Przypuszczam, że jest to charakterystyka częstotliwościowa pralki :lol:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Allegro speszyl ałard
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
co myślicie o tym :?: http://allegro.pl/item497876916_zoba...c.html#gallery jakaś ściema :?: pytam z ciekawości a nie za bardzo obeznany w temacie nie jestem :wink:
Skomentuj
-
http://www.allegro.pl/show_item.php?...743587#gallery
jak dla mnie konstrukcja conajmniej dziwna ;-) 5 dróg ? a moze 3 z 2ma średniakami roznymi i dwiema wysokotonówkami hmm..cena jednak miażdży
Skomentuj
-
witam !!! mam do sprzedania ostatni z czterech zestawów kolumn które robiłem na zamówienie jest to piękny zestaw
na głośnikach LEXTONA I PIONNERA , wykonany perfekcyjnie , o jakości dzwięku nie wspomnę, jeszcze pachną świeżością, jak ktoś się zna to widzi od razu , zestawy posiadają zwrotnice SUPER-BASS , pozłacane wtyki itd.
Skomentuj
-
http://allegro.pl/show_item.php?item=502270231
Witam.
Chomik jaki jest każdy wie i widzimiły, mały i dość łatwo przenośny.
Teraz mozesz miec swojego wlasnego, unikalnego chomika SzparkaKoniec z chomikami okręcanymi tasmą klejącą, ten bowiem unikalny i jedyny w swoim rodzaju chomiczek moze dac Ci to czego tak naprawde potrzebujesz. Miłego, ciełego przyjaciela, ktory nie zdradzi, nie odtraci i będzie Cię kochał ile wlezie
No i wygląda lepiej niż te obklejce.
Szparek jest czuły, miły i dowcipny. Zna sie na sporcie i chętnie uczestniczy w wyjsciach piwnych. Jak na prawdziwego Wojownika przystało jest dziki i wytrzymały.
O nie, o nim nigdy nie powiesz - Co, pękasz?
Otóż nie, nie pęknie! (no chyba ze przerosnie go zadanie - ale to mozemy mu wybaczyć, nie jest wszak Wszechmocny)
Chomik naturalnie posiada demontowalna Część, choć nie ukrywam ze dosc trudno ją spowrotem zainstalować, trzeba zastosowac metodę rajstopową - tzn najpierw chomika zrolować a potem spokojnie i powoli skompletować.
Co można z takim chomikiem zrobić? Czego dusza zapragnie i co gasnica szybko ugasi
Moze stanowic miłą niespodzianke pod choinką dla osoby powyzej 18 roku zycia
Szparek ma swoją historię, chetnie Ci ja opowie, jesli tylko znajdziesz w sobie odrobinę ciepła i wrażliwości aby jej wysłuchać
Uwaga, Chomik nie był uzywanyZdjecia przedstawiają Szparka w osobie własnej
Acha, kiedy bedziesz chomika ściskał/ała to on mlaszcze. Nie wiem czemu. Dziwny jakis jest
Dodano 2008-12-08 12:53
HA! :) moje ulubione - pojawiają się pierwsze pytania:
1. Czy Szparka można kupic jako pierścionek zareczynowy?
- Pewnie ze tak. Tylko troche trudno się pisze na klawiaturze, no i na basenie będzie problem bo czekpa takiego chomiczego chyba nie kupisz.
Dodano 2008-12-08 13:35
i kolejne pytanie:
2.Czy ten chomik nie jest zbyt agresywny? Czytałem gdzieś w necie, że "czochranie chomika" w przeciwieństwie do "czochrania bobra" może się zakończyć boleśnie.
Myślę ze czochranie Szparka nie wplywa na jego agresję. Chomik jest wyjątkowo spokojy i nie agresywny. Najważniejsze ze zęby ma z drugiej strony...
Dodano 2008-12-10 16:48
3.Czy był śmigany czy jest nowy?
Szparek jest zdecydowanie nie smigany, póki nie objawiła sie jego prawdziwa natura był nawet ładnie zaszyty. Jednak nieodparta ciekawość świata wyszła z niego i objawiła się sprawiając że nazywa sie teraz tak jak się nazywaw skrócie - chomik nie tknięty
Dodano 2008-12-11 09:31
Czy jest przygotowany na "przyjęcie" większego ładunku ? Jaka jest jego "pojemność" ?
Zasadniczo Chomik wytrzymuje to trzech ton nacisku na obie osie. wtedy jego pojemnosc spada raczej do zera. Po zdjeciu trzech ton tez chyba raczej bedzie dość płaskiJesli jednak go nie przygniatać to Szparek przyjmuje dokladnie tyle ile może
Dodano 2008-12-11 09:33
Czy posiada Pan więcej Szparków, czy jest to jedyny w swoim rodzaju, unikalny Szparek z rodziny Szparkowców ?
Posiadam jedynie tego jednego jedynego Szparka. Kiedy go pytam o rodzine to patrzy na mnie tymi swoimi oczkami... ale pary z geby nie puścił.
Dodano 2008-12-11 09:35
Jak czysci sie chomika??
DelikatnieW zmywarce chyba nie mozna, sie boi ciemności
a tak to chyba jak kazdego chomika, wodą z mydłem i wysuszyc, tylko nie wykręcać
Dodano 2008-12-11 12:35
Czy Szparek jest refundowany przez NFZ?
Bladego pojecia nie mam, ale pewnie pozytywnie wplywa na zdrowie
Dodano 2008-12-11 22:19
Czy jak zatkam szparkowi szparkę to wybuchnie próbując puścić bąka ?
O ile mi wiadomo Szparek nie miewa wiatrów, a nawet jesli to raczej nie tym dziurkiem
Dodano 2008-12-12 11:07
Czy chomik jest na tyle silny, zdrowy i wytrzymaly by bawilo sie nim 2ch wlasciecieli jednoczesnie?
Spokojnie, ten Chomik wytrzyma to bez problemu. Pod jednym warunkiem, jeden sie bawi, drugi trzyma i potem zamiana by chomika była roześmiana
Dodano 2008-12-12 11:19
Czy Szparek nie cierpi na żadną 'egzotyczną' chorobę procentową? Bo nie wiem czy z dobrego kumpla do picia nie wyjdzie czarny charakterek co pociągnie mnie ze sobą na dno
Gdzie tam znowuż! Szparek jest czysty niczym wyjałowione gaziki antyseptyczne. I równie chłonny. Istny Szparek JamochłonSzparek dostaje jedynie kręćka kiedy poczuje dobry lubryfikant, no ale tego to sie raczej nie pije
Dodano 2008-12-12 11:21
Czy mozna rozmnozyczy szparka ? Jesli tak to jak ?
Szparek głównie rozmnożyczy - cokolwiek to znaczy
Skomentuj
Skomentuj