Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
    Taki Pan dobry jest...
    No to kolejny cytat:
    Żal wam wszystkim du... ściska że robię jedne z najlepszych kolumn na świecie i że jestem na pierwszym miejscu w rankingu Brytyjskim i że na forum są wszsytkie posty usuwane na bierząco i nie możecie sobie pogadać na mój temat
    Jak jesteś taki niedowiarek to czemu nie przyjedziesz na odsłuch tylko mnie obrażasz i wypisujesz bzdury jak prostak

Skomentuj

Zaloze sie, ze glosuje na pis!

Skomentuj

Zapytałem tylko o głośniki zastosowane w konstrukcji za 1,8kzł :)

Skomentuj

Zaden normalny szanujacy sie przedsiebiorca nie rozmawia w taki sposob. Widac, ze ten czlowiek jest conajmniej dziwny...

Skomentuj

ażeby nie był taki pewny Siebie ja bym napisał że chce kupić to i to i proszę o Fakturę Vat na firmę.

Skomentuj

No, teraz tylko czekać aż nam wszystkie posty pousuwa :)

Skomentuj

A ja powiem że, o konkurencji nie wypada się wypowiadać, jaka by nie była..

Skomentuj

na forum są wszsytkie posty usuwane na bierząco i nie możecie sobie pogadać na mój temat
                  O jakie forum mu chodzi? Z tego co widzę, to właśnie dyskusja toczy się w najlepsze..
                  Last edited by dolphin123; 18.01.2015, 21:58.

Skomentuj

nigdzie nie oceniłem w żaden sposób jego produktów Marios - nawet wyżej napisałem ze 2 z nich dobrze wyglądają.

Skomentuj

@PM

Wyjaśnij mi jak to jest, śmiejesz się z tego gościa, jego biznesu, że robi beznadziejne i za drogie kolumny, ale już niestabilne "preampy" na jednym opku za 6k PLN, do tego poklejone klejem na gorąco są wg. Ciebie świetnym pomysłem na biznes i trzeba posłuchać aby ocenić!

Chłopie, gdzie tu logika?

Skomentuj

dla mnie jeśli ma założoną działalność i płaci podatki to może sobie robić i nawet będę go cenił za to że coś robi a nie "pierdzi w tapczan". Jeśli robi to na czarno to niestety nie toleruje tego.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                          @PM

Wyjaśnij mi jak to jest, śmiejesz się z tego gościa, jego biznesu, że robi beznadziejne i za drogie kolumny, ale już niestabilne "preampy" na jednym opku za 6k PLN, do tego poklejone klejem na gorąco są wg. Ciebie świetnym pomysłem na biznes i trzeba posłuchać aby ocenić!

Chłopie, gdzie tu logika?
                          No to zastanow sie chwilke...

Smieje sie z jego osoby i tego co on wypisuje, a nie z tego ze sprzedaje za 2 tys kolumny, w ktorych siedza glosniki za 100zl komplet. Proste.

Skomentuj

Ma tupet pisać tak o swoich produktach.

Skomentuj

Zamieszczone przez Branża Zobacz posta
                              dla mnie jeśli ma założoną działalność i płaci podatki to może sobie robić i nawet będę go cenił za to że coś robi a nie "pierdzi w tapczan". Jeśli robi to na czarno to niestety nie toleruje tego.
                              To fakt.

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                              No to zastanow sie chwilke...

Smieje sie z jego osoby i tego co on wypisuje, a nie z tego ze sprzedaje za 2 tys kolumny, w ktorych siedza glosniki za 100zl komplet. Proste.
                              Wypisywać może sobie co chcę, zresztą, niczym to nie różni się od bzdur w gazetkach, kwestia innego tonu i bardziej rozwiniętych wypowiedzi.

Skomentuj

Zamieszczone przez Branża Zobacz posta
                                ażeby nie był taki pewny Siebie ja bym napisał że chce kupić to i to i proszę o Fakturę Vat na firmę.
                                Nie jest płatnikiem Vat w PL, w USA zresztą też nie.

Skomentuj

Zamieszczone przez etaks Zobacz posta
                                  Nie jest płatnikiem Vat w PL, w USA zresztą też nie.
                                  Taka firma także nie znajduje się w CEIDG, ani w KRS (nigdy nie wiadomo).

Skomentuj

Wypisywać może sobie co chcę, zresztą, niczym to nie różni się od bzdur w gazetkach, kwestia innego tonu i bardziej rozwiniętych wypowiedzi.
                                    Tylko jest pewna roznica. Z wlasnego doswiadczenia moge byc pewnym tego, jakie glosniki sa w srodku, a ich konstruktor uparcie twierdzi co innego. Malo tego, nie potrafi/nie chce udowodnic, ze jestesmy w bledzie. W porownaniu do kabli ( bo do tego pijesz widze ) nie wiem co jest w srodku i z czego jest zbudowane, do momentu rozebrania. Dlatego jak widze glosnik szerokopasmowy i opis, ze kolumna schodzi o 10hz, to nie ma o czym dalej rozmawiac.

Skomentuj

Tak szukam jakichkolwiek informacji o tej firmie w USA ale jakoś nic nie mogę znaleźć. Najbardziej śmierdzi mi kwestia rozliczenia, mianowicie:
                                      Pan klika na aukcję którą wystwię jako przedpłata w kwocie 2000 zł i reszta płatna przy odbiorze osobistym

Skomentuj

Tylko jest pewna roznica. Z wlasnego doswiadczenia moge byc pewnym tego, jakie glosniki sa w srodku, a ich konstruktor uparcie twierdzi co innego. Malo tego, nie potrafi/nie chce udowodnic, ze jestesmy w bledzie.
                                        No właśnie. Ja z własnego doświadczenie mogę powiedzieć, co siedzi w tym preampie i dlaczego jest niepoprawnym układem, a Ty mi każesz go słuchać abym mógł go dopiero wtedy ocenić, ponieważ może być wart tych 6k PLN i grać tak niesamowicie, że się posikam ze szczęścia.

W porownaniu do kabli ( bo do tego pijesz widze ) nie wiem co jest w srodku i z czego jest zbudowane, do momentu rozebrania. Dlatego jak widze glosnik szerokopasmowy i opis, ze kolumna schodzi o 10hz, to nie ma o czym dalej rozmawiac.
                                        Jakich kabli? Przecież jasno napisałem do czego piję, ale skoro wspomniałeś, to dopóki nie próbujesz łamać praw fizyki tymi kablami i samemu sobie szkodzić skrętkami (jako kable głośnikowe) a potem wypisywać bzdury, to nie mam i nie będę mieć problemu :)
                                        Last edited by .3lite; 18.01.2015, 22:19.

Skomentuj

No właśnie. Ja z własnego doświadczenie mogę powiedzieć, co siedzi w tym preampie i dlaczego jest niepoprawnym układem, a Ty mi każesz go słuchać abym mógł go dopiero wtedy ocenić, ponieważ może być wart tych 6k PLN i grać tak niesamowicie, że się posikam ze szczęścia.
                                          Ja Ci niczego nie kaze :) Facet jest nawiedzony i tyle moge powiedziec. Nawet wyglad jego produktow jest na niskim poziomie. Udaja cos czym nie sa, ale nie mozna wykluczyc, ze ich brzmienie komus sie spodoba.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X