Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przypuszczam, że jest to charakterystyka częstotliwościowa pralki :lol:

Skomentuj

16cm subbas.... ciagnący do 10k.. a w pasmie sredniaka efektywnosc rzedu 100db :P niezły monster ten subbas :)

Skomentuj

Kupiłem dwa takie, trochę taniej i gdzie indziej. Popatrzyłem na to inaczej - znajdźcie głośnik 16cm który ma taką efektywność w paśmie średniotonowym? Idealny średniak do połączenia w paczce 3 drożnej. Ciekawe jak to wyjdzie w rzeczywistości

Skomentuj

co myślicie o tym :?: http://allegro.pl/item497876916_zoba...c.html#gallery jakaś ściema :?: pytam z ciekawości a nie za bardzo obeznany w temacie nie jestem :wink:

Skomentuj

napewno nie za ta cene ;]

Skomentuj

ech co za burak. ani kropki, ani przecinka, wszystko po chamsku dużymi literami - totalny bełkot. jeśli kolumny za 8600zł to gdzie reszta? może to te "philipsy hifi" od mini wieży ? :lol:
              ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
                może to te "philipsy hifi" od mini wieży ?
                od mini wiezy? ktore?
                jezeli chodzi o te od TV ambilight to wlasnie je dzisiaj dostalem :mrgreen:

Skomentuj

nie nie, chodzi mi o inną aukcję sprzedawcy tej wysokotonówki z "kolumn za 8600zł".

zdaj relację jak te philipsy ambi bo może rzuci się na tylne efektowe :)
                  ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

jak sie dluzej pobawie to napisze...

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_item.php?...743587#gallery

jak dla mnie konstrukcja conajmniej dziwna ;-) 5 dróg ? a moze 3 z 2ma średniakami roznymi i dwiema wysokotonówkami hmm..cena jednak miażdży

Skomentuj

wsadził głośniki jakie pod ręką miał i tyle, cieszyć się tylko że cudem w parzystej liczbie występowały

Skomentuj

No to musi grac! aniejakies pierdziwaki na midbasie 15cm i jakism wysokotonowcu :mrgreen: :wink:

Skomentuj

witam !!! mam do sprzedania ostatni z czterech zestawów kolumn które robiłem na zamówienie jest to piękny zestaw
                            na głośnikach LEXTONA I PIONNERA , wykonany perfekcyjnie , o jakości dzwięku nie wspomnę, jeszcze pachną świeżością, jak ktoś się zna to widzi od razu , zestawy posiadają zwrotnice SUPER-BASS , pozłacane wtyki itd.
                            zwrotnice SUPER-BASS :lol: :lol:

Skomentuj

ale robi na zamowienie i w dowolnym kolorze hehe :razz:

Skomentuj

hehe po prostu się gościowi trszkę głośników nazbierało :lol: ... troche szparki widac między płytami, ale to szczegół :wink:

Skomentuj

http://allegro.pl/show_item.php?item=502270231

Witam.

Chomik jaki jest każdy wie i widzi miły, mały i dość łatwo przenośny.

Teraz mozesz miec swojego wlasnego, unikalnego chomika Szparka Koniec z chomikami okręcanymi tasmą klejącą, ten bowiem unikalny i jedyny w swoim rodzaju chomiczek moze dac Ci to czego tak naprawde potrzebujesz. Miłego, ciełego przyjaciela, ktory nie zdradzi, nie odtraci i będzie Cię kochał ile wlezie No i wygląda lepiej niż te obklejce.

Szparek jest czuły, miły i dowcipny. Zna sie na sporcie i chętnie uczestniczy w wyjsciach piwnych. Jak na prawdziwego Wojownika przystało jest dziki i wytrzymały.

O nie, o nim nigdy nie powiesz - Co, pękasz?

Otóż nie, nie pęknie! (no chyba ze przerosnie go zadanie - ale to mozemy mu wybaczyć, nie jest wszak Wszechmocny)

Chomik naturalnie posiada demontowalna Część, choć nie ukrywam ze dosc trudno ją spowrotem zainstalować, trzeba zastosowac metodę rajstopową - tzn najpierw chomika zrolować a potem spokojnie i powoli skompletować.

