Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://www.allegro.pl/item518855794_...nik_25_cm.html
    Nie ma to jak "dobry" patent. Popatrzcie sobie na połączenie skrzyni w środku :-P

Skomentuj

Identycznie zrobilem z jakimis starymi obudowami od ruskich glosnikow czerokopasmowych 8",plyty z tylu byly z HDF-u wiec je wypialem (bo trzymaly sie tylko na malych gwozdziach :lol: ) i skleilem tak jak wyzej na zdjeciu a w miejscach starych glosnikow wkrecilem 2 tonsile 8" i wyszedl z tego sub closed ktory byl podpiety pod jeden kanal od mini wiezy...taki dopalerzacz :mrgreen: kieeedy to bylo :mrgreen:

Skomentuj

http://allegro.pl/item517110639_xindak_fs_1.html
        Bardzo muzykalny kabelek o gładkiej górce i czystej średnicy.

Skomentuj

Niech ktoś mi powie że te strzałki nie oznaczają kierunku w jakim ma płynąć prąd bo ja tu zaraz umrę ze śmiechu :lol: :lol: :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
            Niech ktoś mi powie że te strzałki nie oznaczają kierunku w jakim ma płynąć prąd bo ja tu zaraz umrę ze śmiechu
            To ci nie powiem :-P

P.S. Strzałka oznacza kierunek podłączenia, od "źródła"(wzmacniacza) do "odbiornika"(kolumny). :mrgreen:

Skomentuj

http://allegro.pl/item517069752_asus...ro_okazja.html :lol:
              JEDYNA KARTA POZWALAJĄCA W PEŁNI CIESZYĆ SIĘ KRYSTALICZNYM DZWIĘKIEM PROSTO Z BLEU REY
              Bez karty Xonar HDAV1.3 w komputerze PC, dyski Blu-Ray będą odtwarzane tylko z niższą jakością DVD!
              ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

NAJLEPSZA KARTA DZWIĘKOWA NA ŚWIECIE
                Lepsza jakość obrazu
                :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

przypomnialy mi sie czasy kiedy to karty dziwiekowe byly "dopalaczami" do filmow DVD

Skomentuj

http://allegro.pl/item518094717_subw...0w_2x240w.html
                    prawie jak kolce... :mrgreen:

Skomentuj

kupił bym tego kloca i przerobił fajnie :)

ale dam max 50zł

Skomentuj

wiecej jest wart. szkoda ze nie dal po mostku TDA na tego LW. z tego co pamietam to one calkiem niezle graly ale tylko w obudowie zamknietej...
                        100zl moge dac :P

Skomentuj

nie zauważyliście że tylko odbiór osobisty/dowóz w okolicach torunia ? ;]

Skomentuj

przeciez i tak minimalna to 300zl a tyle za to nie dam ;]

Skomentuj

http://allegro.pl/item521679913_supe...ie_pomocy.html

Skomentuj

:shock: :lol:
                                dobry koles :mrgreen:
                                napisze do niego na jakim kierunku studiuje - jak mechaniczny to mu dam pare zlotych :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S
                                  Treść wiadomości:
                                  witam
                                  gratuluje pomyslu!
                                  napisz co studiujesz i gdzie to sie zastanowie czy cos i ile przelac
                                  Zamieszczone przez Tomasz
                                  Witam serdecznie na wstępie chciałem podziękowąc za maila miło, że się Pan odezwał, zainteresował tak więc piszę te pare słów o sobie jestem studentem politechniki rzeszowskiej studiuje może nic ciekawego ani wyszukanego ponieważ marketing i zarzadzanie (wiem, że teraz ciężko z pracą po zarządzaniu może specjalności PR i administracja mi jakos pomogą zobaczymy) byl to kierunek trochę wybrany przez los wiec się tego trzymam mam nadzieje, że słusznie?! Proszę przeczytac moje "wypociny", przemyślec sprawę, zastanowic sie, proszę takze o odpowiedź w tej sprawie pozdrawiam Tomasz
                                  max zlotowke dostanie :twisted:

Skomentuj

ciekawe skąd pisze skoro niema kompa :P

Skomentuj

widzieliście resztę jego przedmiotów? :mrgreen: Niezły koleś :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Michał K.
                                        ciekawe skąd pisze skoro niema kompa :P
                                        szczególnie w niedzielę późnym wieczorem :P

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
                                          widzieliście resztę jego przedmiotów? :mrgreen: Niezły koleś :lol:
                                          A co on tam jeszcze sprzedawał? Niestety wywalili już tą aukcję

Skomentuj

Czaruję...
                                          X