Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
    Kurierzy sami nie pakują samochodów - przychodzą rano do pracy, biorą załadowany samochód, swojego palptopa, kartkę z rozpiską gdzie są przesyłki, planują trasę i jadą,
    to zalezy od firmy. np w DHLu wszyscy razem sortuja i pakuja samochody
    w DPD sa od tego juz osobni pracownicy
    Last edited by lklukasz; 07.06.2011, 23:08.

Skomentuj

Nie na temat...
      W UPS też osobni pracownicy, w GLSie i siódemce tak samo, więc tylko DHL jakoś pakuje razem.
      Last edited by lklukasz; 07.06.2011, 23:09.

Skomentuj

Nie na temat...
        Panowie, ja jestem kurierem i powiem wam ze nie ma takiej firmy co kurier do pracy przyszedl a tu auto zaladowane , po drugie to co innego ladownie a co innego sortowanie ,po trzecie w wiekszosci przypadkow jakie zauwazylem (pracuje ponad 4 lata) to uszkodzenie przesylek jest spowodowane zlym zabezpieczeniem przesylki przez nadawce.
        Last edited by lklukasz; 07.06.2011, 23:10.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
          przypominam, że to nie temat o firmach kurierskich i o istnieniu tagu offtopic...
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://allegro.pl/gainclone-2x-68w-2...651565465.html
            ok 20cm kawałek rurki izolującej przed wpływem pola magnetycznego - dostałem od znajomego wojskowego pracującego w WITU w Zielonce :) Jakiś czas temu ktoś pisał o tym na diyaudio.com.
            Dobrze nadaje się do izolowania rezystorów, szczególnie tych w torze audio, w wojskowości izolują
            w tym kable w.cz. zwykle telekomunikacyjne/radarowe.

Skomentuj

Jeżeli na aukcji są wszystkie elementy i autor chce 65 zł za komplet tj. dwa układy, dwie płytki itp., to jest to niezła cena.

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                Jeżeli na aukcji są wszystkie elementy i autor chce 65 zł za komplet tj. dwa układy, dwie płytki itp., to jest to niezła cena.
                Czy ja wiem, bez rewelacji cena
                Same lmy to koszt 34zł, do tego te jantzeny kilka zł, pcb powiedzmy z 15zł, reszta max 5zł i mamy niecałe 60zł... No chyba że ta rurka jest tyle warta:P

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                  No chyba że ta rurka jest tyle warta:P
                  Haha o tym nie pomyślałem :)

Skomentuj

http://allegro.pl/zasilanie-glosniko...660190932.html

Co do "zasilania" subwoofera to bym może się zgodził, ale głośników?

Skomentuj

jak widzi wejscia glosnikowe IN i OUT to nie pomysli tylko napisze...

Skomentuj

ten koles mial wczesniej na aukcjach napisane ze sa z zajecia komorniczego :) wiec pewnie to tez, a na wszystkim co sie "zajmuje" nie mozna sie znac

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani Zobacz posta
                          ten koles mial wczesniej na aukcjach napisane ze sa z zajecia komorniczego wiec pewnie to tez, a na wszystkim co sie "zajmuje" nie mozna sie znac
                          a kogo dawno u nas na forum nie było?
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://allegro.pl/heas-4-ohm-i1654955050.html
                            koles nawet nie umie przepisac nazwy producenta w tytuł...

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                              Oj tam, na pewno literowka

Skomentuj

Nie na temat...
                                "a kogo dawno u nas na forum nie było?"

??

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                  I nie zna jednostki rezystancji jaka jest om a nie ohm... duren i tyle.

Skomentuj

http://allegro.pl/wzmacniacz-300-va-i1668605190.html

"Obudowa solidna ,stalowa.Wykonane w niemczech na niemieckich podzespołach."
                                    hehe nie ma to jak "solidna niemiecka konstrukcja"

Skomentuj

Widzę, że na allegro są już nawet podróbki stxa...
                                      http://allegro.pl/glosnik-wysokotono...635496393.html

Skomentuj

Jeżeli sprzedawca dostarcza głośniki do sklepów lp electronik to ja tym bardziej podziękuję. Fajansiarzom nawet nie chce się poszukać rezystorów na sklepie, albo "niech pan przyjdzie za godzinę, bo teraz nie mam czasu", a za chwilę obsługuje innych klientów. A głośniki z tego sklepu to totalna porażka, ten z aukcji też pewnie "wysokich lotów".

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                                          sklepów lp electronik
                                          Nie na temat...
                                          Nie miałem do czynienia z tym sklepem, ale różne sklepy z tej sieciówki nawet nie mają podstawowych części. U mnie w mieście np tylko tuby do samochodów i od razu jakiś, pożal się Boże, elektonik...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X