Panowie,zagrał bym sobie w takie coś lub podobne: https://www.youtube.com/watch?v=W4XNgb32vCQ ...ale ja mam XP i nie chcę go zmieniać... Jakie gry polecacie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
GRY na długie zimowe wieczory
Collapse
X
-
W Battlefielda byś chciał zagrać? To spróbuj dorwać Bad Company 1 lub 2 (bardzo ciekawe multi, świetny system strzelania, taki "nieidealny" jak to w innych shooterach da się obserwować. One pójdą na XP. Jak coś innego w tematach wojenno nowoczesnych to polecić mogę jedynego dobrego CODa w tych realiach czyli Modern Warfare zwany COD'em 4.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DanielDh Zobacz postaA gra ktoś w Diablo III może
Codziennie :) 60Lvl Barb. + 10 paragon Lvl
Jeśli ktoś chce pograć niech da znać
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DanielDh Zobacz postaA gra ktoś w Diablo III może ?
Potem sobie zapomniałem o tym i jakoś 1miech temu rzuciło mi się w oczy i kupiłem.
Recenzja będzie krótka :cool:
Ale KUPA !
wytrzymałem 2h i wróciłem do d2 + lod :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaPotem sobie zapomniałem o tym i jakoś 1miech temu rzuciło mi się w oczy i kupiłem.
Recenzja będzie krótka
Ale KUPA !
wytrzymałem 2h i wróciłem do d2 + lod. Ale chyba w takim razie sobie odpuszczę. Grałem w demo i faktycznie nie porywało. Bijatyka ok ale cała reszta już wtedy wydała mi sie słaba.
Btw to grałeś za 100zł/h :lol:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gooralesko Zobacz postaW Battlefielda byś chciał zagrać? To spróbuj dorwać Bad Company 1 lub 2 (bardzo ciekawe multi, świetny system strzelania, taki "nieidealny" jak to w innych shooterach da się obserwować. One pójdą na XP. Jak coś innego w tematach wojenno nowoczesnych to polecić mogę jedynego dobrego CODa w tych realiach czyli Modern Warfare zwany COD'em 4.
A znacie grę która dzieje się w kosmosie,lata się statkiem i zbiera mineraly? walki między statkami też tam są,widziałem kiedyś tę grę na Hyperze,ale to było dawno i nie pamiętam nazwy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaBtw to grałeś za 100zł/h
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaGrałem w demo i faktycznie nie porywało.
Zanim stracicie kasę radzę zagrać.
Blizardzie na głowę ktoś upadł chyba.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaBlizardzie na głowę ktoś upadł chyba.
Za to internet, Sudoku, Mahjong i Kulki - śmigają aż miło :cool:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postawróciłem do d2 + lod
Grasz może na BN ? Ja przestałem bo nie było znajomych ale chętnie bym czasem pograł. Na razie co prawda jestem bez neta w domu ale to stan przejściowy. Jak założę to może w wolnych chwilach pogram trochę :).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA znacie grę która dzieje się w kosmosie,lata się statkiem i zbiera mineraly? walki między statkami też tam są,widziałem kiedyś tę grę na Hyperze,ale to było dawno i nie pamiętam nazwy.
Może chodzi o "EVE Online" ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaGrasz może na BN ?
Skomentuj
-
Za śmieszne pieniądze, już od 1$, można mieć parę gierek : http://www.humblebundle.com/ . Za 6 $ odblkowuje się kolejna gra. Ustawiamy w pkt 1 Custom anmount, wpiszujemy kwotę jaką chcemy przekazać, podajemy e-mail, klikamy w formę płatości np pay-pal i za chwile dostajemy na email link z kluczem do steam dla gier i soundtracka :).
Skomentuj
Skomentuj