
                                - problem z chatem
                                - i to badziewie co zostalo po imageshack po prawej

Skomentuj

Eeejjj... to juz jest na tym nowym serwerze? Bo nie wiem czy to przez to, czy może mało juzerów, ale... zapieprza prawie jak diabeł :)

Skomentuj

Jest na "nowym", tzn poki co u mnie w celach "badawczych" - po to aby zapewnic ciaglosc w dzialaniu, w zwiazku z tym ze VPS od Q wygasa.

Skomentuj

Rewelacja, tak trzymać, brawo, oby tak dalej.

Pozdrawiam,
                                      Jacek Zieliński

Skomentuj

Ty chyba miałeś iść spać prawda?

Mi sie tez podoba :)

Dabyl śmiało możesz kupować ta wysokotonowke o której rozmawialiśmy jak byłeś w Warszawie.
                                        Super glosnik :)
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Oczy przecieram i przecieram, a to nie zwid... Działa całkiem jak normalne forum powinno.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X