Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GRY na długie zimowe wieczory

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

drogie nie sa - ale szkoda mi 200-300zl na to zeby sobie lezal
    jak wyprowadze sie na swoje to zaczne zbierac

Skomentuj

A to juz ceny pojda w gore :P

Skomentuj

Jakby ktoś szukał jakichś tytułów to: http://www.youtube.com/watch?v=N8c3R-iWnP0&feature=g-u

Skomentuj

Byle do kwietnia :)
          Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
          Grado SR125i

Skomentuj

a ja 2 nie moge przejsc bo zacialem sie na jakims glupim robalu :(

Skomentuj

Osadnicy z Catanu, Taboo, Czarne historie, Amun-Re, Puerto Rico, LOTR Board game, Pandemic, itd. Polecam świat planszówek :)

Skomentuj

Zamieszczone przez djkago Zobacz posta
                Osadnicy z Catanu
                MISTRZ!

Dobre sa jeszcze Żeglarze, Magia i miecz. A także Mafia
                marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

mam kompletna Magie i Miecz
                  szkoda ze nie mam gdzie tego rozlozyc i nie mam graczy na pare dni zabawy

---------- Post dodany o 00:26 ---------- Poprzedni post o 00:17 ----------

Zamieszczone przez djkago Zobacz posta
                  Osadnicy z Catanu
                  zainteresowalo mnie to jako prezent dla siostrzenca na swieta...
                  ale dlaczego te gry sa takie drogie?!

mam tylko 50zl - da sie za to kupic dobra planszowke dla 8-10 latka?
                  czy lepiej kupic cos na kompa?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    mam kompletna Magie i Miecz
                    szkoda ze nie mam gdzie tego rozlozyc i nie mam graczy na pare dni zabawy

---------- Post dodany o 00:26 ---------- Poprzedni post o 00:17 ----------

zainteresowalo mnie to jako prezent dla siostrzenca na swieta...
                    ale dlaczego te gry sa takie drogie?!

mam tylko 50zl - da sie za to kupic dobra planszowke dla 8-10 latka?
                    czy lepiej kupic cos na kompa?
                    Poszukaj na rebel.pl. Zrobili tam nawet specjalną kategoryzację prezentów. Ja dla brzdąca polecam grę Drako. Na weekend z MiM planujemy się z ziomkami ustawić już od roku... brakuje lokalu :) bo o ile do odsłuchu 16m2 pokój starczy, to do Magii i Miecza - nie.
                    Ja swojemu chrześniakowi w podobnym wieku kupiłem "Mistrz Słowa", czyli przyjemne z pożytecznym.

A jeszcze co do ceny gier... Drogie są, ponieważ to produkt twórczy, a nie odtwórczy. Często pięknie ilustrowany, zapewniający godziny rozrywki w gronie znajomych, rodziny, a nawet samemu. Bo żeby stworzyć grę trzeba sciąć drzewo, wycisnąć jakiegoś robaka, żeby uzyskać czerwoną farbkę, użyć nożyczek.... itd. a nie powielić materiał na kolejnej 2000000000 płycie DVD
                    Last edited by djkago; 13.12.2011, 07:34.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                      a ja 2 nie moge przejsc bo zacialem sie na jakims glupim robalu

"Przejście" diablo 2 to dopiero początek zabawy. Ja ją przeszedłem jakiś miesiąc po tym jak zaczałem w nią grać, chyba w świeta 2001r, trochę zeszło nim ogarnałem co i jak, a po tym przez wiele lat dawała dużo dobrej rozrywki.
                      Fakt, że jak się jest z grą od poczatku to łatwiej później przyswajać zmiany, obecnie jak ktoś zaczyna zabawę z D2 to moze mieć pewne problemy z rozgryzieniem zasad panujacych w tej grze (poza jedną oczywistą: nap.. potwory aż furczy :P )

Skomentuj

No tak, obecne diablo2 z tym co wyszło 10 lat temu ma wspólną platformę, cały esencja rozgrywki (czyli rozwój postaci) została kapitalnie przebudowana, na plus oczywiście. Połapać się nie jest w tym łatwo, co więcej żeby na singlu przejść grę na wszystkich poziomach trudności to na starcie trzeba mieć sporą wiedzę i całkiem pokaźny zbiór ekwipunku. Osobiście nie wierze że ktoś kto by siadł 1raz do tej gry pierwszą postacią ją przeszedł, to wręcz raczej nie możliwe.

