Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
    Micwoj co Ty Oczywiście, że nie
    Pytałem czy się przypadkiem po zakupach nie kapnąłeś.

Skomentuj

Nie, nie. Nawet na jego aukcje nigdy nie wchodziłem. Sprzedający od którego brałem kondensatory sam mi podesłał meila z informacją, że jest taki syf ostatnio na allegro i trzeba uważać.
      http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

mbar - tutaj od razu rzuca się w oczy gąbka przy nóżkach.
        Dokładnie to zwróciło moją uwagę, chciałem potwierdzić :)

Skomentuj

Nie, nie. Nawet na jego aukcje nigdy nie wchodziłem. Sprzedający od którego brałem kondensatory sam mi podesłał meila z informacją, że jest taki syf ostatnio na allegro i trzeba uważać.

To sie nazywa eliminacja konkurencji
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Gdyby to była eliminacja konkurencji to bym dostał jeszcze z 6-10 linków do kont na allegro z których są sprzedawane kondensatory. Bez przesady. Meila z informacjami nt podróbek dostałem lekko 4dni po zakupie. Wyszło podczas "luźnej" rozmowy.
            http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
              rozumiem podróbki Black Gate ale tanich Panasoniców?
              No bo jakoś tak się wzięło że podrabiają tylko drogie rzeczy, i tu się można przejechać bo podrabiają dosłownie wszystko co się da.

Skomentuj

Np OPA2604AP kiedyś kupiłem na allegro, dziś z ciekwosci wrzuciłem do e450 (podmiana oampa wej.) i co, po 5 min grania brum nawet po wyciszeniu, raczej podróbka.

Skomentuj

Czyzby ta pani wystawiła to na allegro?

Skomentuj

Zamieszczone przez jaman7 Zobacz posta
                    Np OPA2604AP kiedyś kupiłem na allegro, dziś z ciekwosci wrzuciłem do e450 (podmiana oampa wej.) i co, po 5 min grania brum nawet po wyciszeniu, raczej podróbka.
                    Pokaż może płytkę i odsprzęganie zasilania, bo ten opamp akurat łatwo się wzbudza.

Skomentuj

Porównanie dwóch opa2604, słabo widać ale widać mniej więcej różnice
                      Ten po lewej był wcześniej kupiony w tme , z prawej allegro, tylko na tym z allegro dzieje się efekt brumu na tym scalaku po kilku minutach z prawej strony

z prawej jest wyraźnie cieńszy oraz ma wcięcie na łączeniu

po lewej na kołeczku ma napis thailand wokół kółeczka w środku, z prawej numer poziomo w kółeczku

prawy - obudowa jest krótsza niż ten z lewej w sumie 1mm, brak wcięcia na środku jak z lewej, kółeczko pierwszej nóżki płaskie minimalistyczne jak i wyprowadzenia pinów z obudowy węższe
                      Last edited by jaman7; 18.06.2015, 12:42.

Skomentuj

Zdjęcia w aukcji przedstawiały scalaka dokładnie czy układ wyglądał tak jak oryginał a przysłali to "coś"?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zdjęcia mogły by być lepsze

Skomentuj

http://olx.pl/oferta/kondensatory-el...tml#03a8d6bd66 Tylko 300zł! Do tego wygrzane :)

Skomentuj

Mam kondy tej firmy za friko tyle ze 6800uF i 40V xD

Skomentuj

http://olx.pl/oferta/kolumna-domowa-...9-IDbhiQ1.html

Skomentuj

Ciekawie by wyglądało wpompowanie w to 200W...

Skomentuj

Ale rodzynek :)
                                  No... chyba trzeba kupic i podlaczyc pod jakis kondensator aby ją sprawdzić....
                                  Ps. A ciekawe czy za tą doplatą ( 12 zl za malowanie srejem) to sprzedający odkręciłby głośniki, czy należałoby go o tym uprzedzić ( pewnie też byłoby dodatkowo płatne za tę usługę) :lol:
                                  Last edited by ruffpl; 24.08.2015, 22:57.

Skomentuj

Byś więcej basu miał za usztywnienie membrany sprayem xD

Skomentuj

mi się podoba bardziej to, że brak reszty ścianek usprawiedliwia tańszą opłatą za przesyłkę

Skomentuj

dla mnie hicior nieźle gościa poniosła wena -Mam na sprzedaż Kolumnę Domową, gotową do pracy tzn. do podłączenie pod jakiś wzmacniacz lub nawet kondensator.
                                        http://olx.pl/i2/oferta/kolumna-domo...9-IDbhiQ1.html

Skomentuj

Ciekaw jestem czym on wycinał otwory na głośniki że są takie poszarpane :)
                                          Jak kiedyś wycinałem je wiertarką to miałem znacznie mniej poryte niż on więc chyba jakimś przecinakiem

Skomentuj

Czaruję...
                                          X