Zamieszczone przez Bebok
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
GRY na długie zimowe wieczory
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaA ja w końcu odpaliłem COD Ghosts i przyznam, że może być ciekawe. Pewnie jak zwykle, włączę kolejny raz dopiero za parę miesięcy aby zagrać kolejne kilka minut :(
Gra wygląda po prostu świetnie kiedy może być odpalona w najlepszych ustawieniach a taka grafika daje bardzo dobre odczucia w multiplayerze.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brainlogout Zobacz postaGra ktoś w Soldat? Wciąga na dłuższe chwile
Skomentuj
-
Nie znałem problemów z PS dlatego ich nie wymieniłem.
Nie zarzucaj mi że nie jestem obiektywny tymbardziej że się mylisz.
Wyraziłem opinie o XO to nie znaczy że w ten sposób faworyzuje Sony, gdyż tak wg to obie konsole koło ... mi latają
Dziwie się tylko że dopuszczają się wypuszczenia czegoś takiego do sprzedaży.
(Jeśli już musiał bym kiedyś postawić na jakąś konsole to i tak była by to zapewne Wii ... )
---------- Post dodany o 17:44 ---------- Poprzedni post o 17:43 ----------
Teraz czytam o PS4. Ciekawa jest ta historia o studentach.
Skomentuj
-
Spin tires
Spin Tires to zaawansowany symulator jazdy samochodami ciężarowymi. Jako zawodowemu kierowcy przyjdzie nam zwiedzić dzikie bezdroża i lasy Rosji, a naszym celem będzie sprawne dostarczenie towaru z punktu A do punktu B, dbając o odpowiedni zapas paliwa i bezpieczeństwo ładunku....
Fajna fizyka błota...
Narazie jest tylko demo
Skomentuj
-
Gra ktoś może w DOTA 2 ??
Jak ktoś lubi grzebać przy samochodzie to ..:
http://muve.pl/digital/symulacje/car...tm_content=cms
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
[IMG][/IMG]
Instalowałem pare razy z różnych źródeł, mam: Pentium d820/2GB RAM/X800GTO/XP z sp3/DX 9.0c
Skomentuj
Skomentuj