Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
    Panowie, jaka jest amplituda (proszę nie mylić z Vpp czy Vrms) standardowych kart dźwiękowych (czy to PCI czy USB) w komputerach?
    Wydaje mi się, że nie ma żadnego standardu. Każda karta ma inaczej, wolna amerykanka. Pewnie każda ma minimum te 2V p-p

Skomentuj

Dziękuje, akurat jakby nie patrzeć to o te minimum mi chodziło aby na generatorze ustawić.

Skomentuj

Zna się ktoś na wężach? :P
        Takie coś znalazłem dziś w piwnicy:

Wiem, że fotki kiepskie, ale robione na szybko telefonem. Żyjątko raczej małe i młode. Ciekawe gdzie mamusia :P
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

LuSzTi gratuluje spokoju Dawno bym potraktowal cos takiego sztychem a pozniej zdjecia robil

Skomentuj

I co z ńim zrobiłeś?

Skomentuj

Nic nie zrobilem, tylko fotki. Zostawilem w spokoju, wzialem rower i tyle. Jak wrocilem to juz go nie bylo.
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Do zaskrońca i gniewosza plamiastego raczej niepodobny.
                Mieszkasz w bloku, czy domu jednorodzinnym, w samym mieście?

Skomentuj

W bloku, w miescie - dlatego tym bardziej ciekawe.

Skomentuj

Popytaj sąsiadów czy któremuś terrarium nie opustoszało

Skomentuj

Wygląda dość egzotycznie, może prześlij wykadrowaną fotkę z zapytaniem gdzieś, gdzie się znają na wężach.

Skomentuj

ZOO w Lodzi mamy, moze sie zainteresuja.

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                          Dawno bym potraktowal cos takiego sztychem a pozniej zdjecia robil
                          Ja tam nawet muchę wypuszczam :P

Skomentuj

Nie na temat...
                            Cóż winne stworzenia, że człowiek im środowisko naturalne zniszczył i zrobił sobie rozrywkę z trzymania w niewoli tysięcy gatunków - niektórych naprawdę niebezpiecznych.
                            Ja również nie zabijam owadów, z wyjątkiem komarów i karaluchów jak te zaczęły włazić przez pion wentylacyjny.

Skomentuj

Nie na temat...
                              Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                              Ja tam nawet muchę wypuszczam :P
                              od muchy to 3 kroki w bok i 4 do tylu
                              kto wie ten skuma

Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wąż zbożowy więc i hodowlany bo w Polsce nie występuje, nie jest jadowity i na pewno był to fajny okaz którego bym chętnie przygarnął :)

Skomentuj

Jak coś to wpadaj na łowy :)

---------- Post dodany o 07:38 ---------- Poprzedni post o 06:39 ----------

Poczytałem trochę i w zasadzie to szkoda tego węża. Prawdopodobnie padnie z głodu, teraz jak tak pomyślę to wczoraj wydawał się dość anemiczny, nie uciekał jakoś szybko. Powoli przepełzł ze środka piwnicy (po tym jak otworzyłem drzwi) w róg i wpełzł na ścianę tak jak widać na zdjęciach. Ehh...ktoś nie dopilnował.

Skomentuj

Żebyś anakondy nie znalazł następnym razem :)
                                    Bo "ktos nie dopilnowal"

---------- Post dodany o 08:39 ---------- Poprzedni post o 08:35 ----------

Lepiej odwiedź sie kto hoduje takie rzeczy u ciebie w bloku
                                    I należało by go ustawić do pionu
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Może komuś się znudziło zwierzątko :(
                                      Teraz dzieciom kupuje się "wszystko" a po paru dniach chciałoby już inne.
                                      Napisz kartkę, że znaleziono węża :)

Mam kumpla co hoduje węże Boa i nie wyobrażam sobie za bardzo jak taki wąż może uciec tym bardziej do piwnicy.

Skomentuj

Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz posta
                                        Mam kumpla co hoduje węże Boa
                                        Ale takie duże duże czy jakieś miniaturki?

Skomentuj

I jedne i drugie.
                                          Właśnie rozmnożył po raz kolejny jako pierwszy w Europie pewną odmianę Boa Motley. :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X