Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GRY na długie zimowe wieczory

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a gitara?

Skomentuj

Jest, na padzie troche lipa

Skomentuj

Co prawda do zimy daleko, ale szkoda taką okazję przepuścić:
        Battlefield 3 za darmo do 3 czerwca
        https://www.origin.com/pl-pl/store/b...andard-edition

Skomentuj

szkoda ze nie na PS3 :) ja teraz mecze Black Opsa na PS Vite

Skomentuj

Z tym BF3 fajna okazja :P Od miesiąca sie zbieram do zakupu BF4 a tu za free 3. Oby więcej takich akcji promocyjnych :)
            Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Ściągnąłem sobie Star Craft 2, od 3 godzin próbuję zainstalować.
              Problemy z grafiką, z miejscem na dysku... ile nerwów mnie to kosztuje, instaluję już 3 raz.
              Tym razem Dres (audiomania) mi pomaga, mam nadzieję że tym razem zadziała.

Skomentuj

czasami warto miec starego kompa na stare gry

Skomentuj

Tylko, że Star Craft 2 to nowa gra..

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    czasami warto miec starego kompa na stare gry
                    No, czasem chciał bym sobie pograć w Rally Champion Ship 98', albo Alien vs Predator 1, ale komp mi tnie.

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                    No
                    Dziś rano uruchomiłem, działa, ale jeszcze nie grałem.
                    Zrobię co muszę i jakoś za godzinkę zaczynam :cool:

Skomentuj

Daj znać jak wrażenia. Mam chrapkę na tę grę od jakiegoś czasu. Z drugiej strony nie mam czasu grać w to co mam zainstalowane haha.

Skomentuj

:blushing:

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                          No, czasem chciał bym sobie pograć w Rally Champion Ship 98', albo Alien vs Predator 1, ale komp mi tnie.

No
                          Dziś rano uruchomiłem, działa, ale jeszcze nie grałem.
                          Zrobię co muszę i jakoś za godzinkę zaczynam :cool:
                          baldur's gate II !!!!!! gra na setki godzin i mega wciagajaca :) RPG wszechczasow :)

Skomentuj

SMITE
                            jak się już obczai o co chodzi w grze to nie można się oderwać :)
                            fajne jest też to że można grać z znajomymi do 5 os. w team'ie

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=17325

Skomentuj

Panowie, szukam starej gry która prawdopodobnie nazywa się "The Beast" lub "Beast".
                              Gra typu "mortal combat", tyle że bohaterowie to zwierzęta zamieniający się (po wciśnięciu specjalnej kombinacji klawiszy) w "potwory".

Jest to stara gra, poniżej 2000r.

Skomentuj

Pokemon? :biggrin:
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Panowie, szybkie pytanko:
                                  Zainstalowałem Medal of honor limited edition. Wymagania to 2GB RAM i 9GB HDD.
                                  Ja mam akurat 2GB ramu i 10GB wolnego miejsca na C.
                                  To jest nadal za mało?
                                  Wiesza mi się komp gdy leci filmik na początku gry :/

Dla porównania, zanim zwolniłem 10GB miejsca na dysku C (przed instalką Medal of honor), miałem max 5GB wolnego miejsca, Colin McRae DIRT 2 i Battlefield Bad Company2 śmigało, a też potrzebowało 10GB wolnego miejsca.
                                  Tyle że obie gry potrzebują 1GB RAM, a Medal of honor 2GB.

Daj znać jak wrażenia. Mam chrapkę na tę grę od jakiegoś czasu.
                                  Trochę pograłem i muszę stwierdzić że jedynka lepsza... po prostu fajniej się w nią gra.
                                  Druga część ma lepszą grafę, ale to za sprawą tej grafiki jakoś nie chciało mi się w to grać (mnóstwo detali, a jak zacznie się nawalanka to to wszystko się zlewa w "deszcz"... no ja nie ogarniam).
                                  Last edited by marian; 16.12.2014, 12:29.

Skomentuj

Z tą ilością pamięci to nie zaszalejesz, oj nie zaszalejesz :)

Może czas na dokupienie pamięci? :P

Skomentuj

Raczej mało prawdopodobne ale może brakuje pamięci i zaczyna mielić swapa a tam miejsca też nie ma.

A tak ogólnie to polecam karcianke Hearthstone.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                        Ja mam akurat 2GB ramu i 10GB wolnego miejsca na C.
                                        To jest nadal za mało?
                                        Marian... 10 lat temu to by było ok...:)

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                                          Marian... 10 lat temu to by było ok...
                                          To ja wiem :)
                                          Ale mi chodziło o to, że mam tyle ile trzeba a jednak coś jest nie tak.

Rozmawiałem z dresem i On mówi że to właśnie ramy.
                                          Gra potrzebuje 2GB, ale to tylko sama gra tyle potrzebuje, na resztę już brakuje.

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                          Może czas na dokupienie pamięci? :P
                                          :blushing:

Jak dokupię coś do kompa, to os razu zmieniam system, bo XP nie obsługuje Battlefilda 3 i 4

Skomentuj

Czaruję...
                                          X