Co można z takim chomikiem zrobić? Czego dusza zapragnie i co gasnica szybko ugasi

Moze stanowic miłą niespodzianke pod choinką dla osoby powyzej 18 roku zycia

Szparek ma swoją historię, chetnie Ci ja opowie, jesli tylko znajdziesz w sobie odrobinę ciepła i wrażliwości aby jej wysłuchać

Uwaga, Chomik nie był uzywany Zdjecia przedstawiają Szparka w osobie własnej

Acha, kiedy bedziesz chomika ściskał/ała to on mlaszcze. Nie wiem czemu. Dziwny jakis jest

Dodano 2008-12-08 12:53

HA! :) moje ulubione - pojawiają się pierwsze pytania:

1. Czy Szparka można kupic jako pierścionek zareczynowy?

- Pewnie ze tak. Tylko troche trudno się pisze na klawiaturze, no i na basenie będzie problem bo czekpa takiego chomiczego chyba nie kupisz.
                                  Dodano 2008-12-08 13:35

i kolejne pytanie:

2.Czy ten chomik nie jest zbyt agresywny? Czytałem gdzieś w necie, że "czochranie chomika" w przeciwieństwie do "czochrania bobra" może się zakończyć boleśnie.

Myślę ze czochranie Szparka nie wplywa na jego agresję. Chomik jest wyjątkowo spokojy i nie agresywny. Najważniejsze ze zęby ma z drugiej strony...
                                  Dodano 2008-12-10 16:48
                                  3.Czy był śmigany czy jest nowy?
                                  Szparek jest zdecydowanie nie smigany, póki nie objawiła sie jego prawdziwa natura był nawet ładnie zaszyty. Jednak nieodparta ciekawość świata wyszła z niego i objawiła się sprawiając że nazywa sie teraz tak jak się nazywa w skrócie - chomik nie tknięty
                                  Dodano 2008-12-11 09:31
                                  Czy jest przygotowany na "przyjęcie" większego ładunku ? Jaka jest jego "pojemność" ?
                                  Zasadniczo Chomik wytrzymuje to trzech ton nacisku na obie osie. wtedy jego pojemnosc spada raczej do zera. Po zdjeciu trzech ton tez chyba raczej bedzie dość płaski Jesli jednak go nie przygniatać to Szparek przyjmuje dokladnie tyle ile może
                                  Dodano 2008-12-11 09:33
                                  Czy posiada Pan więcej Szparków, czy jest to jedyny w swoim rodzaju, unikalny Szparek z rodziny Szparkowców ?
                                  Posiadam jedynie tego jednego jedynego Szparka. Kiedy go pytam o rodzine to patrzy na mnie tymi swoimi oczkami... ale pary z geby nie puścił.
                                  Dodano 2008-12-11 09:35
                                  Jak czysci sie chomika??

Delikatnie W zmywarce chyba nie mozna, sie boi ciemności a tak to chyba jak kazdego chomika, wodą z mydłem i wysuszyc, tylko nie wykręcać
                                  Dodano 2008-12-11 12:35

Czy Szparek jest refundowany przez NFZ?

Bladego pojecia nie mam, ale pewnie pozytywnie wplywa na zdrowie
                                  Dodano 2008-12-11 22:19
                                  Czy jak zatkam szparkowi szparkę to wybuchnie próbując puścić bąka ?

O ile mi wiadomo Szparek nie miewa wiatrów, a nawet jesli to raczej nie tym dziurkiem
                                  Dodano 2008-12-12 11:07
                                  Czy chomik jest na tyle silny, zdrowy i wytrzymaly by bawilo sie nim 2ch wlasciecieli jednoczesnie?

Spokojnie, ten Chomik wytrzyma to bez problemu. Pod jednym warunkiem, jeden sie bawi, drugi trzyma i potem zamiana by chomika była roześmiana
                                  Dodano 2008-12-12 11:19
                                  Czy Szparek nie cierpi na żadną 'egzotyczną' chorobę procentową? Bo nie wiem czy z dobrego kumpla do picia nie wyjdzie czarny charakterek co pociągnie mnie ze sobą na dno

Gdzie tam znowuż! Szparek jest czysty niczym wyjałowione gaziki antyseptyczne. I równie chłonny. Istny Szparek Jamochłon Szparek dostaje jedynie kręćka kiedy poczuje dobry lubryfikant, no ale tego to sie raczej nie pije
                                  Dodano 2008-12-12 11:21
                                  Czy mozna rozmnozyczy szparka ? Jesli tak to jak ?

Szparek głównie rozmnożyczy - cokolwiek to znaczy

Skomentuj

Padłem
                                    Naprawę trzeba mieć niezłą wyobraźnię i poczucie humoru, by stworzyć taki fajny lekki opis.
                                    MISZCZ!

Skomentuj

:shock: :lol: :mrgreen:
                                      smialem sie tak ze az siostre obudzilem :mrgreen:
                                      koles ma wyobraznie

Skomentuj

jednym słowek kozak !!!

Skomentuj

o kurde jest się z czego pośmiac ciekawe kto to zalicytoał :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X