Nie pytaj się, bo konstruktor ma swoje wizje i technologie i będzie Ci opowiadał niestworzone rzeczy. Po prostu oceń brzmienie
Czyli mogę nadal robić zwrotnice na słuch i sprzedawać to jako hi-end? :p
Gdyby tak było to każdy by mógł robić kolumny i zachwalać, bo przecież jednemu to zagra a drugiemu nie.
Tak jak horny na AS, dla jednego to jazgot a dla drugiego super hi-end i lepszego w życiu nie słyszał :)
Czyli mogę nadal robić zwrotnice na słuch i sprzedawać to jako hi-end? :p
Gdyby tak było to każdy by mógł robić kolumny i zachwalać, bo przecież jednemu to zagra a drugiemu nie.
Tak jak horny na AS, dla jednego to jazgot a dla drugiego super hi-end i lepszego w życiu nie słyszał :)
No pewnie że możesz Ten gość robi tylko on ma wybitny słuch Też słyszysz od 10 Hz do 40 KHz ?
Wymieniłem kilka emaili z tym gościem i stwierdzam iż rozmowa na tematy konstrukcyjne z tym Panem nie ma sensu skoto twierdzi że faza w akustyce nie istnieje
Według niego referencyjne są jego kolumny które miał na stanie w czasie jak ze mną rozmawiał i zapraszał na ich odsłuch.
Oczywiście nie wiem na jakich głosnikach, jaka zwrotnica lub cokolwiek
Obejrzałeś zdjęcia ??
Obudowa kiedyś może i była ładna, ale w środku wszystko zalane jakimś glutem- pewnie żeby wibracji nie było. Ani płytki ani radiatora, a o tym kawałku profilu do płyt kg nie wspomnę.
Ciekawe czy nie brumi..
Skomentuj