Skomentuj

Ktoś kto pierwszy raz siadzie prawdopodobnie nie przejdzie 1, 2, może nawet 5 postacia budowana samemu (bez pomocy rad z internetu) poziomu normal a jak mu sie uda to polegnie sromotnie na poziomie koszmar. Masz racje , obecnie praktycznie nie da się przejśc samemu poziomu piekło, chyba jedynie nekromantą da się to zrobić ale nie próbowałem bo zwykle grałem na BN a tam zawsze ktoś do pomocy sie znajdzie.
                          Cóż jakby ta gra nie była tak rozbudowana i była łatwa to by ludzie nie tłukli w nią przez 10 lat

Może jakieś forumowe spotkania w D2 na BN ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                            Masz racje , obecnie praktycznie nie da się przejśc samemu poziomu piekło, chyba jedynie nekromantą da się to zrobić ale nie próbowałem bo zwykle grałem na BN a tam zawsze ktoś do pomocy sie znajdzie.
                            Da się też palladynem, ale ubranie go na singlu do tego stopnia zajmie duuużo miesięcy, jeśli nie lat.

Może jakieś forumowe spotkania w D2 na BN ?
                            Na BN grałem mało, a większość na nieoficjalnych serwerach. Większość czasu to partie na Lanie, jeszcze z rok temu siadaliśmy z kumplem np. o 18 i łupiąc do 4-5 nad ranem dobijaliśmy czasem nawet całe piekło. Całkiem fajnie się tak gra, można wtedy robić ciekawe synergiczne kombinacje klas i build'ów.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                              Na BN grałem mało, a większość na nieoficjalnych serwerach.

Masz jakieś namiary? Ja kiedyś grałem na serwerze stargate, którego nate bene mój kolega z kórym jieszkałem na studiach postawił . Po studiach jak paczka do gry się rozsypała to kupiłem oryginała i pogrywałem na BN ale bez znajomych to nie to samo.

Po lanie możnaby pograć, wystarczyłoby zainstalować wirtualną sieć np bodajże hamachi.

Skomentuj

Masz jakieś namiary?
                                Polecam polski serwer DoTRealm, wysoka kultura (biorąc ciągle poprawkę że to polski serwer), regulamin który jest o dziwo respektowany i idzie się dość szybko czegokolwiek dorobić, ludzie przychylnie rzucają tanie itemy. Miałem tam dwie postacie 90+ ale dawno nie zaglądałem więc pewnie konto już jest zawieszone/usunięte a ja nie mam w ogóle weny żeby tam grać.

wystarczyłoby zainstalować wirtualną sieć np bodajże hamachi.
                                Ja się tam nie znam, zwykle uskuteczniałem klasycznie po kabelku

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                                  Ja się tam nie znam, zwykle uskuteczniałem klasycznie po kabelku

No to jest to samo, tylko tworzy ci taki "kabelek" przez internet, czyli ustanawia taki most dla tcp ip między komputerami w internecie. Kiedyś przez to graliśmy na pewno w Soldata i chyba też coś mi się przypomina, że i Diablo 2 próbowaliśmy.

Skomentuj

Ktoś tutaj gra może w Battlefield 3?

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                      Ktoś tutaj gra może w Battlefield 3?
                                      Nieee, MW3 rulezzz :razz:

Skomentuj

Ja tam nie przepadam za propagandowymi grami o amerykańskich "bohaterach", bleee żygać sie chce. Jak strzelanka to wolę potłuc do zombiaków, ufoludów itp

Chyba sobie kupię na swięta Herosów 6 :-]

Skomentuj

Ja tam nie przepadam za propagandowymi grami o amerykańskich "bohaterach", bleee żygać sie chce. Jak strzelanka to wolę potłuc do zombiaków, ufoludów itp

Chyba sobie kupię na swięta Herosów 6 :-]
                                          hehe to kup sobie lepiej grę karcianą Zombiaki lub Zombiaki 2: Atak na Moskwę. Fajny fun, a i bardziej interaktywny niźli ślęczenie przed groźnie promieniującym komputerem ...że o cenie nie wspomnę!
                                          Link: http://www.rebel.pl/e4u.php/1,ModProducts/Search?search[submit]=1&search[phrase]=zombiaki

Skomentuj

Czaruję...
                                          X