Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez banangti Zobacz posta
    http://allegro.pl/grajpudlo-numer-1-...995916139.html
    Słuchaliście tego na AS ? Bo Gość w opisie niezłą filozofię dorabia.
    słuchalem
    grało tak jak się spodziewałem
    jak bym słuchał starego radia

ale może się podobać
    ważne, że nie kosztuje jak inne porażkowe hi-endy
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez banangti Zobacz posta
      Słuchaliście tego na AS ? Bo Gość w opisie niezłą filozofię dorabia.
      Reklama dźwignią handlu... Te kolumny są pod specyficzny rodzaj muzyki i nic innego na tym nie zagra...

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        Te kolumny są pod specyficzny rodzaj muzyki i nic innego na tym nie zagra...
        Moze nie tyle specyficzny rodzaj muzyki, co pod specyficzna jakosc jej nagrania i realizacji, ktora musi byc po prostu na najwyzszym poziomie :) I wtedy musi grac git.

Skomentuj

http://allegro.pl/diy-bialy-stolik-k...005104445.html
          To sie nazywa biznes
          Last edited by Jimi; 19.12.2011, 11:01.

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimi Zobacz posta
            http://allegro.pl/diy-bialy-stolik-k...005104445.html
            To sie nazywa biznes
            Padłem jak zobaczyłem

Skomentuj

Styl industrialny szkoda, że nie lakier fortepianowy.
              HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
              CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
              Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

paleta za 50zl + kolka za kolejne 50zl + lakierowanie... wg mnie nie oplcalne dla niego :p :lol:

Skomentuj

paleta 50gr/kg
                  Pewnie zrobione jako fucha w robocie i koszt materiałów równy zero.
                  HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
                  CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
                  Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

Zamieszczone przez pablo.see Zobacz posta
                    paleta 50gr/kg
                    w skupie uzywek czy nowe?
                    bo to zupelnie rozne ceny

Skomentuj

damiani Szkoda że ma ofc bo najlepsza izolacja to własnie powietrze

Skomentuj

widzialem takie stoliko/palety juz ponad rok temu w jednym z warszawskich sklepow
                        mi sie podobaly za to mojej zonie nie bardzo
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Przeglądałem ostatnio jakiś "trendi katalog" z meblami i natknąłem się tam właśnie na takie mebelki wykonane z palet euro. Pomysł, przyznam, ciekawy ale kupowanie palety wartej tak naprawdę... kilkanaście złotych?... za kilka stów to już lekka przesada. Owszem, nie każdemu musi się chcieć z tym robić (przeszlifować i pomalować farbką z Ikei czy innego Liroja), dla wielu te kilka stów to znikomy wydatek... no ale nie oszukujmy się, to takie trochę sprzedawanie "ładnie zapakowanego gówna". Marketing wywindowany do granic absurdu. Ewentualnie słowo "marketing" można tutaj zastąpić słowami "głupota", "naiwność" lub stwierdzeniem "kompletny brak własnego spojrzenia na świat" :)

Skomentuj

gadzeciarze lubia takie rzeczy
                            wiesz jak ladnie bedzie na tym "euro stoliku" wygladal bialy i-phone :biggrin:
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Polacy od kilku lat, jeżeli tylko usłyszą że coś jest EURO(pejskie) to od razu chcą to mieć

Skomentuj

"Jak dla mnie wart jest z 800 stów bo na targach audio dałem za wszystko czysta parę yuro"
                                http://allegro.pl/subwofer-200-w-akt...002366334.html
                                Jak dla mnie sprzedajacy jest idiota

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  /Napisał banangti
                                  http://allegro.pl/grajpudlo-numer-1-...995916139.html
                                  Słuchaliście tego na AS ? Bo Gość w opisie niezłą filozofię dorabia./
                                  słuchalem
                                  grało tak jak się spodziewałem
                                  jak bym słuchał starego radia

ale może się podobać
                                  ważne, że nie kosztuje jak inne porażkowe hi-endy
                                  19tysięcy za stare rupiecie to jest niewiele ? Przepraszam ale cos takiego to mozna ze starych altusów zrobić i będzie poprawniej brzmiało a koszt zamknie sie w 1000 złotych może. To co on za głosniki tam wstawił - moze Supravoxy ?
                                  Jeśli jakieś 50 letnie zabytki i grało na AS tak jak piszesz to rozczarowanie walczy we mnie z pewna dozą satysfakcji że jednak nie na darmo uczyłem sie fizyki ;

---------- Post dodany o 14:08 ---------- Poprzedni post o 14:06 ----------

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  widzialem takie stoliko/palety juz ponad rok temu w jednym z warszawskich sklepow
                                  mi sie podobaly za to mojej zonie nie bardzo
                                  Paletę na kółkach z Castoramy trudno nazwać stolikiem a zwłaszcza kawowym. Chyba że ktos lubi pić z podłogi

Skomentuj

Zamieszczone przez arwas Zobacz posta
                                    19tysięcy za stare rupiecie to jest niewiele ? Przepraszam ale cos takiego to mozna ze starych altusów zrobić i będzie poprawniej brzmiało a koszt zamknie sie w 1000 złotych może. To co on za głosniki tam wstawił - moze Supravoxy ?
                                    Jeśli jakieś 50 letnie zabytki i grało na AS tak jak piszesz to rozczarowanie walczy we mnie z pewna dozą satysfakcji że jednak nie na darmo uczyłem sie fizyki ;
                                    tak nie wiele
                                    bo 3 drozne hi endy sonus faber czy innej auudiofilskiej firmy kosztuja w porownaniu z tym majatek
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ale w porównaiu z tym grajpudłem nie maja montowanych starych strucli kupionych gdzies na ebajach ? Chyba że on tam wstawił coś jak Supravoxy - to cena byłaby ok. Tego nie wyczytałem z opisu aukcji, tylko jakieś bajania w stylu forumowych suburban-legent o "sabach greencone".
                                      Mam tonsila "greencone" i to nowego wiec wg teorii dorobionej do opisu już sam jego kolor po włożeniu w "grajpudło" powinien wystrzelić konstrukcje w kosmos jakości brzmienia

Skomentuj

http://allegro.pl/audiofilski-zestaw...040112969.html

"Oferuję Państwu rewelacyjny komplet kolumn Skart z legendarnym systemem Bass-Reflex.

Zestaw charakteryzuje się wyrazistym i soczystym brzmieniem oraz dynamicznym i głębokim bassem.

Bardzo cenię sobie nieskazitelne brzmienie i te kolumny zaskoczyć mogą niejednego audiofila."

hehe

Skomentuj

świetnie to niech za te 5 zł wymieni to zawieszenie >.> jak sam resor kolo 20zl z wysyłką będzie kosztował

Skomentuj

Czaruję...
                                          X