Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GRY na długie zimowe wieczory

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

długo za mną chodziło i wreszcie kupiłem rocksmith

no i teraz potrzebuję gitary. Czy możecie polecić coś z allegro w przedziale do 300 max. 400zl oczywiście używka ?

Skomentuj

Czekam na relacje bo też za mną chodzi ale musze ps3 zreanimować:-(
      o gitare popytam kolege

Skomentuj

ja bym pozyczyl gitare na poczatek
        moze sie okazac ze szybko sie znudzisz :p

Skomentuj

Ja lubię całą sagę GTA i teraz czekam na V.

Skomentuj

Paweł, wiem że istnieje taka możliwość dlatego szukam taniej używki. nie chciałbym niszczyć cudzego sprzętu

Skomentuj

Pogrywam czasem na gitarce, tyle że nie w grze. Mam starego i taniego Corta, mimo to trzyma się całkiem nieźle. Zmierzam do tego, że musiałbyś się naprawdę postarać żeby było widać na niej ślady Twojego użytkowania Tym, że coś zniszczyć/wytrzesz/obtłuczesz to bym się nie martwił, tylko rzeczywiście pożyczył od kogoś na start - gra na instrumencie nie wszystkim podchodzi.

Skomentuj

Kiedyś poszedłem z moim wiosłem do znajomego, miał jakiś program do tego celu ale nie miał gitary.
                W tym programie można było sobie wybierać wzmacniacze, paczki, mikrofony i było też dużo ustawień dźwięku.
                Dźwięk jak dźwięk, był spoko, ale grać się nie dało z racji opóźnienia dźwięku między samą gitarą a dźwiękiem wydobywających się z kolumn.
                Po minucie odechciało mi się grać.

Skomentuj

Też kiedyś się tak bawiłem, potwierdzam - przez opóźnienia nie da się grać. Ale tu chodzi chyba o grę typu Guitar Hero, tyle że podłącza sie prawdziwą gitarę zwykłym kablem audio i program rozpoznaje sobie częstotliwość dźwięku. A w "wirtualnym piecu" musi nagrać->przetworzyć->odtworzyć na bieżąco i stąd opóźnienie.

Skomentuj

zainstalowałem pograłem z 1,5 - 2 h. fajnie tylko ..... moje palce

Skomentuj

Zamieszczone przez kurdzio Zobacz posta
                      tylko ..... moje palce
                      Haha, tak to już jest przez pierwsze kilkanaście godzin "palcowania strun". Nic nie poradzisz, że opuszki są miękkie, trza hartować i tyle.

Skomentuj

normalka później opuszki się utwardzają i się człowiek przyzwyczaja :)

Skomentuj

Pany, zainstalowałem Call of duty 1 i wywala mi takie coś, po uprzednim włożeniu do CD-romu odpowiedniej płyty:

...a gdy próbuję kombinować to wywala mi takie coś:

O co chodzi?

Próbowałem już zamienić CRACK-a ale nic to nie dało.

Zainstalowałem Call of duty 2 i to samo...

Skomentuj

Cięzko zapytac wujka Google?
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                              Cięzko zapytac wujka Google?
                              Rozumiem że wiesz dlaczego mi to wyskakuje ale nie chcesz powiedzieć, wolisz abym sobie sam poszukał?

Ok, poszukam.

Bardzo dobrze że w tym dziale nie są nabijane posty, bo taka pomoc to nie pomoc.

Skomentuj

Ja chyba czegoś nie rozumiem. Jak mam jakiś problem, to najpierw sam staram się go rozwiązać. Dopiero później, jak wiem że wszystko zrobiłem co w mojej mocy aby rozwiązać, nie powiodło mi się, to pytam innych o pomoc. Coś jest dziwnego w tym rozumowaniu?

---------- Post dodany o 22:17 ---------- Poprzedni post o 22:16 ----------

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                wolisz abym sobie sam poszukał?.
                                Dokładnie tak. Kto szuka nie błądzi

Ok, poszukam.
                                Od tego powinieneś zacząć

Bardzo dobrze że w tym dziale nie są nabijane posty
                                Otóż to Panie marianie -> nawiązuje do postu nr #294
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

trzeba z tego pamiętam nowe stery do grafy instalnoąć

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                    trzeba z tego pamiętam nowe stery do grafy instalnoąć
                                    No właśnie jedni piszą że do grafy a inni że nowego directa.

Skomentuj

Ściągnij sobie jakiś program do wyszukiwania sterownikow typu: driver genius, uniblue driver scaner, itp. Zaaktualizuj wszystkie sterowniki w kompie i zainstaluj najnowszy direct x. Jak nie pomoże to zobaczymy :razz:

Skomentuj

Przeinstalowałem kartę graficzną, zainstalowałem directax 9xxx (wyższego nie ma na XP) i nic nie dało.

Na moim starszym komputerze call of duty działał, na nowym nie chce.

Nowsze gry takie jak battle field bad company, snajper czy colin mac real dirt 2 działają...

Skomentuj

Może być kwestia systemu operacyjnego. W czasach starych gier taki win7/8 nie istniał i programiści mogli wszystkiego nie przewidzieć.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X