Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

części to też z demobilu raczej

Skomentuj

Najbardziej mnie rozpierdziela, jak ktoś pisze "jesteśmy" a tak naprawdę wykonuje to jedna osoba.
      Że niby co? jak firma jest kilkuosobowa to jej usługi i towary są lepsze?
      Beznadziejny "chwyt" :rolleyes:

Po za tym, jak już wyżej napisane, po samych częściach widać co to za dziadostwo.
      Niestety są ludzie którzy się na to nabierają, więc i podaż też jest.

Skomentuj

A ja tam nie widze w tym nic zlego, ani chwytliwego. Tak sie po prostu robi w "biznesie". Facet ma jakas manufakturke, moze i jednoosobowa, ale jako jakas tam firma, moze uzywac zwrotu w liczbie mnogiej. Nie wydaje mi sie zeby to byl blad.

Skomentuj

Mi się wydaje, że zespół osób pracujący nad 'projektem' może być lepiej spostrzegany niż jednostka.

Skomentuj

marian, może robi to z kolegą/ami? może żona mu pomaga, a szwagier przywozi elementy
            nie ma się co o to czepiać, też bym napisał w liczbie mnogiej, lepiej brzmi dla klienta

Skomentuj

A mnie od razu odstrasza gdy mam podejrzenia, że właśnie jest to "firma" jednoosobowa, a podpis w liczbie mnogiej to zwykły chwyt.

Zamieszczone przez malikowy Zobacz posta
              lepiej brzmi dla klienta
              Tak samo jak komórki "używane przez kobietę".

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
              Mi się wydaje, że zespół osób pracujący nad 'projektem' może być lepiej spostrzegany niż jednostka.
              Postrzegany może i jest, ale jest to kłamstwo jeśli robi to sam.

Wolę aby ktoś uczciwie napisał jak jest niż kłamał, tylko po to aby zwiększyć potencjalnie sprzedaż.

Skomentuj

A po co ma to pisac skoro i tak tego nie kupisz i nie jestes w jego grupie docelowej? Nie dla Ciebie wystawia takie aukcje, wiec i nie pod Ciebie je uklada.. Pozostaje Ci tylko smiac sie z tego i tyle..

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                  Pozostaje Ci tylko smiac sie z tego i tyle..
                  Dokładnie tak... po to jest ten temat :)

Skomentuj

i tu racja waloos, podobnie z autem, już wolę kupić od chłopa bo ma trochę więcej oleju w głowie i wie, że jak się coś dzieje to lepiej sprawdzić a nie poczekać aż ktoś inny się tym zainteresuje

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos
                      Co do tego, to ja nie wiem czy to ma zachęcić czy wręcz przeciwnie
                      Ale osoba sprzedająca tak myśli, tak samo jak ta co pisze w liczbie mnogiej.

Skomentuj

Ja to nie rozumiem tych całych pokrowców i folii. Mam telefon od 4 lat i na wyświetlaczu może jest jedna drobna ryska. Nie noszę po prostu kluczy w tej samej kieszeni co komórkę. Zamiast kupować plastikowe wydelniczki i trzymać je w kondonie lepiej poszukać telefonu z metalową ramką i wyświetlaczem z Gorilla Glass.

Skomentuj

Wystarczy kupic porządny telefon z porządnego materiału
                          Np iPhona
                          Z alu i szkła

2 lata i nie widać zużycia
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Chyba 4-ke ... 5tka ma strasznie miekkie aluminium, przy byle upadku sie odgniata/drapie, szkło też nie jest super i potrafi peknać nie mówiąc o rysach (skąd nie mam pojęcia, noszone z dokumentami w kieszeni) ... 6tka znowu się wygina, a szkoda bo chciałem kupić ;-)
                            Last edited by gi; 30.09.2014, 09:34.

Skomentuj

Mam ten sam dylemat
                              4s mam i jest wiecej niz zadowolony

5ka odpada
                              Jeśli juz to 6ka bo ma lte
                              Ale cena powala
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

5-tke mam, nie polecam z wyżej wymienionych powodów. 4ka była dużo solidniejsza imho.

Ja pewnie poczekam na "6s" lub 7, jakoś nie mam ciśnienia na zmianę a potencjalne wyginanie się skutecznie odstrasza ;-)

Skomentuj

Mnie raczej wielkość
                                  Niech mi do 4ki dołożą lte i biore :)
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Klucze jak klucze w kieszeni nie podrapią GG ale już piasek (kwarc) jest jak wiadomo dużo twardszy i takie "szybki" drapie bez problemu...
                                    wiec folia jak najbardziej na miejscu!

- - - - - aktualizacja - - - - -

ja posiadam SGS4 i zaopatrzyłem się w pokrowiec Spigena ultra thin i praktycznie nie pogrubia telefonu, jest wykonany z poliwęglanu i naprawde dobrze zabezpiecza telefon.

tutaj jak naprawić wszystkie "usterki" nowego iphona :flapper:

Last edited by Pteterycz; 30.09.2014, 09:51.
                                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Heheeee.

Skomentuj

Masakra
                                        http://allegro.pl/podstawki-pod-kolu...651585101.html

Skomentuj

Kwietnik, bez marmuru za 1k PLN hehehe - przesadzil

Skomentuj

Czaruję...
                                          X