Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez -TheONE- Zobacz posta
    http://allegro.pl/glosnik-bassowy-su...638039111.html Nic dodać, nic ująć;p
    WTF?! Kwadratowy głośnik?! Jakieś jaja

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
      WTF?! Kwadratowy głośnik?! Jakieś jaja
      Jak mogą być jaja to czemu nie kwadraty?
      Na tej fotce
      http://www.aukcjoner.pl/gallery/003992883-7.html#I7
      wygląda jak płyta grzejna z kuchenki. Jakby kosztował z 30zł, to można kupić jako pomoc dydaktyczna. Pomierzyć zrobić na szybko obudowę, sprawdzić co wyciąga. Potem zakatować przez wyrwanie z "zawiasów" i zagotować wodę na cewce.
      HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
      CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
      Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

a co nigdzy nie widziales kwadratowych glosnikow?
        Zobacz oferte mtx
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez pablo.see Zobacz posta
          Jakby kosztował z 30zł, to można kupić jako pomoc dydaktyczna. Pomierzyć zrobić na szybko obudowę, sprawdzić co wyciąga. Potem zakatować przez wyrwanie z "zawiasów" i zagotować wodę na cewce.
          Kiedyś na tym forum był dobrze znany kwadratowy raveland. I uchodził tu za baardzo dobry głośnik:) Chyba Paweł S. go słuchał... Więc kwadraty tez mogą zagrać :)

Skomentuj

Może i to z niezłym ciśnieniem bo chodzi tu o powieszchnie membrany,Chyba każdy kto interesuje sie troszke CA zna 15" 18" kickery które potrafia wywołać trzęsienie ziemi i sa kwadratowe

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios221 Zobacz posta
              Może i to z niezłym ciśnieniem bo chodzi tu o powieszchnie membrany,Chyba każdy kto interesuje sie troszke CA zna 15" 18" kickery które potrafia wywołać trzęsienie ziemi i sa kwadratowe
              Tadam:
              http://allegro.pl/kicker-s18x2-10000...650205430.html
              Żeby było wszystko w temacie kwadratów

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław Zobacz posta
                Kiedyś na tym forum był dobrze znany kwadratowy raveland. I uchodził tu za baardzo dobry głośnik Chyba Paweł S. go słuchał... Więc kwadraty tez mogą zagrać
                tak, nawet UKA go jeszcze ma
                naprawde fajny glosnik za smieszne pieniadze
                amerykanie lubuja sie w taich glosnikach

Skomentuj

Kurcze, chyba jestem niedoinformowany w kwestii kwadratowych głośników :) Niestety nie przekonuje mnie jakoś to rozwiązanie :)

Skomentuj

to glownie stylistyczny zabieg
                    no i czasami latwiej je wkomponowac

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                      Tadam:
                      http://allegro.pl/kicker-s18x2-10000...650205430.html
                      Żeby było wszystko w temacie kwadratów
                      Żeby to jeszcze miało znaczek kickera to bym się zgodził wtedy byłoby wszystko w temacie kwadratów bo to ewidentnie "kwadratowy kant "

Skomentuj

ploter Lubisz słuchać logów producenckich ?
                        2 takie kicery w bagarzniku przy dobrym pradzie i pogubione zderzanki pewne...

Skomentuj

2 takie kicery w bagarzniku przy dobrym pradzie i pogubione zderzanki pewne...
                          Przepraszam :) nigdzie nie napisałem że lubię słuchać logów producenckich po prostu nie spodobało mi się logo.... Kicker to nie nazwa głośnika ale firma :) która takowe głośniki produkuje niestety nie pasował mi znaczek :) sądząc że to tania chinska podróbka która chyba dobrze by nie zagrała

Na szczęście to oryginalny Kicker Solo Ot i całe moje zamieszanie :)

PS Bass To Nie Wszystko...

Skomentuj

Nie na temat...
                            Od dawna wiadomo że kwadrat był wcześniej niż koło :)

Skomentuj

ploter Pewnie tak, nie grała tylko wydawała odgłosny podobne do basu.
                              Jedni musza miec wszysto co sie swieci jest ogromne i wrecz ocieka kasa a inni odwrotnie
                              Ja osobiscie jestem fanem masowania organow wewnetrznych ale jak każdy normalny lubie posłuchać normalnej muzyki a naszczescie suba da sie wyłaczyć;D

Skomentuj

Miałem okazję ostatnio na Tuning Show przekonać się co potrafi zrobić taka jedna 18' to zgodzę się, że przypominało to trzęsienie ziemi

Skomentuj

LightSound To pomyśl jak jedna 18steczka robi małe trześienie ziemi to co sie dzieje jak sa 4 takie 18nasteczki
                                  A sam jakbym miał sie ładować w takie 18' to wybrał bym ground zero a nie kicery

Skomentuj

Lub 6x 15' Lanzarów: No starczało żeby nagłośnić całą hale targów a i tak

A tak wracając do tematu, otrzymałem dziś paczuszkę z dość fajnym napisem - czytajcie:

Skomentuj

Dobre,nie ma to jak przykuć uwagę gdy kurier już na czerwone kartki nie patrzy :) Na tą na pewno zwróci uwagę

Skomentuj

dobre...
                                        Ale moze to jedyne wyjscie :)
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A co najważniejsze to skutkuje - ale niestety tylko przy dostarczeniu - bo dopiero wtedy przeczytał kartkę i się ośmiał
                                          Kurierzy sami nie pakują samochodów - przychodzą rano do pracy, biorą załadowany samochód, swojego palptopa, kartkę z rozpiską gdzie są przesyłki, planują trasę i jadą, więc paczkę dopiero widzą gdy albo przewalają inne na samochodzie by znaleźć tą dla odbiorcy, lub właśnie przy wydaniu paczki

Skomentuj

Czaruję...
                                          X