części to też z demobilu raczej
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Allegro speszyl ałard
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Najbardziej mnie rozpierdziela, jak ktoś pisze "jesteśmy" a tak naprawdę wykonuje to jedna osoba.
Że niby co? jak firma jest kilkuosobowa to jej usługi i towary są lepsze?
Beznadziejny "chwyt" :rolleyes:
Po za tym, jak już wyżej napisane, po samych częściach widać co to za dziadostwo.
Niestety są ludzie którzy się na to nabierają, więc i podaż też jest.
Skomentuj
-
A mnie od razu odstrasza gdy mam podejrzenia, że właśnie jest to "firma" jednoosobowa, a podpis w liczbie mnogiej to zwykły chwyt.
Zamieszczone przez malikowy Zobacz postalepiej brzmi dla klienta
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaMi się wydaje, że zespół osób pracujący nad 'projektem' może być lepiej spostrzegany niż jednostka.
Wolę aby ktoś uczciwie napisał jak jest niż kłamał, tylko po to aby zwiększyć potencjalnie sprzedaż.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaPozostaje Ci tylko smiac sie z tego i tyle..
Skomentuj
-
Ja to nie rozumiem tych całych pokrowców i folii. Mam telefon od 4 lat i na wyświetlaczu może jest jedna drobna ryska. Nie noszę po prostu kluczy w tej samej kieszeni co komórkę. Zamiast kupować plastikowe wydelniczki i trzymać je w kondonie lepiej poszukać telefonu z metalową ramką i wyświetlaczem z Gorilla Glass.
Skomentuj
-
Chyba 4-ke ... 5tka ma strasznie miekkie aluminium, przy byle upadku sie odgniata/drapie, szkło też nie jest super i potrafi peknać nie mówiąc o rysach (skąd nie mam pojęcia, noszone z dokumentami w kieszeni) ... 6tka znowu się wygina, a szkoda bo chciałem kupić ;-)Last edited by gi; 30.09.2014, 09:34.
Skomentuj
-
Klucze jak klucze w kieszeni nie podrapią GG ale już piasek (kwarc) jest jak wiadomo dużo twardszy i takie "szybki" drapie bez problemu...
wiec folia jak najbardziej na miejscu!
- - - - - aktualizacja - - - - -
ja posiadam SGS4 i zaopatrzyłem się w pokrowiec Spigena ultra thin i praktycznie nie pogrubia telefonu, jest wykonany z poliwęglanu i naprawde dobrze zabezpiecza telefon.
tutaj jak naprawić wszystkie "usterki" nowego iphona :flapper:
Last edited by Pteterycz; 30.09.2014, 09:51.DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
Skomentuj