Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nisko-średni do wysokotonowy 1"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A dlaczego wersja z pojedynczym zasilaniem ?

Skomentuj

http://diyaudioprojects.com/Chip/Nanoo/ a może by coś takiego ? :roll: co o tym sądzicie ?

Skomentuj

cudny90 a da się tą mb zdemontować i wstawić w inną paczkę czy słabo ?

Skomentuj

dolphin123, bez problemu - mb jest przyklejona, ale delikatnie trza pociągnąć i odchodzi :) Klej podobny do tego, którym są sklejone obie części obudowy ambi.

Skomentuj

To git, bo nie wypaliłaby moja obudowa którą chce wykonać :twisted:

Skomentuj

ja złożyłem coś takiego na philipsach i napędzam to Aidą aws 105 2x10w
              nawet jest z tego fajny basik http://obrazki.elektroda.net/50_1281386421.jpg

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                junior300, niedosc ze lnk z obcego forum to jeszcze trzeba ekran 3x przewijac :???:
                nastepnym razem wywale a nie poprawie

Skomentuj

A po co te głosnki sa wkoło pastą do zębów obsmarowane? :shock:
                  A ze link z innej strony to nic złego, od tego jest internet właśnie, w tym celu wlasnie powstał format html zeby nie dublować zawartosci i kazdy mogl korzystac z jednego zrodla.

Skomentuj

pegelmesser, nic zlego ale widziales w jakim to formacie bylo :?:
                    mi sie tez nie podobaja
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

tda1554q bardzo fajny scalaczek minimum elementów a gra fajnie

Skomentuj

Alphard WH406 za 8zł - http://allegro.pl/alphard-wh-406-glo...274379044.html
                        Miał ktoś z nim jakiś kontakt? Pasowałby do małych aktywnych monitorków, szkoda ze nie 4ohm. Jak z jakością, na poziomie missionów?

Skomentuj

Tanner, już ktoś go zaproponował w tym temacie:

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?p=2...hlight=#265033

Skomentuj

Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie

Skomentuj

Jak wklejałem to działał - to był temat zbiorowego zamówienia na ambilighty. Albo wygasł - albo go ktoś usunął.

Skomentuj

Czemu szkoda że nie 4R..? Przecież wypadkowa z połączenia missionów i alpharda wyjdzie 4R Więc w czym problem..? Tak apropo to też myślałem o takim alphardzie..:)

Skomentuj

Zamieszczone przez smerfetek13
                                  Przecież wypadkowa z połączenia missionów i alpharda wyjdzie 4R
                                  Niby jakim cudem?

Skomentuj

O sory myślałem o połączeniu równoległym.. Ile wkońcu ma ten mission..? 8R..? Tak jak w pdf,ie..?

Skomentuj

smerfetek a kto tak napisał ? :???:
                                      impedancja kopułki za kondem nie ma już w sumie znaczenia.....

[ Dodano: 2010-10-20, 13:15 ]
                                      Inaczej mówiąc jak zrobisz 2 drogi gdzie mid-bas będzie miał 8Ohm a kopułka 4Ohm to cała kolumna ile będzie miała Ohm ?

Skomentuj

No to strzeliłem gafe.. :oops: :razz: Szczerze mówiąc niewiedziałem o tym że za kondem niema to już znaczenia.. Więc przy takim połączeniu będzie tyle ile ma Alphard..? Dokształcić się musze.. :wink:

Skomentuj

Wlasnie tyle bedzie, wiem ze ktos o nim wspominal, tyle ze "jako tako gra" czy cos w tym stylu, poza tym post byl wygasajacy :)
                                          A wiec wie ktos cos o nim?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X