Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A mało to się rzeczy sprzedaje w ten sposób ? Producenci piszą na opakowaniu frazesy tylko po to aby sprzedać, a później są grzejniki z efektywnością powyżej 100%.

Pierwszy przykład jak mi się napatoczył: powoli z ojcem będziemy musieli wymienić kocioł CO w domu. Trochę na ten temat poczytałem, no i pierwsze co rzuca się w oczy to dobór mocy kotła. Producenci do domu o powierzchni 160m zalecają kotły po 16-18kW. Nie uwzględniają, czy dom ocieplony czy nie, jak stare budownictwo to jest. W rzeczywistości dla średnio docieplonego domu 30 letniego z nowymi szczelnymi oknami, wystarcza spokojnie 70W na metr kw. Efekt jest taki, że za duży kocioł spala mnóstwo węgla, bo pracuje na niskiej mocy, przy której efektywność jest mała. Nie dopala się ze 30% energii, która idzie w komin w postaci czarnego dymu. Przekłada się to na smog i zadymione osiedla, a nawet centra miast.

Także, producenci potrafią narobić wiele złego, nie tylko w działce audio.

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta

Także, producenci potrafią narobić wiele złego, nie tylko w działce audio.
      Może nie tyle producenci co marketing i reklama.
      Pozdrawiam.

Skomentuj

Marketing i reklama to w przypadku już naprawdę sporych firm.
        Firm małych nie stać na prowadzenie marketingu innego niż wywieszenie bilboardu.

Skomentuj

Moim zdaniem tak czy siak powinniśmy przestrzec jak największe grono ludzi przed Miszczem

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław Zobacz posta
            NIe wierzę że za coś warte 60 pln można aż tyle wołać ....

Ogólnie to wszystko to jest właśnie klasa S(hit) hajent ..
            Ja mogę udowodnić że jestem w stanie rzucić wszystkich na kolana i zbudować kolumnę która zagra od kilku Hz.... Bo przecież nie mówimy z jaką efektywnością a na nieświadomości ciemnych klientów bije się największą kasę
            Last edited by utopia; 17.09.2014, 18:54.

Skomentuj

Do nowych kolumn od tego gościa proponuje użyć
              http://www.machinadynamica.com/machina31.htm

Tylko działają pewnie ze specjalnym rodzajem kabli za czapkę pieniedze
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

O kur..... do czego to doszło... takiego wyczynu Kaszpirowski by się nie powstydził :flapper:
                DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

A jest wersja z diamentami? Wtedy ta cena byłaby atrakcyjna

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                    Do nowych kolumn od tego gościa proponuje użyć
                    http://www.machinadynamica.com/machina31.htm
                    czasem zaczyna mi się wydawać, że rozwój technologi hi-end zatacza koło. Te kamyki są na etapie szamańskich eksperymentów z ogonem szczura i skrzydłami nietoperza.

Skomentuj

wersja XL 159$, kiedy jakieś zamówienie grupowe, może zniżkę dostaniemy

Skomentuj

Oni z tymi kamieniami na powaznie, czy to jakies jaja sa?

Skomentuj

na powaznie to sa tylko pieniadze za te kamyczki

Skomentuj

Hmm, mają chyba jeszcze więcej wynalazków na stronie głównej...

Skomentuj

Po prostu te kamienie trzeba najpierw dobrze zaaplikować, domyślam się, że coś w stylu czopków...

Skomentuj

Ee tam,lepiej się sprawdzą jako stopery.

Skomentuj

A co byście powiedzieli na spray z ciemnej materii?

[code]NEW!! Dark Matter CD Optical Coating. $99 for 3 oz spray bottle, treats 120 discs.[/code]

Skomentuj

Ostrzegam przed zakupami u tego człowieka bo to brzydki kłamczuch
                                    http://allegro.pl/show_item.php?item=4614466665

Przejrzyjcie sobie komentarze, głośniki ze zwrotkami kupione od forumowicza po naprawie(klejone magnesy), ogólnie niby nic ale napisałem maila: czy były głośniki naprawiane lub zwrotnice modyfikowane - odp nie i nie więc wiadomo że kity ciśnie

Skomentuj

moje glosniki!!
                                      magnesy sklejane w 3 glosnikach!
                                      zwrotnice nie ruszane

Skomentuj

Wiem że Twoje. Kupił za grosze i próbuje sprzedać za więcej(to rozumiem bo każdy chce zarobić) ale po co klei głupa że nie naprawiane

Skomentuj

a mi bylo wstyd wiecej wolac

Skomentuj

Czaruję...
                                          X