Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GRY na długie zimowe wieczory

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie,zagrał bym sobie w takie coś lub podobne: https://www.youtube.com/watch?v=W4XNgb32vCQ ...ale ja mam XP i nie chcę go zmieniać... Jakie gry polecacie?

Skomentuj

Może jakiś S.W.A.T? Albo COD w cooperative
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

W Battlefielda byś chciał zagrać? To spróbuj dorwać Bad Company 1 lub 2 (bardzo ciekawe multi, świetny system strzelania, taki "nieidealny" jak to w innych shooterach da się obserwować. One pójdą na XP. Jak coś innego w tematach wojenno nowoczesnych to polecić mogę jedynego dobrego CODa w tych realiach czyli Modern Warfare zwany COD'em 4.

Skomentuj

fallout 3 zakonczony

musze cofnac sie o pare save'ow bo jeszcze spora czesc mapy nie odkryta...

---------- Post dodany o 21:05 ---------- Poprzedni post o 21:03 ----------

aha - czy chwalilem sie ze moja dziewczyna wciagnela sie w Gran Turismo ?

Skomentuj

A gra ktoś w Diablo III może ? kiedyś dużo czasu spędziłem przy Diablo II LoD, i tak myślę czy by nie zakupić sobie i tej części... (chodź to bardzo czasochłonne zajęcie, a czasu coraz mniej ).

Skomentuj

Zamieszczone przez DanielDh Zobacz posta
              A gra ktoś w Diablo III może

Codziennie :) 60Lvl Barb. + 10 paragon Lvl

Jeśli ktoś chce pograć niech da znać

Skomentuj

Zamieszczone przez DanielDh Zobacz posta
                A gra ktoś w Diablo III może ?
                Jakoś kilka dni po premierze byłem w mpiku z chęciom kupna niestety nie było już :)
                Potem sobie zapomniałem o tym i jakoś 1miech temu rzuciło mi się w oczy i kupiłem.
                Recenzja będzie krótka :cool:
                Ale KUPA !
                wytrzymałem 2h i wróciłem do d2 + lod :)

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                  Potem sobie zapomniałem o tym i jakoś 1miech temu rzuciło mi się w oczy i kupiłem.
                  Recenzja będzie krótka
                  Ale KUPA !
                  wytrzymałem 2h i wróciłem do d2 + lod
                  Też noszę sie z zamiarem kupna ile razy jestem w pobliżu empiku, a jestem często . Ale chyba w takim razie sobie odpuszczę. Grałem w demo i faktycznie nie porywało. Bijatyka ok ale cała reszta już wtedy wydała mi sie słaba.

Btw to grałeś za 100zł/h :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                    W Battlefielda byś chciał zagrać? To spróbuj dorwać Bad Company 1 lub 2 (bardzo ciekawe multi, świetny system strzelania, taki "nieidealny" jak to w innych shooterach da się obserwować. One pójdą na XP. Jak coś innego w tematach wojenno nowoczesnych to polecić mogę jedynego dobrego CODa w tych realiach czyli Modern Warfare zwany COD'em 4.
                    Spróbowałem tego Battlefilda Bad Company,nawet spoko,ale żeby mnie to wciągnęło na dłużej to nie,no jakoś nie...

A znacie grę która dzieje się w kosmosie,lata się statkiem i zbiera mineraly? walki między statkami też tam są,widziałem kiedyś tę grę na Hyperze,ale to było dawno i nie pamiętam nazwy.

Skomentuj

Freespace 2 mi się przypomniało, ale to był wypas...
                      No i jeszcze Starlancer i Freelancer :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                        Btw to grałeś za 100zł/h
                        15zł/h :) na szczęście z odsprzedażą nie było problemu ale 30 dychy i tak straciłem.
                        Grałem w demo i faktycznie nie porywało.
                        Szkoda że nie wiedziałem o tym demie wcześniej.
                        Zanim stracicie kasę radzę zagrać.

Blizardzie na głowę ktoś upadł chyba.

Skomentuj

Nie na temat...
                          Blizardzie na głowę ktoś upadł chyba.
                          Hmmm... ja nie mam takich problemów... bo na moim sprzęcie pewnie i tak ta gra nie pójdzie
                          Za to internet, Sudoku, Mahjong i Kulki - śmigają aż miło :cool:

Skomentuj

wróciłem do d2 + lod

Grasz może na BN ? Ja przestałem bo nie było znajomych ale chętnie bym czasem pograł. Na razie co prawda jestem bez neta w domu ale to stan przejściowy. Jak założę to może w wolnych chwilach pogram trochę :).

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                              A znacie grę która dzieje się w kosmosie,lata się statkiem i zbiera mineraly? walki między statkami też tam są,widziałem kiedyś tę grę na Hyperze,ale to było dawno i nie pamiętam nazwy.

Może chodzi o "EVE Online" ?

Skomentuj

Grasz może na BN ?
                                Obecnie nie ale możemy kiedyś zagrać :)

Skomentuj

Za śmieszne pieniądze, już od 1$, można mieć parę gierek : http://www.humblebundle.com/ . Za 6 $ odblkowuje się kolejna gra. Ustawiamy w pkt 1 Custom anmount, wpiszujemy kwotę jaką chcemy przekazać, podajemy e-mail, klikamy w formę płatości np pay-pal i za chwile dostajemy na email link z kluczem do steam dla gier i soundtracka :).

Skomentuj

Jak ktoś naprawdę lubi przysiąść nad jakąś grą to polecam serię Anno. Moim zdaniem najbardziej udane 1404. Kilka razy nie wiadomo kiedy "zgubiłem" pół nocy :)

Skomentuj

Na dniach będzie "nowy" BG - zacieram ręce!
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Już jest

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                                          "nowy" BG
                                          a mozna pelna nazwe?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X