witam panowie gra ktos na konsoli?
PS3 stala dlugo u mnie nieuzywana i znow sie wciagnalem w granie Jestem bardziej oldschoolowcem i lubie stare dobre rpg typu baldurs gate i jakies mile fabularne gry typu mafia. Teraz katuje Dragons Age przez 3dni mam 25% :) i juz czeka w kolejce zakupiony assassin's creed zaczynam od jedynki oraz max payne 3 :) ma ktos cos ciekawego do polecenia? najlepiej dlugie i wcaigajace RPG
skyrim calkiem niezly ;p, wczoraj przeszedlem gierke "remember me", i musze powiedziec ze calkiem fajna, ale krotka, bo zajelo mi 3 dni po 2 godzinki dziennie... a co do fabularnych to jak nie grales w heavy raina to koniecznie zainwestuj i dostepny juz w sieci "the last of us", za tydzien premiera, ale jesli masz przerobione ps3 jak i ja mam to mozna juz pograc.
ja raczej inwestuje w oryginaly skyrima odpalalem na kompie ale kupie na ps3 rowniez oa ao heacy rain tez slyszalem sporo dobrego :) jak te poprzechodze to zakupie kilka nowych gier w uk uzywki za grosze mozna wyrwac
Może nie RPG ale elementy ulepszania postaci są, więc może Cie zaciekawi. DeusEx Human Revolutin. swietna strzelanko-skradanka z właśnie elementami rozwijania postaci. W ogole świetna fabula gry i postać Adama Jensena. No i troche czasu trzeba żeby przejść :)
Grałem na PC i dziwie się że mowisz że słaby był. Na pewno mówisz o DeusEx Human Revolution ? Ta gra dostała tytuł najlepszej gry roku 2010 bądź 2011, ale to jest akurat mało ważne przy opiniach graczy, które są naprawdę pochlebne. Mnie grało się w to wybornie. Fajna strzelanko skradanka w której to Ty decydujesz jak przejść gre. Możesz przez całą grę się skradać i nikogo nie zabijać, a możesz pójść w taką postać że trup będzie ścielił się gęsto. Dla mnie to był hit, a grałem na PC.
Haha, no to w nią nie grałem. Ale myślę, że powinieneś zagrać w tego nowego. Ja się jakoś nigdy grami nie zachwycałem, ale ta faktycznie jest dobra. Kilku moich kolegów w nią grało i każdy mówił to samo.
Oprócz świetnego systemu rozgrywki jest tam też może i nawet lepsza fabuła, gra się nie nudzi bo ciągle odkrywa się nową tajemnice są zwroty akcji, rozwiązania których by sie nie spodziewano. A końcówka jest naprawdę fajna. Wcześniej grałem w skyrima, koncówka watku głownego była słaba, cała gra super a koniec po prostu tak śmieszy że szok, w deus ex końcówka była momentem kulminacyjnym, po skonczeniu gry było się w pełni usatysfakcjonowanym, spełnionym choć z drugiej strony żałowałem że gra się skonczyła :(
ok bylem dzis juz na zakupach z rana i troche mnie ponioslo 6gier kupionych :/ 9 w tym tyg juz:P zobaczymy jak ten deus ex :P jest co robic w wakacje :P
DeusEx OhYeahh Myślę, że będziesz zadowolony. Jest tam w ogole jedna fajna sprawa, o której Ci nie powiem bo bym Ci zaspoilował. Moge tylko tyle, że jest to mało znaczaca misja która pożniej nabiera znaczenia i człowiek się nieźle dziwi
A masz wersję EN czy PL ?
Ja grałem w EN, więc nie wiem jak z dubingiem PL. Głos Angielskiego Adama Jensena był naprawdę nieźle dobrany...dobrzy by było gdyby do EN wersji były polskie napisy, bo czasem nie nadążałem czytać tego co mówią :)
ja mam wszystkie gry angielskie mieszkam teraz w uk wiec w zadnej grze nawet i napisow nie mam :P no miejmy nadzieje ze bedzie dobra ale najpierw musze dragons age i max payna skonczyc :P
Ja mam tak, że wiosna-lato nabieram wstrętu do grania, ale jak przyjdzie zima to wręcz na opak...
Już wiem w co będę grał w tą zimę - w kolejną część najlepszej (albo jednej z najlepszych) gier wirtualnych dotychczas... http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=17484
Heh, ja też tak uważam :) GTA 3 też jeszcze wspominam do dziś a to już tyle lat minęło. Jak już grasz i grasz i grasz to w końcu nawet taka gra jak GTA się znudzi. Dlatego kolejne części po vice city są fajne tylko dlatego że wprowadzają nowość... i mimo iż to już nie to samo to na swój sposób myślę że dają rade
San Andreas, na tym zakończyłem granie i do tego często wracam. Podobnie jak do Max Payne, pierwsza część najlepsza i klimat gniecie... :) Tymczasem "kupiłem" podstawkę CIV V + dodatek i to jest powód, żeby przyjąć oficjalnie zimowe wieczory za otwarte !
Tymczasem "kupiłem" podstawkę CIV V + dodatek i to jest powód, żeby przyjąć oficjalnie zimowe wieczory za otwarte !
O jakiś dodatek jest, ja mam na razie wersje podstawową. Szykuj sie na niezłą zmianę sposobu gry i myślenia. Generalnie jak każda civ jest to gra udana. Gram w te serię od civ 2 gold, tak naprawdę nie wiem która była najlepsza. Wszystkie miały w sobie coś wyjątkowego dla siebie. 2jke lubiłem za scenariusz 2giej wojny światowej. 3jka chyba była ogólnie najlepsza, szczególnie pod kątem prowadzenia wojen. 4ka wniosła spore zmiany w sposobie gry, czyli ustroje społeczne, ekonomiczne, religijne , dawało to spowre mozliwości. Piątka to juz zupełna rewolucja zarówno w sposobie zarządzania wirtualnym imperium jak i prowadzenia wojny.
Od czasu do czasu pykam teraz w HoMM 6 ale i tak z sentymentem wracam do częsci 3ciej. Ta jest ponadczasowa.
Szykuj sie na niezłą zmianę sposobu gry i myślenia.
Zauważyłem właśnie, że przełom jest straszny w porównaniu z IV czy III. Nie mniej bardzo mi się podoba.
Dodatek to "Bogowie i Królowie" oraz "Nowy Wspaniały Świat"
Ostatnio wróciłem również do jednego z mojego ulubionego czasowstrzymywacza tj : Anno 1404 z dodatkiem Wenecja. Coś pięknego :) No i oczywiście SimCity 4.
Skomentuj