Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tonsil, tylko cena smiech na sali :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      Tonsil, tylko cena smiech na sali :)
      Bo to OSTATNIA PARA ! ze starych zasobów NewOldStock. Ktoś i tak je kupi bo opis dobry

Skomentuj

Lakierowany papier + kosz z blaszki i dla mnie to słabo wygląda.
        Kosze w gdn 13/40/2 , które mam wydaje mi się że wyglądają solidniej.

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
          Kosze w gdn 13/40/2 , które mam wydaje mi się że wyglądają solidniej.
          Moze chcesz sprzedac parke? :P

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
            To nawet nie wygląda jak tonsil, tylko jakiś chińczyk
            Ci którzy uważnie obserwowali co się dzieje we Wrześni mieli okazję natknąć się na kartony które w trzech słowach po angielsku opisywały ich produkty .

Te słowa brzmiały : "Made in china " i nie jest to żart

EDIT

zanim mitomani napiszą mi że ś.p. Tonsil produkował wyłącznie w Polsce to radzę przeszukać archiwalne aukcje allegro - tam są dowody na zdjęciach gdzie serwisy wyprzedawały głośniki które otrzymały w ramach "rozliczenia za usługi " bo nie było już z czego im płacić za obsługę gwarancji .
            Last edited by utopia; 19.07.2014, 17:31.

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123
              Nie, kolumny wzorowane na totem mite zostały w spadku u rodziców
              Pomyśleć, że w pewnym momencie można go było kupić za 25zł. Jakby teraz się pokazał w takiej cenie to bym z 10 sztuk wziął. Tak samo jak były arny 116 po 10zł.
              Tak nawiasem jak bardzo dawno to było, w DIY bawię się chyba z 1,5roku-2lata i nie pamiętam takich cen.

Skomentuj

2006 rok, kiedy to likwidowali tonsil a powstawal pro-tonsil
                bylem ich pierwszym klientem na allegro. kupilem troche drobiazgow za smieszne ceny

Skomentuj

http://allegro.pl/subwoofer-aktywny-...419785405.html

Wpadł w ręce stolarzowi albo po prostu kogoś poniosła fantazja :) no chyba że Ikea maczała w tym palce :P

Oczywiście są słowa kluczowe "Nigdy nie naprawiane 100% oryginalne " "STAN TECHNICZNY BDB !!!" szkoda ze zapomnieli wspomnie ze obudowa nieco różni się od oryginalnej. :)
                  Last edited by Rhainkraft; 25.07.2014, 03:08.

Skomentuj

http://allegro.pl/zwrotnice-dla-foun...539965482.html

Panowie czy ja mam przywidzenia czy ta zwrotnica jest zrobiona na filcu ?

Skomentuj

Czytaj opis - mdf oklejony filcem

Skomentuj

Ajj rzeczywiście mój błąd, nie doczytałem.

Skomentuj

Ale za to gość opublikował schemat, który nie był chyba publikowany przez Akkusa.

Skomentuj

Ten schemat był już publikowany na elce kilka lat temu.

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                              Gość mieszka koło mnie. Więcej w nim dłubie niż jeździ... A samochód ogólnie straszna padlina

Skomentuj

Troche nie calkiem tu pasuje ale wrzucam http://allegro.pl/my_page.php?uid=35959671

A teraz najlepsze, ktos poznaje tweetery z konstrukcji tego Pana? Nie chce dumac ale wygladaja identycznie jak... Alphardy. http://cxem.net/sound/dinamics/dinamic88.php

Skomentuj

Bylem ciekaw co to jest ten caly Resor Akustyczny i znalazlem w google http://www.audiostereo.pl/hiendy-zdarma_114453.html
                                  Last edited by lklukasz; 12.09.2014, 10:44.

Skomentuj

Fragment wypowiedzi tego Pana bardzo mnie zaciekawił...

''poznałem Franco Serblina założyciela - Sonus Faber - z którym przez wiele lat wymienialiśmy doświadczenie a który za moją namową pozostał też przy zwrotnicach pierwszego rzędu.''

Skomentuj

Lepszy "replikant" ode mnie

A tak na poważnie, jeśli jego tekst o zmarłym Franco Serblini jest kłamstwem, to już nie jest to zwykłe kłamstwo, a perfidne chamstwo z jego strony.
                                      Last edited by marian; 12.09.2014, 11:36.

Skomentuj

Szkoda, ze nia mam blizej
                                        Chetnie bym obejrzał twory tego "pana"

Jest ktos z Wrocławia kto by podjechał popatrzył i pogadał?
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://olx.pl/oferta/volkswagen-golf...tml#47ffce968e

opis bezcenny...
                                          niezawodna jednostka 1.8 o mocy aż 90 KM już 4 budę napędza, do setki szybciej zbiera się niż moja stara na sumę do kościoła.
                                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X