Jak mogą być jaja to czemu nie kwadraty?
Na tej fotce http://www.aukcjoner.pl/gallery/003992883-7.html#I7
wygląda jak płyta grzejna z kuchenki. Jakby kosztował z 30zł, to można kupić jako pomoc dydaktyczna. Pomierzyć zrobić na szybko obudowę, sprawdzić co wyciąga. Potem zakatować przez wyrwanie z "zawiasów" i zagotować wodę na cewce.
Jakby kosztował z 30zł, to można kupić jako pomoc dydaktyczna. Pomierzyć zrobić na szybko obudowę, sprawdzić co wyciąga. Potem zakatować przez wyrwanie z "zawiasów" i zagotować wodę na cewce.
Kiedyś na tym forum był dobrze znany kwadratowy raveland. I uchodził tu za baardzo dobry głośnik:) Chyba Paweł S. go słuchał... Więc kwadraty tez mogą zagrać :)
Może i to z niezłym ciśnieniem bo chodzi tu o powieszchnie membrany,Chyba każdy kto interesuje sie troszke CA zna 15" 18" kickery które potrafia wywołać trzęsienie ziemi i sa kwadratowe
Może i to z niezłym ciśnieniem bo chodzi tu o powieszchnie membrany,Chyba każdy kto interesuje sie troszke CA zna 15" 18" kickery które potrafia wywołać trzęsienie ziemi i sa kwadratowe
Kiedyś na tym forum był dobrze znany kwadratowy raveland. I uchodził tu za baardzo dobry głośnik Chyba Paweł S. go słuchał... Więc kwadraty tez mogą zagrać
tak, nawet UKA go jeszcze ma
naprawde fajny glosnik za smieszne pieniadze
amerykanie lubuja sie w taich glosnikach
2 takie kicery w bagarzniku przy dobrym pradzie i pogubione zderzanki pewne...
Przepraszam :) nigdzie nie napisałem że lubię słuchać logów producenckich po prostu nie spodobało mi się logo.... Kicker to nie nazwa głośnika ale firma :) która takowe głośniki produkuje niestety nie pasował mi znaczek :) sądząc że to tania chinska podróbka która chyba dobrze by nie zagrała
Na szczęście to oryginalny Kicker Solo Ot i całe moje zamieszanie :)
ploter Pewnie tak, nie grała tylko wydawała odgłosny podobne do basu.
Jedni musza miec wszysto co sie swieci jest ogromne i wrecz ocieka kasa a inni odwrotnie
Ja osobiscie jestem fanem masowania organow wewnetrznych ale jak każdy normalny lubie posłuchać normalnej muzyki a naszczescie suba da sie wyłaczyć;D
Miałem okazję ostatnio na Tuning Show przekonać się co potrafi zrobić taka jedna 18' to zgodzę się, że przypominało to trzęsienie ziemi
LightSound To pomyśl jak jedna 18steczka robi małe trześienie ziemi to co sie dzieje jak sa 4 takie 18nasteczki
A sam jakbym miał sie ładować w takie 18' to wybrał bym ground zero a nie kicery
A co najważniejsze to skutkuje - ale niestety tylko przy dostarczeniu - bo dopiero wtedy przeczytał kartkę i się ośmiał
Kurierzy sami nie pakują samochodów - przychodzą rano do pracy, biorą załadowany samochód, swojego palptopa, kartkę z rozpiską gdzie są przesyłki, planują trasę i jadą, więc paczkę dopiero widzą gdy albo przewalają inne na samochodzie by znaleźć tą dla odbiorcy, lub właśnie przy wydaniu paczki
Skomentuj