Zamieszczone przez gavron04
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Allegro speszyl ałard
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postambar - tutaj od razu rzuca się w oczy gąbka przy nóżkach.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaNie, nie. Nawet na jego aukcje nigdy nie wchodziłem. Sprzedający od którego brałem kondensatory sam mi podesłał meila z informacją, że jest taki syf ostatnio na allegro i trzeba uważać.
To sie nazywa eliminacja konkurencjiJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postarozumiem podróbki Black Gate ale tanich Panasoniców?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jaman7 Zobacz postaNp OPA2604AP kiedyś kupiłem na allegro, dziś z ciekwosci wrzuciłem do e450 (podmiana oampa wej.) i co, po 5 min grania brum nawet po wyciszeniu, raczej podróbka.
Skomentuj
-
Porównanie dwóch opa2604, słabo widać ale widać mniej więcej różnice
Ten po lewej był wcześniej kupiony w tme , z prawej allegro, tylko na tym z allegro dzieje się efekt brumu na tym scalaku po kilku minutach z prawej strony
z prawej jest wyraźnie cieńszy oraz ma wcięcie na łączeniu
po lewej na kołeczku ma napis thailand wokół kółeczka w środku, z prawej numer poziomo w kółeczku
prawy - obudowa jest krótsza niż ten z lewej w sumie 1mm, brak wcięcia na środku jak z lewej, kółeczko pierwszej nóżki płaskie minimalistyczne jak i wyprowadzenia pinów z obudowy węższe
Last edited by jaman7; 18.06.2015, 12:42.
Skomentuj
-
Ale rodzynek :)
No... chyba trzeba kupic i podlaczyc pod jakis kondensator aby ją sprawdzić....
Ps. A ciekawe czy za tą doplatą ( 12 zl za malowanie srejem) to sprzedający odkręciłby głośniki, czy należałoby go o tym uprzedzić ( pewnie też byłoby dodatkowo płatne za tę usługę) :lol:Last edited by ruffpl; 24.08.2015, 22:57.
Skomentuj
-
dla mnie hicior nieźle gościa poniosła wena -Mam na sprzedaż Kolumnę Domową, gotową do pracy tzn. do podłączenie pod jakiś wzmacniacz lub nawet kondensator.
http://olx.pl/i2/oferta/kolumna-domo...9-IDbhiQ1.html
Skomentuj
Skomentuj