Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GRY na długie zimowe wieczory

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
    Od tygodnia gram też z bratem w Dead space 3 w kooperacji.
    A ja z starym kumplem kupiliśmy sobie CD-ACTION miesiąc temu bo na płytce dali Dead Island. (16zł gazeta) do co-op własnie ale poturbowaliśmy z godzinkę zombiaków i gra się fajnie bo wiadomo "kuŁOperacjon" i misje ciekawe. Jak ktoś reflektuje w takich klimatach to polecam, wciągająca gra. Niestety ostatnio w ogóle nie mam czasu na granie. :/

Skomentuj

Marian mi sie kojaży twój błąd ,że nie masz cracka wgranego,może się mylę,ale sprawdz to.

Skomentuj

Radzę wam zagrać w Saints Row 4, miło się gra (coprawda gram samemu ale też fajnie), bardzo dobry OST, fabuła też (Święci z Trzeciej ulicy obalają rządy ko..... zagrajcie to się dowiecie) no i SUPERMOCE!

Skomentuj

Konsoloa Wii U

Kto z forum stacjonuje na wyspach ?

Zaciekawiła mnie konsola Wii U
          Ciekawi mnie jak to by wyglądało gdybym chciał kupić ją tam....

Skomentuj

http://wieslawjarzabek.wrzuta.pl/fil...wpadki_i_bledy

Skomentuj

A ja w końcu odpaliłem COD Ghosts i przyznam, że może być ciekawe. Pewnie jak zwykle, włączę kolejny raz dopiero za parę miesięcy aby zagrać kolejne kilka minut :(

Skomentuj

Gra ktoś w Soldat?:) Wciąga na dłuższe chwile

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                  A ja w końcu odpaliłem COD Ghosts i przyznam, że może być ciekawe. Pewnie jak zwykle, włączę kolejny raz dopiero za parę miesięcy aby zagrać kolejne kilka minut :(
                  Ja jak mam chwilkę to dla rozluźnienia gram w Battlefield 4 - CoD ogólnie jest zbyt mocno ograniczony i nie ma startu do multiplayera Battlefield'ów w które pogrywam od wersji 1942 :)

Gra wygląda po prostu świetnie kiedy może być odpalona w najlepszych ustawieniach a taka grafika daje bardzo dobre odczucia w multiplayerze.

Skomentuj

Zamieszczone przez brainlogout Zobacz posta
                    Gra ktoś w Soldat? Wciąga na dłuższe chwile
                    W soldata pogrywałem juz chyba z 10 lat temu. Gra jest swietnym przykładen na to że nie grafika a grywalność jest w grach najwazniejsza. Podobnie było w tamtych czasach z popularną elastomanią. Genialna i wciągajaca gra.

Skomentuj

XO - crap :)

http://www.cda.pl/video/104256dc/Pro...owym-X-Box-ONE

Skomentuj

Szkoda, że widzisz tylko jedną stronę a o problemach PS4 i blue light of death nie wspominasz :)

Nie posiadam żadnej konsoli i nie sądzę abym kupował ale bądźmy obiektywni.

Skomentuj

Nie znałem problemów z PS dlatego ich nie wymieniłem.
                          Nie zarzucaj mi że nie jestem obiektywny tymbardziej że się mylisz.
                          Wyraziłem opinie o XO to nie znaczy że w ten sposób faworyzuje Sony, gdyż tak wg to obie konsole koło ... mi latają
                          Dziwie się tylko że dopuszczają się wypuszczenia czegoś takiego do sprzedaży.
                          (Jeśli już musiał bym kiedyś postawić na jakąś konsole to i tak była by to zapewne Wii ... )

---------- Post dodany o 17:44 ---------- Poprzedni post o 17:43 ----------

Teraz czytam o PS4. Ciekawa jest ta historia o studentach.

Skomentuj

Mnie też to dziwi ale jednak z dwojga złego gdybym nie miał możliwości wymiany to wolałbym uszkodzony napęd który pewnie w miarę łatwo naprawić :)

I cieszy mnie to, że się mylę :)

Skomentuj

Skomentuj

Spin tires
                                Spin Tires to zaawansowany symulator jazdy samochodami ciężarowymi. Jako zawodowemu kierowcy przyjdzie nam zwiedzić dzikie bezdroża i lasy Rosji, a naszym celem będzie sprawne dostarczenie towaru z punktu A do punktu B, dbając o odpowiedni zapas paliwa i bezpieczeństwo ładunku....
                                ----> LINK

Fajna fizyka błota...

Narazie jest tylko demo

Skomentuj

Gra ktoś może w DOTA 2 ??

Jak ktoś lubi grzebać przy samochodzie to ..:

http://muve.pl/digital/symulacje/car...tm_content=cms

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                                    Spin tires
                                    ----> LINK

Fajna fizyka błota...

Narazie jest tylko demo
                                    Zaciekawiła mnie ta gra ściągnąłem demo ale niestety nie działa, zainstalowało się bez problemu, ale przy uruchamianiu wyskakuje okno:
                                    [IMG][/IMG]

Instalowałem pare razy z różnych źródeł, mam: Pentium d820/2GB RAM/X800GTO/XP z sp3/DX 9.0c

Skomentuj

Tak przeglądam temat i wychodzi na to, że nikt tu nie gra w real racing 3. Jest za free na urządzenia mobilne i np. na tablecie gra się bardzo fajnie, można się zalogować z fejsa lub gmaila i ścigać się w trybie time shift multiplayer ze znajomymi.

Skomentuj

A może Team Fortress 2?
                                        Na steam'ie jest za darmo!
                                        marcinsywala.pl
                                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ja dziś zakupiłem Rocksmitch 2014 :rolleyes:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X