Trzeba w takim razie poszukać jakąś większą knajpę. Ja się osiedlę prawdopodobnie u znajomych.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
AudioShow 2011
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaJa się osiedlę prawdopodobnie u znajomych.
Łukasz gotów jest z nami mieszkać w hotelu.
Ja również do swej rodziny nie pojadę.
A Ty przyjacielu nas tak wystawiasz?
Strzelam focha:
http://www.youtube.com/watch?v=5Nip_VvYKs8
Skomentuj
-
ekipa audio-technik.pl na 100% bedzie
i tez zastanawiamy sie nad nocowaniem
1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123
8. benek
9. csbiczek (jeśli tylko mnie wiatraki nie wezwą do roboty)
10.mbar
11.MariuszElektro
12. cudny90
13. Pawel S
14. UKA
15. przemek (kolega z audio-technik.pl)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postapomyślimy... :)
Skomentuj
-
i wszyscy musza byc w spranych koszulkach diyaudio.pl
jak ktos przyjdzie w elektrody jak ostatnio to
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaban na 3miechyJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postai wszyscy musza byc w spranych koszulkach diyaudio.pl
Skomentuj
-
1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123
8. benek
9. csbiczek (jeśli tylko mnie wiatraki nie wezwą do roboty)
10.mbar
11.MariuszElektro
12. cudny90
13. Pawel S
14. UKA
15. przemek (kolega z audio-technik.pl)
16. pan_membran
uprzejmie donoszę, ze także się zamierzam pojawić! :) czas odnowić stare, diy-owe znajomości..:)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaDobrze że w białej jeszcze nie chodziłem, będzie "ganc noja" :-)
trzymam na wyjatkowe okazje
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postajak ktos przyjdzie w elektrody jak ostatnio to
(znowu mam bana na elektrodzie :lol: )
Skomentuj
-
Kogóż to moje oczęta widzą, pan_membran we własnej osobie. Kopę lat. Już nie będziesz musiał opiekuna szukać. A i rozgrzać się na legalu pewnie już możesz. Robi się coraz ciekawiej.
Łukaszu.
Nie głupie pomysły, a tylko zwykłe nieporozumienie. Po za tym nic nie widziałeś, nic nie słyszałeś, nic nie powiesz.
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postato ja go osobiscie zablokuje na stale tak jak wy mnie ...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaNie głupie pomysły, a tylko zwykłe nieporozumienie. Po za tym nic nie widziałeś, nic nie słyszałeś, nic nie powiesz.Tym razem myślę, że daleko nie będziemy mieli do pokoju i można trochę diy`ować :)
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaKtoś musi być w d.... bity. Ale czemu zawsze ja?
Skomentuj
Skomentuj